Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Момичета постите започнаха днес.
Пожелавам на всички, които са решили да ги спазват- успех!
И аз съм от тези луди Simple Smile

Аз отчитам още един килограм по- малко и ми остават минус два до целта!

# 541
  • Козлодуй
Моята мечешка хиперфагия продължава няма укротяване на апетита единствено като пия нещо топло с мляко и след това не ям известно време може да получа малко спокойствие без да съм гладна непрекъснато Simple Smile

# 542
При мен нещата засега добре се движат и съм доволна. От началото на ноември съм почти на ВМНВх, казвам почти, тъй като в някои дни имам малко повече въглехидрати от млечни, плодове и бобови. Джънка, тестеното и сладкото ги изключих напълно.
Нямам кантар и не знам колко килограма съм била или колко съм в момента, но дънките вече са ми по-отпуснати, лицето и най-вече клепачите не са ми подпухнали и се чувствам много добре. Правя си снимки на две седмици. Естествено резултатите не са супер видими, заради краткия период, но така смятам да следя прогреса си.

# 543
Blackisback, честита нова работа! Страхотно звучи.

И на мен ми остават вече само 2 кг до целта, вече съм 51кг и умирам от радост. За моя изненада имам повече "възглавнички" отколкото очаквах, но ще видим как ще продължат нещата.
Пия много вода, но новото ми предизвикателство е да увелича съня. Ще е трудно, но ще се напъна.

Успехи на всички! bouquet

# 544
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Току- що открих, че спазвам Хара Хачи Бу... Simple Smile

http://www.zdravduh.com/2011-11-14-08-57-49/2011-11-14-09-06-24/ … 719-hara-hachi-bu

Само без водораслите и типично японската кухня, но принципът на 100 %...

То е ясно, че не съм открила топлата вода, с моята диета ...но чак пък да я спазва целия остров Окинава Simple Smile

http://www.hindustantimes.com/fitness/hara-hachi-bu-the-reason-w … QaZXEFYDY2BJ.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Hara_hachi_bun_me

# 545
  • На топло
Ейййй всички отслабнаха и вече никой не се вясва в темата. Завидддд🤣
Аз съм с хрема и болно гърло.

# 546
  • Велико Търново

Дебела, гладна, нервна и стара съм аз!
На теб бързо да ти минава!

# 547
СЛед мизерни, вяли 12км в парка реших да напрвя пауза между 2те фази на моното и се наядох с чилиии.  chef Много ми е добре, и ядки ядох. Освестих се доста.

След малко ще направя силова с Шон и корем. Юхууу!
Притесних се да не взема да му припадна на срещата с кандидат гаджето.  Blush Тъй де, да не си въобрази случайно, че мра за него.  Joy

# 548
  • Козлодуй
Аз съм 4 D (Добра доволна и с дебело дупе ) Simple Smile

# 549
  • София

По-скоро съм в изходна позиция и затова не съм писала. Едни и същи кг въртя 58-62 кг(сега 62 кг), но пак по-добре от началото, когато започнах да пиша в темата бях 70 кг. Мислих, че поне за почивката ще се активизирам и ще отслабна, но и тя мина, бях си по бански. Grinning Поне след ал инклузива не се върнах + 5 кг, както става обикновено. Този път обаче направихме не само плажове, а и много изтощителни, но красиви преходи сред палми и кактуси.

Извинявам се, че пиша директно за мен, но не съм чела скоро в темата. Мисля обаче да се поправи това, така че в следващите постове вече и вашите постижения да коментирам.

# 550
  • Козлодуй
Deziderata, и аз съм на Шон Т. напоследък ама открих че ми е много труден днес ми е почивен ден утре имам Чисто Кардио + Коремни пак кардио. Simple Smile Ти пробвала ли си хранителния му режим? Simple Smile

# 551
Ния, къде бяха кактусите? В Мексико ли си? -8/-10кг си е супер. Браво!

Пвачева, имам режима, но не съм го пробвала. Май го четох, но има много американски неща, които не харесвам и са ми въртел.
По-скоро ще помоля моя спаринг партньор да ми направи нов режим, но май пак ми е сърдит, та си трая.
Не съм била на спаринг цял месец, бях контузена, но болката мина и ще се връщам в пълна бойна готовност. Twisted Evil

# 552
  • София
Дези, малко е, за да изглеждам добре трябва да съм 50 кг, но продължавам пак. Обаче май става един омагьосън кръг ще стана 58 кг до Коледа и след празниците ще съм пак 62 кг.

А бях на Канарските острови, надявам се някога и до Мексико да стигна.

# 553
  • София

Дебела, гладна, нервна и стара съм аз!
На теб бързо да ти минава!

Сиска защо така?Ти си ми стимул.Аз боря дебелите крака с bare ballet.Горят ми краката след тренировка.

# 554
  • На топло
Сиска преувеличава за дебелото 😅 при нея всичко е под контрол.
Утре ще боря вируса с упражнения.
Изпила съм литри чай с джинджифил, мед и лимон.
Къде е Кайсия??

Общи условия

Активация на акаунт