"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 489
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Мишето е издала брат си и заради нея е в затвора. Това имаше предвид.

За Стефания и аз мисля че осиновителите са и казали.

Това с пора беше тъпо, той нали имаше едно гадже ветеринарен лекар, как пък тогава тя не му каза че пора е жена.

# 121
Това с пора беше тъпо, той нали имаше едно гадже ветеринарен лекар, как пък тогава тя не му каза че пора е жена.
Е, тогава сценаристите не са се сетили.. Пък сега като няма какво да измислят за Коки, и за Пора се хванаха JoyJoy

# 122

Сашо много се ядоса, като разбра, че Галя е отвлечена.. Веднага пари, това онова .. Не знам Жоро как не се е усетил още, че Сашо я харесва..

Стела и Юлиян - трагедия .. Тя иска едно, той съвсем друго.. Сценаристите много зле развиват връзката им.
Сцената с отвличането на Галя ми хареса - нещо различно.Thinking

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 23:02 от DebSs

# 123
  • София

Сцената с отвличането на Галя ми хареса - нещо различно.Thinking
[/quote]
Може ли линк с отвличането ?

# 124

Може ли линк с отвличането ?
То, не е кой знае какво, но ..
https://www.vbox7.com/play:88c46ea998 - към края е.
А, в предния епизод изпратиха клипче на Жоро, на което Галя беше завързана със запушена уста.

Според мен, трябваше да покажат и самото отвличане.. Щеше да е по интересно Confused , вместо глупостите на Коки, и всекидневните скандали на някой.

# 125
Има ново промо за утре. Мноого яко изглежда.
https://nova.bg/accents/view/2017/10/30/197041/%D0%B6%D0%B8%D0%B … 1%81%D1%8A%D0%BC/

# 126
Уау ще се гледа задължително!  newsm81

# 127
Аз започвам да си мисля, Под прикритие ли гледам? Иначе промото изглежда яко, но ми е интересно кой ли ще развали сватбата на Асен и Симона? Според мен може би ще се появи Райна.

# 128
Все едно гледам " Под прикритие ".😉

# 129
Иначе промото изглежда яко, но ми е интересно кой ли ще развали сватбата на Асен и Симона? Според мен може би ще се появи Райна.
Може и колежката  на Асен Confused

# 130
  • Gotham City
Тази колежка на Асен, горе долу на тяхните години ли трябва да го играе, че изглежда поне около 30 годишна.

Не знам дали всичко това ще е утре или в идните епизоди просто.

Да свършва най-после тази глупост ВБ и да започнат да си го дават всеки ден, че има минимално раздвижване и пак като се сетя го гледам

# 131
Аз започвам да си мисля, Под прикритие ли гледам? Иначе промото изглежда яко, но ми е интересно кой ли ще развали сватбата на Асен и Симона? Според мен може би ще се появи Райна.

Колежката Мери ще е според мен.

# 132
Тази колежка на Асен, горе долу на тяхните години ли трябва да го играе, че изглежда поне около 30 годишна.

Не знам дали всичко това ще е утре или в идните епизоди просто.

Да свършва най-после тази глупост ВБ и да започнат да си го дават всеки ден, че има минимално раздвижване и пак като се сетя го гледам
Ох и на мен ми се иска но за съжаление май до средата на декември няма до дават всеки ден.

# 133
И на мен колежката на Асен ми изглежда доста възрастна спрямо тях двамата.

А отвличането и тези "мутри" ми беше много смешно. Някаква аматьорска игра, която беше доста забавна вместо стряскаща Simple Smile

# 134
Филип май харесва Джулия - каза, че е страшна мацка.

Екшъна с Галя и Жоро беше най-интересната част от епизода. Галчето добре се справи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт