"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 749
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Gotham City
Ана-Мария е спечелила първа подгласничка в конкурса на Плеймейт.
Като видях останалите участнички,ами единствено победителката и Анна-Мария ми харесаха .Другите приличаха на " умряли  скумрии " Joy

На мен пък победителката ми прилича на травестит от ромски произход
Скрит текст:

На Фани/Ани косата е безумно бляскава, много ми харесва, на Симона също

# 271
  • Sofia
Така си и помислих,че тя ще е победител още като я дадоха в На кафе,прилича на Ася Капчикова

# 272
Мернах Ана-Мария в На кафе, когато ги бяха поканили всички... Беше с цвят на морков Rolling Eyes

# 273
И аз още в На кафе мислех че тази ще спечели. Беше последна в редицата нали?
Ана Мария беше многоооо зле. Явно беше заспала в солариума?

На Симона косата е уникално красива.

# 274
  • В царството на игрите:)
Ох, сори за офтопика, но като гледам снимката на победителката за пореден път се убеждавам колко са грозни тези направени, нарисувани вежди. Изглеждат нелепо понякога!

# 275
  • София
Пастора в ,,Съдби на кръстопът ”

# 276
  • В царството на игрите:)
Пастора в ,,Съдби на кръстопът ”
Ох, измъчих се докато сее сетя кой е, но успях Mr. Green Супер неприятен тип ми е, а може да и от ролят Mr. Green му на "пастор".
Много готино изигра Джули момента с бременността.. Разсмя ме това момиче! Laughing

# 277
Ехаа екшъна с Филип и момчетата накрая беше супер  box

# 278
E за една минута отидох до кухнята и изпуснах.  Боби защо крещеше, а Михаела плачеше?

# 279
E за една минута отидох до кухнята и изпуснах.  Боби защо крещеше, а Михаела плачеше?

Връхлетяха онези приятелите на Филип, биха се  с Боби, Митко и Дани и после Боби почна да крещи "Видя ли, видя ли, казах ти че така ще.стане".
После естествено звънна на неговия човек в полицията и нещата се оправиха Simple Smile

# 280
  • Bulgaria
Ако е момче - "Марио" , ако е момиче - "Мариола". Щях да падна от смях!!! Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 281
Mother, благодаря ти!

Ех, тоя човек на Боби. 😂😂 Има власт, няма да е някой случаен. 😁

# 282
Записвам се и аз в темата  Simple Smile

# 283
Ако е момче - "Марио" , ако е момиче - "Мариола". Щях да падна от смях!!! Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
Аз чух Мариела Shocked

# 284
  • Bulgaria
Аз чух Мариела Shocked

Не МариОла казаха!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes

след 13:40 мин https://www.vbox7.com/play:47486e0896?p=playlist&id=2159296&order=date

Общи условия

Активация на акаунт