"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 762
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Gotham City
Мисля, че си беше с корем

# 241
  • Sofia
Цурето в момента я дават в Съдби на кръстопът по Нова тв

# 242
Не вярвам да е Ани.Само за да му отмъсти, да си причини това да спи с този плужек и то по нейна инициатива....
Нещо по-достоверно трябваше да измислят за Асуна и Боби, а не уж тя да обърква получателя на съобщението и после още по-малоумно да пита Боби: Ама, как разбра?
Сценаристите са много зле....

# 243
  • зад кестените

Нещо по-достоверно трябваше да измислят за Асуна и Боби, а не уж тя да обърква получателя на съобщението и после още по-малоумно да пита Боби: .

Всичко може!Едно време, една мацка въртеше двама,момчетата бяха в казармата, тя си пишеше  едновременно и с двамата-Но веднаж неволно разменила  писмата,Иван получил писмото на Стоян,а Стоян на Иван.Голям екшън  беше станал

# 244
И на мен ми се е случвало да пращам съобщения на грешен човек Smile Не в такива ситуации, де ... ама все пак Satisfied
А Ася наистина го изигра тъпо. Почти се беше разревала още преди да отвори вратата.

# 245
Ха, интересно!Като се замисля, май най-дразнещото в случая беше реакцията на Ася, а и на Боби-нещо не беше изиграна сената като трябва...И аз не разбрах защо трябваше да късат в хотел.
Стела отново стана старото тъпо парче.

# 246
  • София
Спомняте ли си когато на епизод 300 по нови ите дадоха самата квартира и дадоха малко информация за филма ... къде мога да го изгледам отново ?

# 247
Пробва ли да потърсиш в Гугъл? Във Вбох ги има всичките епизоди. За пет секунди излиза въпросния епизод 300.

# 248
  • София
Неее аз не искам да гледам епизод 300 а това,което дадоха по новините за самия филм

# 249
Какво ли получи Галя?( в промото за епизода се видя).

# 250
Какво ли получи Галя?( в промото за епизода се видя).
Някакви дискове/плочи, май .. поне така ми се видя.

# 251
  • София
https://nova.bg/accents/view/2017/11/27/199749/бременна-ли-е-джулия-от-софия-ден-и-нощ/

# 252
  • Gotham City
Аз видях филми, Scarface и други в тази насока

# 253
Ей, голяма моралистка излезе Симона. Бързо забрави какви ги вършеше и тя.

# 254
Ася много зле си изигра сцената, когато говореше с Боби.. Много изкуствено.

Общи условия

Активация на акаунт