Мъж Телец - 15

• 64 496
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря на колегата за защитата, защото съм нямал никакво намерение да поучавам някого 😂. Камо ли пък да имам "поучителен тон". Няма да повтарям неща, който съм казвал в предни постове за определени зодии. Незнаех че изразяването на лично мнение се води поучаване на някой. Росита нищо лично към теб. Използавах името ти, защото отговора беше за поста ти. Ако бях вмъкнал цитат щеше да го приемеш по-лично,но като гледам всичко приемаш като "лични нападки" 😀. Слушайте Михайлов, защото говори много вярни неща за телетата. Мен ако тайничко ме мразиш, то поне него слушай 👍

# 511
  • На ръба на нервната криза
Tова че има много теми за телетата и много девойки питат за съвет не означава задължително че са най-привлекателни и има най-много влюбени жени в тях, а по-скоро, че са най-чепати, създават много проблеми и с тях трудно се говори за изясняване на отношенията Mr. Green

# 512
asen_mihaylov, моята реплика беше към  Venom21, не знам за каква защита говориш, че се налага да осъществяваш? Simple Smile
Venom21, не те мразя, но и аз казвам лично мнение, а и доста наблюдения, които даже са верни за телеца посочих.

# 513
Лелеее Росита незнам как ги разбираш нещата. Колегата не говори за буквална словесна защита или както там я разбираш. Той искаше просто да ти каже, че моя тон не е поучителен и случая грешиш (ето за такава защита говори). Със неговото мнение защитава моето 😀. А изказването за омразата също не е буквално, но явно приемаш нещата буквално( а уж това е черта на телците 😀). Още преди да кажеш, че те нападам ти казвам, че не е така!

# 514
Venom21, много ме развеселяваш, честно Simple Smile Ето сега наистина ли мислиш, че се налага да ми обясняваш как да възприемам нещата ? Simple Smile Аз усетих тона ти като "поучителен" в този смисъл - как човек колкото по-малко разбира, толкова повече съвети дава.

# 515
  • София
Rosita, никой не се налага да защитавам, още по-малко пък друг мъж. Много интересни заключения си вадиш (да не казвам откъде). Т'ва само риба или рак го може.

# 516
Асен, Венъм ти благодари за защитата, а ти казваш, че не го защитаваш Simple Smile  Това само козирог и телец го могат да повтарят, че не разбираш Simple Smile Нищо, нека аз да не съм разбрала, така да бъде! Simple Smile

# 517
  • На ръба на нервната криза
Я малко да охладя страстите Mr. Green Кажете мъж телец с жена от коя зодия си подхожда

# 518
  • София
Рак и козирог са най-хармоничните партньори на телеца. Привличането със скорпион и овен е огромно, но отношенията са сложни и често доста емоционално нараняващи. Става с дева и риби, но там нервите на телеца не издържат много. С близнаци се получават що-горе прилични отношения, макар и малко странни.

# 519
😂😂😂 Михайлов предавам се 😂😂😂 беден ми е речника и незнам как да се изразя ясно към Росита 😀😀😀 аз съм и обеснявал как да ги възприема 😂😂😂 немога повече 😁. Айде сега ми кажи Михайлов, как да живея с жена, като никоя не ме разбира правилно 😭😭😭. После аз съм виновен. Как да замълчиш в такива случай 😀?

# 520
Извън темата е, за което се извинявам предварително (за спама), но бих искала да споделя нещо, което на мен ми беше много интересно да науча.
По принцип при словесно общуване не било много редно да казваш на човек "ти не ме разбираш", защото така го "настройваш" срещу себе си. По- правилно било да попиташ "добре ли обясних?" ; "ясно ли се изразих?", "успях ли да обясня?' и т.н.

# 521
  • София
😂😂😂 Михайлов предавам се 😂😂😂 беден ми е речника и незнам как да се изразя ясно към Росита 😀😀😀 аз съм и обеснявал как да ги възприема 😂😂😂 немога повече 😁. Айде сега ми кажи Михайлов, как да живея с жена, като никоя не ме разбира правилно 😭😭😭. После аз съм виновен. Как да замълчиш в такива случай 😀?

Виж сега, без да се настройваш срещу мене, но ти не разбираш. Жената има нужда от диалог (демек тя говори, ти трябва да мълчиш). Поне докато не й се изясни какво точно аджеба иска от тебе. Смееш ли да я прекъснеш си виновен само ти, защото не я слушаш и не си любезен (въпреки че досега ти е обяснила колко си мърляв и дебилен). То пасивните гейове са същите - угодия няма. Днеска реших да те послушам и резнах везната. Ама верно са лицемери. 2 дни не може да реши в колко часа да се видим и дали да се видим. Накрая ми писна, казах, че не съм играчка и няма причина да се виждаме повече. Ай сиктир.

# 522
😐😐😐 Ще пробвам 😀 аз ти казах че на пръв поглед са големи душици тия везни, но реално са дяволи😀да по добре че си е отрязал. Сега или ще се стресне и всичко ще си дойде на мястото или не е точния човек( там ми беше грешката на мен)

# 523
  • София
О, няма какво да си идва на мястото, не се връщам назад и втори шанс рядко давам, още повече, че се виждахме за няма и месец. Продължавам си с телето, макар и то да ми вдига кръвното понякога.

# 524
  • Тра-ла-ла
И всяка с един и същи проблем "как да го накарам да се влюби до полуда в мен, така че да го въртя на малкия си пръст". И малко по-късно "момичета, изпрах му чорапите, гащите, сготвих му, направих му масаж и други неща. Всеки момент ще е влюбен в мен". След месец "егати глупака, остави ме и сега не знам как да го върна. Някоя от вас да ми каже рецепта за мусака и пълнени чушки, че явно идеята да го въртя на малкия си пръст няма да проработи... Готова съм на всичко, за да го върна помощ, спешно е" Joy
Ох, падам. Голям смях Joy Мисля, че това е валидно за всяка жена, която се чуди как да угоди на някоя принцеса от силния пол...без значение от зодията Joy В коя посока да се завърти на петичка, докато ония ми ти се цупи, тръшка, гледа на кръв и урина или мълчи като 100 годишен паметник.

Общи условия

Активация на акаунт