Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Amour, промяна в тяло, теглото, покачване на мускулната маса...

Искаш да качиш тегло? И мускулна маса? Как се храниш? Как тренираш? Протеинът е добавка и помощник, но в никакъв случай не върши цялата работа и не трябва да се очакват чудеса от него Simple Smile

# 436
Каая, жестоко си се заблудила за протеина. Очакваш неща, които се правят със спорт и хранене, а не с допълнително внасяне на протеин сред храната.

Аз започнах вече да се мобилизирам. Ех, от кога чакам да застуди Simple Smile Противно на останалите на мен апетита ми умира със студа - не ми се пазарува, не ми се готви, не ми се яде ...
За днес - парче от Лидл-ския суджук на скара, салатка айсберг с доматчета и люти чушки за разкош. За вечеря - или същото, или ще си спретна един фаст до утре на обяд.

# 437
И аз зимата се мобилизирам повече, от колкото лятото. Една от причините е, че винаги ми е много студено и навличам много дрехи - съответно приличам на мече. Удря ме по самочувствието.
Двоумя се, разглеждам различни водни спортове, открих нещо не много далеч от нас, но и на Спартак има до 16 ч., намаление за плуване. Искам 1-2 пъти седмично да плувам и всеки ден да правя натоварване у дома.
Иначе открих на мен, кое и как ми понася в храненето, остава само да си впрегна волята.
Предишните два дни плувах - понеделник час, поле парна баня и сауна, на следващия ден 40 минути - понеделник километър, вторник - 600 метра. Не съм плувала сериозно от години, та добре е. Разбира се, работни обяди и вечери, върнах се качила, плуването не ме спаси, уви Sad
Но няма нищо - 1 ви ноември е (честит празник), много хубав ден за начало на разни неща!

# 438
Дух, на бул. България в болница Света София има водна гимнастика
не съм ходила, не мога да плувам, но самата болница е много чиста и приятна

# 439
Аз си продължавам с моята си диета и съм безкрайно доволна от резултата. Успях да си закопчая дънките, които ми ставаха, когато бях 65-64 кг. Последно като се мерих преди седмица някъде, бях 66 кг.
Обаче си трябва воля и да можем да кажем "не" на изкушенията. Yum

# 440
Здравейте момичета  Blush  Чета ви от скоро, много ми е приятно в компанията ви. Естествено, аз също се боря с излишни килограми цял живот, но след бременност и раждане, положението стана покъртително. Пробвах много диети, ограничаващи, изтощителни, от които имаше ефект, но не беше дълготраен. Купих си книгата на Инес Субашка и започнах да се интересувам малко повече от здравословното хранене. Ходя при хоемеопат по други причини, но по темата за отслабването тя каза, че отслабването няма да стане, като с магическа пръчка, това е много дълъг процес, за който трябва да се променя самата аз, начина ми (и културата) на хранене,  физическата активност и като цяло глобалното ми мислене за отслабването. Разбира се, аз все още "прохождам" в тези стъпки, но лека полека се опитвам да е настройвам че баницата не е много вкусна, защото вреди на здравето ми, а с напредването на годините, започва човек да го цени все повече и повече. Мога да ям баница, но трябва аз да си я приготвя с хубаво брашно, с извара, яйца... Та от скоро се старя да наблягам главно на белтъчини, защото те ме държат сита дъго време. Опитвам да си наложа да закусвам (мразя да закусвам), за да задвижа метаболитните процеси в организма си. Хвърли съм кантара някъде далече и не се тегля всеки ден, за да не дойде онова разочароване, в което си гладувал а има + на кантара. Изтеглила съм си упражненията на Руми, но още не съм се преборила със себе си, да ги започна, някой прави ли ги? Доволни има ли?
По въпроса с яденето, гледам да си приготвям храна от в къщи за в работата.
За днес:
Закуска- домати и извара
Обад - зелена салата с айсберг, рукула и авокадо+омлет с 2 яйца
Вечеря - още не съм я измислила Simple Smile

# 441
  • София
Аз съм явно тотален мизантроп и социално-медиен дебил, защото не знам коя е Инес Субашка, Румито съвсем скоро я мернах, а разни други, които споменавате и не мога да ги възпроизведа- изобщо не съм ги и чула. Само мацето от Ноушугър съм чела три-четири пъти и толкоз. Слушам си Ники в Люлинския фитнес, временно не бягам заради коляното, но карам колелото на живота и се мъча с торбата дОма през вечер и те така  Laughing
Вили, добре дошла и успех!
Херци, ти смъкна бая кила, а? От 70 започна, нали? Дай да оплакнем око (със задължителния обръч на заден план!!)
Пропуснах- успех на Блеки с новата работа и бърза аклиматизация!

Закуска: (само) две оризовки;
Обяд: Вратна със "салата" от печен патладжан и доматки;
Ще вечерям след залата и не знам още какво.

