"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 466
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна/Филаделфия
Не беше облечена в стил момичетата от квартирите (тази на Боби и другата на Галя) по къси панталони и някакъв оскъден потник. Може би за това ти е изглеждала селско.
Но си беше симпатично момиче.

Нямах предвид лелченската блузка с къдрички, но и тя допринесе. По- скоро динозаврите, чантата, танци в пицарията.. Joy и накрая 'Храна не се хвърля!' Joy
На Митко огън му гори на главата, тя за мусаката да си каже.
Как няма да я харесва леля Мария

е как? според тебе хвърля ли се храна ,която не е ядена?че и ти е смешно...явно си много богата,че да хвърляш ядене ,отколкото да нахраниш някой... Безумница си ти и Безсърдечница...

Хахахахахах JoyJoyJoy
Предполагам, не говориш сериозно 😂
Че иначе, ако преживяваш така всеки филм/клип/театър, не живееш никак леко Joy

# 631
Ася се връща ,ще ми е интересно какво ще стане с Миленита 
Асен и Филип много ми допадат като комбинация-и двамата бойни  box да вземат да му видят сметката на Ибрахимчо  smile3508

# 632
# 633
Вие как виждате Филип да хареса Теди?

# 634
Виждам ги да се съберат с Найден и да има драма с шефа на залата, където бяха снощи Smile

Това чудо на Боби, новата... Може да е много неприятна визуално за мен, обаче не мога да отрека, че й се получава доста естествено ролята. Поне по мое мнение, снощи сцената с разговора им беше доста реалистична.

# 635
Филип много жадно оглеждаше Теодора, бях сигурна че нещо ще ги съберат тях. Ако Филип втори път вземе "жената"  на Найден не ми се мисли.
После си идва Аглика и заварва Теди с Филип Simple Smile

# 636
  • Sofia
Този,който играе Филип вече не бил гадже с близначката Алекс

# 637
Според мен този сериал е безсмислен. Не съм му голям фен. Не знам защо продължават да го излъчват.

# 638
Благодарим ти, че дойде да ни кажеш.

Ей, много тролове от вчера бе. Сигурно ги е тръшнал грипа и не ходят на работа. 😂

# 639
  • Gotham City
То и да си прост сигурно не е лесно.

Все едно сега да отида в темата на някой турски/индийски сериал, да плясна един пост колко е тъп сериала и да си замина, все едно на някой му пука за моето мнение  Joy

Но като гледам другите постове, някак наистина на гнусен трол мирише и то здраво, драснал/а по ред, два в други теми, колкото да отчете присъствие и те са в духа на
"Благодаря ви за полезната тема!"
"Много интересни предложения! Благодаря ви!"
и т.н.
Не знам дали е в болнични, ама на мен ми прилича повече като да не е на училище

# 640
А какво мислите за сюжетната линия Лео-Стефания?

На мен ми е интересно как ще се развият нещата.

# 641
# 642
Прави ли Ви впечатление как всички безработни в сериала говорят по Айфони ? Rolling Eyes

# 643
  • София
То и да си прост сигурно не е лесно.

Все едно сега да отида в темата на някой турски/индийски сериал, да плясна един пост колко е тъп сериала и да си замина, все едно на някой му пука за моето мнение  Joy

Но като гледам другите постове, някак наистина на гнусен трол мирише и то здраво, драснал/а по ред, два в други теми, колкото да отчете присъствие и те са в духа на
"Благодаря ви за полезната тема!"
"Много интересни предложения! Благодаря ви!"
и т.н.
Не знам дали е в болнични, ама на мен ми прилича повече като да не е на училище
+1

# 644
Е, как?! Sweat Smile Те и по барове обикалят всяка вечер, ама ... Smile Както се казва, като на филм...

Странно ми е това с поведението на Лео. Никаква логика...

Общи условия

Активация на акаунт