"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 461
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
...той е "почти актьор" гадже е на една от близначките певици Акекс и Влади...
Добре се справя засега.
Аа, ето откъде ми е познат.. И на мен ми хареса как играе засега.

Водещ е на една от популарните 2008-2009-2010 г.  нощните тв. игри с думи и скъпи смс.....ако ги помните.
И този брата и Никол Станкулова тръгна тв. кариерата им от тези нощни игри с смс-и преди около 8-9 години.
Брата на Михаела се казва Мирослав Димитров в реалният живот.

# 61
Сцена в която Боби и Симона говореха за бащинство и сега, когато се караха Михаела и брат й и после тя го гони по стълбите, са единствените, които ми подействаха от доста време. Защото бяха реални и човечни и добре изиграни.

# 62
Здравейте на всички фенове. Мислех, че само младите могат да се зарибят по този сериал, но очевидно не е точно така, хахах. Някой знае ли как се казва Ася в реалния живот, много ми е позната отнякъде? Simple Smile

# 63
Калина Шопова се казва. Иначе и майка ми ги гледа, а тя е 60+ Smile

# 64
Честно да си кажа, мен ме е срам, че ги гледам и ако някой познат или близък ме види, превключвам канала, защото като цяло е простотия и определено е насочена към тийнейджъри. Както и биг брадър ... гледам го от време на време, но ме е срам да си призная Simple Smile)

# 65
  • Sofia
Ха ха,и аз така,незнам защо си го причинявам направо....

Днес в рекламата за Х фактор една от девойките много ми заприлича на Симона...тя ли е?

# 66
О, Ванина се появи  Embarassed Много харесвах това момиче. Дано да продължат да я дават baby_neutral

На сцената с Дани и брата на Михаела си казах, е - нещо интересно най-накрая, пък то .. Изпикал се Tired

На Михаела брат и май ще завърти Аглика. Скромното момиче си пада по лоши момчета Simple Smile
Дам, случва се вече Mr. Green

# 67
  • Някъде на път....
О, Ванина се появи  Embarassed Много харесвах това момиче. Дано да продължат да я дават baby_neutral

На сцената с Дани и брата на Михаела си казах, е - нещо интересно най-накрая, пък то .. Изпикал се Tired

На Михаела брат и май ще завърти Аглика. Скромното момиче си пада по лоши момчета Simple Smile
Дам, случва се вече Mr. Green

Тя пък Аглика една скромнаааааа, айде - няма нужда...

# 68
Така го раздава. Вярно че е филм, но колко по различно стои до Найден и до Филип, сега е една такава чаровна, усмихната, не е охлюв.

# 69
Не виждам нови герои освен бившия затворник,а нали кастинг правиха за нови актьори тая есен  SunglassesИли може би новите актьори са били за Съдби на кръстопът ,който започна  newsm78

# 70
Симона към Асен: "Искам да си обръснеш тая брада. Няма да се женя за Филип Тотю"  Joy Mr. Green

# 71
  • ВАРНА
На Мери и потънаха гемиите като чу, че 'любимия' и Асен се жени утре.

# 72
Тези сценаристи са страшни идиоти. Коко се раздели с бившата си, защото тя реши да го пробва като се маскира и си уреди среща с него без той да знае че е тя. Сега казват, че се разделили заради друг мъж хахахаха.

# 73
Тези сценаристи са страшни идиоти. Коко се раздели с бившата си, защото тя реши да го пробва като се маскира и си уреди среща с него без той да знае че е тя. Сега казват, че се разделили заради друг мъж хахахаха.
В една сцена след маскирването, Ванина имаше един приятел/колега , и каза на Коки че харесва него, излъга го. Peace

----

Вчера в края на епизода, за промото за днес имаше една сцена с Юлиян и Стела. Той я питаше къде е Зара, а тя каза че е напуснала. - Нямаше я в епизода днес ooooh!

Във вторник сватбата! bowuu Симона май ще избяга Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 14:57 от DebSs

# 74
Да и аз усетих, че тази сцена липсваше.  Мислех че на мен ми е много виното Joy

Общи условия

Активация на акаунт