# 442
ееееееее 70, 68-69 бях Laughing  Yum
от две седмици менкам слим дънки и панталони HM номер38, горе минах от 44 на 42

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 08:35 от Herzen

# 443
  • Козлодуй
NoMe, каква беше твоята диета с която сваляш? Simple Smile
Herzen, поздравления страхотно изглеждаш Simple Smile
Viliianka, добре дошла Simple Smile Как се казва тази книга на Инес Субашка? Simple Smile

# 444
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ехаа, браво Herzen ! Голям прогрес.

# 445
Браво Херц.
Благодаря за информацията.

Днес пак ще правя тортата на Веси от NoSugar. Бащата на МП има рожден ден, ще я покажа, аз много я харесвам.

Вилианка, добре дошла. Хомеопатът ти е права, това е дълбок вътрешен процес. Желая ти успех

# 446
Amour, промяна в тяло, теглото, покачване на мускулната маса...
Не че съм специалист с протеините, но доколкото знам, те само подсилват основния протеин от храната, за покачване на мускулна маса при тренировки.
За промяна в тялото и теглото не знам как биха помогнали.....
Herzen , поздравления за постигнатото.    bouquet   Давай все така!    Peace

Здравейте момичета 
Скрит текст:
Blush  Чета ви от скоро, много ми е приятно в компанията ви. Естествено, аз също се боря с излишни килограми цял живот, но след бременност и раждане, положението стана покъртително. Пробвах много диети, ограничаващи, изтощителни, от които имаше ефект, но не беше дълготраен. Купих си книгата на Инес Субашка и започнах да се интересувам малко повече от здравословното хранене. Ходя при хоемеопат по други причини, но по темата за отслабването тя каза, че отслабването няма да стане, като с магическа пръчка, това е много дълъг процес, за който трябва да се променя самата аз, начина ми (и културата) на хранене,  физическата активност и като цяло глобалното ми мислене за отслабването. Разбира се, аз все още "прохождам" в тези стъпки, но лека полека се опитвам да е настройвам че баницата не е много вкусна, защото вреди на здравето ми, а с напредването на годините, започва човек да го цени все повече и повече. Мога да ям баница, но трябва аз да си я приготвя с хубаво брашно, с извара, яйца... Та от скоро се старя да наблягам главно на белтъчини, защото те ме държат сита дъго време. Опитвам да си наложа да закусвам (мразя да закусвам), за да задвижа метаболитните процеси в организма си. Хвърли съм кантара някъде далече и не се тегля всеки ден, за да не дойде онова разочароване, в което си гладувал а има + на кантара. Изтеглила съм си упражненията на Руми, но още не съм се преборила със себе си, да ги започна, някой прави ли ги? Доволни има ли?
За днес:
Закуска- домати и извара
Добре дошла!     Simple Smile
Хомеопатът ти е много прав.За стабилно и дълготрайно отслабване и особено, за поддържане после на сваленото тегло, си трябва основна промяна в начина на мислене.И за кг, и за храната, и за спорта, и за отслабването.
Успех!    bouquet

# 447
 Как се казва тази книга на Инес Субашка? Simple Smile

[/quote]

Добре заварила, книгата се казва Генът - Визия за здраве. Скоро ще излиза и втората ѝ книга.
Скрит текст:

# 448
Здравейте момичета  
Скрит текст:
Blush  Чета ви от скоро, много ми е приятно в компанията ви. Естествено, аз също се боря с излишни килограми цял живот, но след бременност и раждане, положението стана покъртително. Пробвах много диети, ограничаващи, изтощителни, от които имаше ефект, но не беше дълготраен. Купих си книгата на Инес Субашка и започнах да се интересувам малко повече от здравословното хранене. Ходя при хоемеопат по други причини, но по темата за отслабването тя каза, че отслабването няма да стане, като с магическа пръчка, това е много дълъг процес, за който трябва да се променя самата аз, начина ми (и културата) на хранене,  физическата активност и като цяло глобалното ми мислене за отслабването. Разбира се, аз все още "прохождам" в тези стъпки, но лека полека се опитвам да е настройвам че баницата не е много вкусна, защото вреди на здравето ми, а с напредването на годините, започва човек да го цени все повече и повече. Мога да ям баница, но трябва аз да си я приготвя с хубаво брашно, с извара, яйца... Та от скоро се старя да наблягам главно на белтъчини, защото те ме държат сита дъго време. Опитвам да си наложа да закусвам (мразя да закусвам), за да задвижа метаболитните процеси в организма си. Хвърли съм кантара някъде далече и не се тегля всеки ден, за да не дойде онова разочароване, в което си гладувал а има + на кантара. Изтеглила съм си упражненията на Руми, но още не съм се преборила със себе си, да ги започна, някой прави ли ги? Доволни има ли?
За днес:
Закуска- домати и извара
Добре дошла!     Simple Smile
Хомеопатът ти е много прав.За стабилно и дълготрайно отслабване и особено, за поддържане после на сваленото тегло, си трябва основна промяна в начина на мислене.И за кг, и за храната, и за спорта, и за отслабването.
Успех!    bouquet

[/quote]

Благодаря Animal Hatched Chick

# 449
Тя излезе втората й книга

Общи условия

Активация на акаунт