"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Изхвърлили мусаката в мивката Joy Joy

Леля Мария май няма да даде парите на МитИтУ 😁😁 .. Като види пак - "маймуната"😁

Тя вярно е маймуна,ама не в кавички.И каква грешка беше това след като Митко оправи мивката?Да сгрешиш ако си пиян/а.Не вярвам посред бял ден Стефка да е надигнала бутилката с вино...

# 587
И аз ги гледам понякога старите епизоди. Скоро май писах точно за Боби, че видимо е остарял и напълнял за две години, но пък в началото нищо не му разбирах, сега е подобрил малко дикцията. Симона си в трагична с папагалските кичури. Само при оня галфон Коки няма никаква градация.

Коки само деградира.Изглежда е зле с мозъка.Време е да иде на курорт в Карлуково или Бяла,Русенско Simple Smile

# 588
  • В царството на игрите:)
Тук обсъждаме кого ли не, но на някои герои не отдаваме заслужено внимание. Снощи на сцената с дюнера съм се смяла с глас и си дадох сметка, че Джули и Сашо всъщност играят много добре и никога не са ме подразнили с нещо. Да не говорим, че Джулия е хубавица...Въобще снощи се посмях добре. Коки адски ме е дразнил и ме дразни... Трябва малко да си почине.

# 589
  • Sofia
Да,сцената с дюнера беше добре изиграна и смешна Joy

# 590
И аз смятам, че Сашо е доста добър. Май е собственик на ресторант, явно от това идва естественото му поведение Joy

# 591
И аз се забавлявах на сцената с дюнера Joy

Днес Леля Мария ще доведе годеница за Митко.. пак ще има забава. Обожавам я! Joy

# 592
Забелязахте ли някаква промяна в лицето на Теодора? Нищо май е пипала? Дали устни или скули, не мога да разбера.

# 593
  • Gotham City
Само на мен ли не ми хареса тази сцена? Не как е изиграна, а по-скоро самата сцена. Първо мрънка, че го дразнели като ядат такива неща, което ме издразни, защото много мразя хора, които си мислят, че всеки е длъжен да се съобразява с тях напревния от тях избор. После изяде храната на работниците си и ги остави без ядене реално, което е...меко казано идиотско.

Симона според мен има хубаво телце и в никой случай не ми е отблъскващо слаба.

На фона на Аглика, Теди ми се вижда чудесна направо.

Още не харесвам Калина, все още ми се вижда сякаш се мъчи да си казва репликите, забива за секунда казвайки ги, чисто визуално си ми е противна, но това е друга тема.

Онова същество снощи дето мрънка на Коко имаше нереално противен глас просто, ужас. И кой нормален ходи по домовете на хората да ги пита що са го излъгали с нещо?!

Коко няма да го коментирам, просто сценаристите са уляха с образа му, то бива, бива, ама пресолиха манджата още преди около 300 епизода и на този етап не се и търпи вече.

Новата на Боби - no comment, бива да си противен, ама това нейното не е нормално

# 594
Аз пък много се смях с Митко и Стефания в предишната серия.Митко има доста добри попадения,  а и между другото зависи с каква настройка сядаш да гледаш, знам ли... Беше ми смешно докато се караха и за кафето и за космите "опушен лешник" в сифона и всичко Simple Smile

# 595
Аз пък много се смях с Митко и Стефания в предишната серия.Митко има доста добри попадения,  а и между другото зависи с каква настройка сядаш да гледаш, знам ли... Беше ми смешно докато се караха и за кафето и за космите "опушен лешник" в сифона и всичко Simple Smile
На мен също ..както и за мусаката Grinning

# 596
  • В царството на игрите:)
На мен също ..както и за мусаката Grinning
Митко и Стефания са доста забавни по принцип когато са заедно..Поотделно Стефания губи по точки. А Митко е голям свежар. Винаги съм го харесвала!

# 597
Митко и Стефания са доста забавни по принцип когато са заедно..Поотделно Стефания губи по точки. А Митко е голям свежар. Винаги съм го харесвала!
Да, забавни са, но понякога Митко ми е голям сельо , като започне да казва някои от неговите лафове .. Но пак си се забавлявам с него. Joy

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 14:42 от DebSs

# 598
# 599
Привет. И на мен сцената с дюнера ми беше много забавна, а и бях 100 процента сигурна, че ще нападне дюнерите. И точно сцената с "нагъването" най-ми допадна. Ех, този Сашо. Joy
Коки, какво да кажа, всеки път  се надявам да си изяде боя или да излезе, че не е в ред, и всеки път оставам разочарована. И едно не мога да разбера, как има хора, които да се връзват на глупостите му..
Теодора за сега не е такава писклива като преди, но има време.

Общи условия

Активация на акаунт