"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Дай ми линк за епизод 500 ,че не го намирам  Shocked Ето ти снощния https://play.nova.bg/programi/sofiya-den-i-nosht/907574?autostart=true 407 епизод.Без доказателства с линк не може
Празнуваха 500-ия Заснет епизод, а не излъчен ..

# 556
РИвахме, рИвахме едно време от Лили-пили и от Ася-трависа, ама не знаехме какви ще ни ги натресат. Все по-зле стават нещата, така, че нИ рИветИ вече, че не знаете какво ще ни застигне по-нататък.JoyJoyJoy

# 557
# 558
elpi, какви доказателства, какви чудеса? Sweat Smile Влез в Инстаграм профилите на някой от актьорите и виж снимките от партито. Кой говори за излъчени 500 епизода? Коментирах какво са празнували и даже имаше качена снимка в по-горните постове.

# 559
  • София
А миналия път нали тази бившата му жена му се обади по телефона за нещо си да отиде пак и нали Марина каза че ако отиде и като се върне тя ще си е отишла ..... кажете ми какво стана после ,че съм заспала тогава 😐

# 560
  • Варна/Филаделфия
А миналия път нали тази бившата му жена му се обади по телефона за нещо си да отиде пак и нали Марина каза че ако отиде и като се върне тя ще си е отишла ..... кажете ми какво стана после ,че съм заспала тогава 😐
Не дадоха какво става, но в снощния епизод Божидар пита Боби дали Марина му е звъняла и каза, че не живеят заедно.
Той все пак е отишъл при бившата си жена и като се е върнал Марина я е нямало.

# 561
Вчера на езерото в Дружба за кръста скачаха Асен, Митко и Филип.Много ми беше кеф да ги видя на живо. После дойдоха Галя, Симона и Мишето. Много са симпатични всички и учудващо на живо Михаела по ми хареса отколкото в сериала. Асен си е същия, а Митко и Филип са по - хубави на живо.

Ето и клипа:

https://www.facebook.com/Gocrazybg/videos/567853060273806/?hc_re … txJgecJZelw1w8VK8

Аз ви бях писала преди месеци, че видях Мишето на живо и е много красива, нищо общо със сериала... То и ролята и е такава, а й я обличат ужасно. Аз им следя инстаграмите и там с нейното си амплоа и дрехи изглежда страхотно.
Преди Коледа я видях за 2 път в един мол. Возеx се след нея на ескалатора и стана много интересно, защото на другия ескалатор, посока надолу се возеше Цвети и двете се видяха и си говореха. Тя също е много по-хубава на живо. А пък като слязохме от ескалатора, там беше Жоро Италианеца. Прегърнаха се и се целунаха с Мишето ( приятелски) и всеки продължи по пътя си,  та за 2-3 минути ги видях и тримата.

# 562
С Маргото и Драго какво стана, че не съм гледала много последните месеци?

# 563
  • Варна/Филаделфия
С Маргото и Драго какво стана, че не съм гледала много последните месеци?
Заминаха за Русе май

# 564
Изхвърлили мусаката в мивката Joy Joy

Леля Мария май няма да даде парите на МитИтУ 😁😁 .. Като види пак - "маймуната"😁

# 565
# 566
Радвате ли се че Теди се върна в сериала? Ще има ли пак интрига с Марио или този път ще е с някой друг?

# 567
Безразлична ми е Теодора.

А майката на Асен като я видя с толкова къса пола или дънковите панталони тип боксерки и ми става лошо Frowning

# 568
  • Sofia
...а като заговори, ми се повдига Confused

# 569
  • София
А каква ли ще бъде услугата ?!

Общи условия

Активация на акаунт