"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 693
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В интервюто на Рая за новия сериал ми се стори че я питаха за това кои сериали харесва и тя каза ,,Следвай ме ”и ,,Не така ,брат ” а защо не спомена ,,София ....”?

# 331
В интервюто на Рая за новия сериал ми се стори че я питаха за това кои сериали харесва и тя каза ,,Следвай ме ”и ,,Не така ,брат ” а защо не спомена ,,София ....”?
Питаха я за любимия Тийн сериал ..

# 332
  • София
А има ли някой от тук ,който ги следи ...?

# 333
Аз само този - Следвай ме, гледам.
В следващият епизод, който трябва да пуснат утре, ще се появи Рая.

# 334
А има ли някой от тук ,който ги следи ...?
Аз също го гледам и след като Рая ще участва ще го гледам с много повече интерес.

# 335
Тази вечер ще стане ясно дали Ясен изневери на Калина с колежката си https://nova.bg/news/view/2017/12/13/201158/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D … 0%BD%D0%BE%D1%89/

# 336
Може и да не съм прав но съдейки по фактите- гледам че нова за догодина е планирала три нови бг сериала а днес стана ясно че ще започне и ново кулинарно шоу.
Дано не отпишат напълно Софията ама натам отива май.
https://nova.bg/accents/view/2017/12/13/201217/нови-сериали-и-телевизионни-формати-в-ефира-на-nova-през-2018-г/

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 21:22 от Sashko Todorov

# 337
Може и да не съм прав но съдейки по фактите- гледам че нова за догодина е планирала три нови бг сериала а днес стана ясно че ще започне и ново кулинарно шоу.
Дано не отпишат напълно Софията ама натам отива май.
Не мисля, че ще я отпишат .. Някои от актьорите често пускат сторита в инстаграм, като снимат сериала.

# 338
Аман с тази зелена карта.
Не са го измислили добре дори.
Американеца показва на Асен 2 подписа и го пита дали са негови. След това го кара да се подпише на лист хартия и Асен се проваля, защото няма идея как го е подписало Симона.  Е , нали преди 5 минути са ти показали фалшивия подпис- има М няма М. Пълни глупости.

# 339
Направо пълни тъпотии тая вечер.Коко и Митко с тяхните простотии,Галя с нейните страхове и Симона с Асен и тяхните визи оф аман! ooooh!
Чак на мен ми стана притеснено за коня на Митака  hahaha
Айде имаме и хомо в епизода,Калина я харесали  #Crazy

# 340
Айде имаме и хомо в епизода,Калина я харесали  #Crazy
Сега ако София още беше тук, можеше да си намери нова любов Grinning

# 341
  • Gotham City
Оф, не мога повече с тоя Никола, не е възможно да съществува толкова тъп и безотгворен човек, просто не е възможно.

Сценаристите, моля, знам, че четете, оправете орбаза му, че губите стабилно аудитория

# 342
В другите държави, в които има такъв сериал, техния Коки, до края ли е такова малоумно и тъпо същество?

# 343
  • София
Може ли някой ако има поне 5минутно видео с въпросния филм от други държави да даде линк да го видим Коко какъв е там .....

# 344

Общи условия

Активация на акаунт