"София - Ден и Нощ" - 24

• 99 457
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Е, как?! Sweat Smile Те и по барове обикалят всяка вечер, ама ... Smile Както се казва, като на филм...

Странно ми е това с поведението на Лео. Никаква логика...

Ще го изкарат и него някакъв. Я, че има дете! Я, че има жена! Я, че майка му нещо си......

# 646
Нещо взех да омотвам филмите....тука ли някой беше с белези? Ааа сетих се, онзи Юлиян. И тука ще я има някаква покрай Лео, мисля си за друга жена и дете. Не виждам защо му е да се държи като кретен всяка сутрин

# 647
Нещо взех да омотвам филмите....тука ли някой беше с белези? Ааа сетих се, онзи Юлиян. И тука ще я има някаква покрай Лео, мисля си за друга жена и дете. Не виждам защо му е да се държи като кретен всяка сутрин
[/quo

е не е всяка сутрин, нали само веднъж омачкаха чаршафите...Ми човека си има бизнес сериозен,а Стефка кифлата иска само с нея да се занимава.То да не е Митко да и ходи по гъза,а тя да се прави на г-ца Важнева...

# 648
Веднъж, да. Но сега в промото беше същото затова така се изразих Simple Smile Явно ще е всеки път.

# 649
  • Варна/Филаделфия
Веднъж, да. Но сега в промото беше същото затова така се изразих Simple Smile Явно ще е всеки път.
Много смешно ми стана, в промото, като Стефи каза  'Пак ме изгони' Joy
А той май изобщо не го приема за гонене това.

# 650
Цитат
Много смешно ми стана, в промото, като Стефи каза  'Пак ме изгони' Joy
А той май изобщо не го приема за гонене това.
И на мен.
Преди малко дадоха сцената .. Само, че той не я изгони, а и каза да си закуси и да пие кафе Grinning .. (сама, ама нищо) JoyJoy

# 651
  • Варна/Филаделфия
Най- накрая някой ходи редовно на работа в това сериалче и го изкараха тиранин Grinning

# 652
Стефи уж се ядосва и оплаква, че Лео пак я е изгонил, но пак беше с него, след това..

Дали четворката ще се раздели в различни квартири.. Симона, Асен в една и Цвети и Оги отделно.. Много тъпо, ако се разделят Sad

Най-после нещо покрай Зара ще има.. От доста време, нищо не се случваше около нея.
Утре гаджето ѝ май ще снима Галя докато се къпе.. Дано Зара го зареже, никак не ми харесва той..

# 653
# 654
Днес снимат някакъв епизод.. Нещо много наконтени Simple Smile

# 655
  • Sofia
Много зле наконтени,като за каталог...от ония Confused

# 656
Симона и Асен се държат като дебили.Знаят за чувствата на момичето, а се награбиха като невидяли и чак полегнаха, а нея я игнорираха все едно я няма.Поне докато беше там можеха да се сдържат, да пийнат уиски и да обсъдят какво е станало.....

# 657
Мери уж нямаше близки, освен баба .. а сега имала братовчедка.

# 658
Те Симона и Асен (както и Митко и Стефания, Дани и Михаела...и т.н.) винаги имам чувството че тука тука са нещата да се стигнат до секс пред останалите. Не съм консервативна обаче чак такава демонстрация не понасям.

Кой беше този дето продава мотори?  Стори ми се познат?

И защо Лазар така се измъкна?  Да не би той да щракна Галя сутринта?  Все си мисля, че не е онзи "Душичката" (забравих му името).

# 659
Фани се оказала, че всъщност е Ани така ли?

Общи условия

Активация на акаунт