"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 663
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • В царството на игрите:)
Оф, не мога повече с тоя Никола, не е възможно да съществува толкова тъп и безотгворен човек, просто не е възможно.
Сценаристите, моля, знам, че четете, оправете орбаза му, че губите стабилно аудитория
И на мен отдавна ми идва ту, ту мач. То бива идиотщина, ама прекаляват. Хубавото е, че и синът ми, които е на 13 се дразни от Коко, но казва, че повечето му приятели го харесвали и му се кефили..Unamused На какво му се кефят? Weary

# 346
  • Варна/Филаделфия
Калина беше много готина като се развика! Най- накрая малко човешки чувства, винаги е толкова мила и приятна, че чак не ми е истинска! Smirk

# 347
В понеделник няма да има СДН Whistling

# 348
  • София
В понеделник няма да има СДН Whistling
Защоооо

# 349

Защоооо
[/quote]Защото изтърваха коня на Коко и Миткоо smile3540

# 350
Какво се случва днес?? Вече е обяд а епизода от вчера  още го няма във в вибокса?

# 351
Какво се случва днес?? Вече е обяд а епизода от вчера  още го няма във в вибокса?
Аз го издирвам от сутринта,че снощи го хванах чак към средата някъде ,ама няма гоо  #2gunfire

# 352
  • Gotham City
Сега погледнах, че щели да дават Подли камериерки 2 часа, предвид, че епизодите им са около 20 минути, те да не мислят целия сезон да дадат в понеделник? И защо въобще се захващт с този недовършен сериал? Завърши с въпроси и го спряха...малко малоумно ми се струва да го дават.

# 353
Какво се случва днес?? Вече е обяд а епизода от вчера  още го няма във в вибокса?
Аз го издирвам от сутринта,че снощи го хванах чак към средата някъде ,ама няма гоо  #2gunfire
Разгле, появи се в нова плей.

# 354
Калина си реагира напълно нормално.
Ясен беше неадекватен в случая.

А Коко няма нужда от коментар дори.

# 355
  • Варна/Филаделфия
Днес гледах епизод по Кино Нова. Бях забравила хипер дразнещата Сабина и постоянните скандали в квартирата. Като Биг брадър са.
А Ани сега каква е сладка. Там е като циганче Grinning

# 356
  • София
Имате ли някаква информация за Ася ?в инстаграм гледам че е руса вече и рекламира дрехи

# 357
Имате ли някаква информация за Ася ?в инстаграм гледам че е руса вече и рекламира дрехи
И аз я видях.. Според мен така и отива много.. Поне на мен ми хареса.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 22:37 от DebSs

# 358
Колко тъпо - това с визите на Симона и Асен ..

Оказа се, че бащата на Лазар е някакъв богаташ .. да видим какво развитие ще има.

Митко май ще си намери работа, като "момче за всичко" JoyJoy в Спа център.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 22:58 от DebSs

# 359
  • ВАРНА
Уффф - готина руса курабия - ама чичо Боби се изложи.

Общи условия

Активация на акаунт