"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Снощния епизод към края си беше супер интересен.Бандата на Жоро Италианца  показаха невероятни бойни умения ( сигурно са с черни колани по бойни изкуства  Mr. Green ) мноого ми харесаха  smile3501

# 136
И мен много ме забавляваха с тия стари коли как си играеха на блъскащи колички:D Не беше кой знае какво, ама предвид бюджета им и скуката последно време си беше забава:)

# 137
На мен също ми хареса вчерашния епизод. Нещо различно от глупостите на Коко и истериите на Стефания и Ася.

# 138
Различно, но поне да беше направено по-професионално, а не аматьорски и некадърно.Този Жоро Италианеца играе страшно нелепо-само се дзвери и преиграва.
Галя и тя изненадана-това не можела, онова не можела.....Какво очаква, щом се забърква с подобни боклуци? Tired
Асето беше с много странна прическа-като гръмнал бойлер.Какво стана с нейната лИбоФ, нали искаше да късат, пък нещо се отказа? newsm78

# 139

Асето беше с много странна прическа-като гръмнал бойлер.Какво стана с нейната лИбоФ, нали искаше да късат, пък нещо се отказа? newsm78

Боби и изпрати картичка и цветя и вече го обича отново, но след като реши че го обича пак отиде при писателя, та не ми е ясна нейната работа Simple Smile

# 140
  • Sofia
По кино нова повтарят старите епизоди.Някои са се променили визуално доста,Боби е по-слаб и млад,Даньо малко по-симпатичен от сега,бях забравила някои....колко години го излъчват вече, 2-3,или повече?

# 141
От септември 2015 значи 2 години вече. Simple Smile
Дали сериалът ще продължи да се излъчва след Нова Година? Как мислите?

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 19:40 от Sashko Todorov

# 142
От септември 2015 значи 2 години вече. Simple Smile

Оооо, ама как? София ден и нощ е последовател на Дързост и красота. Satisfied

# 143
Сцената беше аматьорска, но като цяло целия сериал е такъв и пак добре, че включиха нещо по-различно. За бюджета и възможността им е похвално...

# 144
# 145

да ще се излъчва. В момента тече кастинг за нови персонажи.
Вероятно някои ще отпаднат.
Преди 2 дни четох, че Галя няма да я има в новите епизоди.

# 146
Ожениха се, бе! Hug Grinning
Аглика май вече не иска Найденчо Joy

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 23:01 от DebSs

# 147
  • ВАРНА
Толкова ли е бедна продукцията че Стела е със счупен екран на телефона?  Whistling
 - дори и реквизит за сериала да е - срамна работа за един керлив самуснг да нямат 120 лв. да му сменят счупения екран!

# 148
# 149
И аз започнах да гледам по Кино нова старите епизоди и си давам сметка колко хубаво, интересно и спокойно е било сериалчето. Поли така да липсва, Райчето също. Сега са едни крясъци, викове, простотии. Ще продължа да си го гледам назад.

Общи условия

Активация на акаунт