Мъж Телец - 15

• 64 479
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Нормално вие станахте "силни" самостоятелни жени. Какво очаквате от мъжете? 😀 Както казваше един шофиор на автобус преди 10 може и повече години " На днешните жени, мъже не им трябват. Идат в магазина купят си по една 'мандалмЪ' 😂😂 и са готови 😀😀😀. Сега джулая тук ни нарича принцеси 🤢. Според мен вие жените е.. хте мамата на системата 😀.!

# 526
  • Тра-ла-ла
Нормално вие станахте "силни" самостоятелни жени. Какво очаквате от мъжете? 😀 Както казваше един шофиор на автобус преди 10 може и повече години " На днешните жени, мъже не им трябват. Идат в магазина купят си по една 'мандалмЪ' 😂😂 и са готови 😀😀😀. Сега джулая тук ни нарича принцеси 🤢. Според мен вие жените е.. хте мамата на системата 😀.!
Не съм изненадана, защото такива размисли съм чувала и от друг Телец. На което винаги задавам въпроса - "И как така, мъжете от силни войни, се оставиха жените да ги направят принцеси?! В кой повратен исторически момент се е случило това?!" А мъж да ми се оправдава, че не е такъв, щото видиш ли жените такова-онакова били самостоятелни....единствено ме докарва до бурен смях. Идва ми и да отроня една сълза Joy Който иска да е мъж - ще е мъж. Който иска да са кашира удобно зад женската еманципация - яхва вълната и кифлее.

Земните зодии Телец и Козирог имате някакъв генерален проблем с жените. Сякаш ви пречат, дразнят ви, чудите се защо са създадени. Но осъзнавате, че не можете без тях за добро или зло. Mr. Green А Телците специално изпитвате душевен оргазъм да дразните жените....

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 01:03 от Джулая

# 527
Оооо йес тука улучи да 😀 обичам да дразня. Виж така като се замисля си права, че ни дразнят,  о не можем бе тях 🤔. И представа си нямам защо 😂 Повратния момент за България е бил 89 г. Когато свалят бай Тошо 💪 Аз нямам предвид, че мъжа не мъж или не се представя за такъв и т.н. Мисълта ми беше, че просто женити са иззели доста функции на силния пол, с което се объркват много неща. Няма как да искате да сме равни и същевремнно да искате романтика и други неща да идват от мъжа. Просто не му давате поле за изява. Не говоря за всички под общ знаменател, но имам някои наблюдения. Аз не се крия зад женската еманципация, защото на мен не ми пречи за сега нямам проблеми. Казвам го като страничен наблюдател и това нещо се засилва и по-лошото е, че и при мъжете тръгва една вълна при която вече не им дреме нито за жени, нито за създаване на семейство и т.н. И всичко това пак зарад жените 😂😂😂

# 528
  • Бургас
Това е глобален проблем, не е до зодии.Ефекта на махалото-все в един момент ще спре и ще има баланс, но кога? CrazyЖената или няма никакви права, или има много права, които водят до тези изменения.Правата пораждат и задължения.

# 529
Venom21, след като обичаш да дразниш, я кажи какво може да издразни жестоко и засегне дълготрайно един Телец? Едни топ 5 примера ще ми свършат работа. Smiley

# 530
Телеца е труден за дразнене, но дори и да го раздразниш в повечето случай няма да разбереш. Виж да го засегнеш  има начини, но не ти го препоръчвам 😀.

# 531
Телеца е труден за дразнене, но дори и да го раздразниш в повечето случай няма да разбереш. Виж да го засегнеш  има начини, но не ти го препоръчвам 😀.
Кажи кажи, аз ще си нося последствията. Simple Smile На тема "чест" може да ви работи добре човек. Друго?

# 532
  • Тра-ла-ла
На тема ревност?! Което от части се застъпва с темата "чест" Grinning

# 533
Ами то главно там ни е слабото място 😀 пробвай да му мрънкаш постоянно на главата за глупости и след това да му казваш че не прави нищо за теб 😂 Например да му казваш, че не ти подарява цветя без повод и толкова ли не те обича, че едно цвете не заслужаваш някакви е такива и ще издивее сигурен съм. Това ако сте двойка де!

# 534
На тема ревност?! Което от части се застъпва с темата "чест" Grinning
Да, вярно. Но те ревнуват не от любов, а от чувство за собственичество, колекционерска им работа.

# 535
Ти искаш да се разделиш с него или да го накажеш?
Коя зодия си?

# 536
Ти искаш да се разделиш с него или да го накажеш?
Коя зодия си?
Искам да му дам незабравим урок, за да стимулирам духовното му израстване. Laughing Как коя зодия съм - единствената, която не реве от Телец, а Телецът реве от нея - Козирог с асцендент Овен (макар че за жена е безкрайно важно Луната къде е, но и тя работи за мен в случая). Laughing Има ли Телец наоколо - лепва ми се, че и няма пускане.

# 537
Принципно е гадно да му правиш забележки пред други не много близки хора, да го критикуваш  и т.н. Това ще го засегне и обиди.
Само дето не знам дали ще му дадеш урок или ще го изгониш.

# 538
Скъсвам се да го критикувам, но той явно е дебелокож или мазохист. Е, не пред други хора, това би ударило върху моята самооценка, много трудно бих направила такова нещо.

# 539
А, лице в лице почти всичко можеш да му кажеш, дебелокож е. Ще търпи.
То като цяло Козирог да критикува лошите черти на Телеца е малко присмял се хърбел на щърбел Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт