Мъж Телец - 15

• 64 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Еее, ситуацията ми дава пребогата почва за критики. Не го критикувам на база зодия. Simple Smile

# 541
Лице в лице ако няма други хора и можеш в пристъп на ярост да го псуваш, да го удряш, да го обиждаш по всякакъв начин дълго време и да ще търпи много, но пред хора ще сгрешиш 😀😀😀

# 542
Толкова сте прави, значи, как можах да забравя за момента. Хем знам, че всеки един от Телците, които познавам, трепери над общественото мнение. Този екземпляр идва доста издръжлив, обаче. Принудих го да направи нещо публично, което за него беше като да му се срути небето над главата, при което видях най-нервната и раздразнена версия на личността му. Обаче се съвзе, гадината, за има-няма 2-3 месеца, че и още си го търси. Smiley

# 543
Еее, ситуацията ми дава пребогата почва за критики. Не го критикувам на база зодия. Simple Smile

Не казвам, че го критикуваш на база зодия, а че има немалка вероятност неговите лоши черти да се покриват с твоите.

# 544
Не казвам, че го критикуваш на база зодия, а че има немалка вероятност неговите лоши черти да се покриват с твоите.
Да, възможно е да има такива, но моите критики касаят постъпките му в конкретни ситуации, а не личността му, а след като виждам повод за критика, значи аз при аналогични условия постъпвам различно. Все пак си имам цяла натална карта, не е само един слънчев знак. Simple Smile

# 545
  • София
Кажи му, че е дебелокож и по-мързелив и стиснат мъж от него не си виждала в живота си. "Привличаш ме много, ама си дебил и няма никакъв живец в тебе. В твоята компания се чувствам все едно съм излязла с дядо ми на пикник. Не ми даваш никаква стабилност и си ми скучен. Освен това не мисля, че майка ми ме е родила да ти тичам по гъза и да те ръчкам непрекъснато. Вземи се стегни, защото имам нужда от мъж, а не от медуза като теб". После се връткаш на другата страна, нацупваш се и му налагаш тотален игнор. Не ти препоръчвам да го караш да ревнува. Т'ва е глупаво и само елементарна жена може да го направи.

# 546
Кажи му, че е дебелокож и по-мързелив и стиснат мъж от него не си виждала в живота си. "Привличаш ме много, ама си дебил и няма никакъв живец в тебе. В твоята компания се чувствам все едно съм излязла с дядо ми на пикник. Не ми даваш никаква стабилност и си ми скучен. Освен това не мисля, че майка ми ме е родила да ти тичам по гъза и да те ръчкам непрекъснато. Вземи се стегни, защото имам нужда от мъж, а не от медуза като теб". После се връткаш на другата страна, нацупваш се и му налагаш тотален игнор. Не ти препоръчвам да го караш да ревнува. Т'ва е глупаво и само елементарна жена може да го направи.
Асене, златен си! Ей този коментар чаках, а такова изказване много би ми подхождало. Smiley

# 547
  • Тра-ла-ла
Телецът може да ревнува и без да му се дават особени поводи. Особено, ако е неуверен в себе си и/или осъзнава, че нещо му куца и друг го превъзхожда по това направление

# 548
        Слънце във Везни
   Луна в Телец
   Меркурий в Дева
   Венера в Лъв
   Марс в Лъв
        Юпитер в Козирог
        Сатурн в Овен
   Уран във Водолей
   Нептун в Козирог
   Плутон в Стрелец
Дайте мнение за това

# 549
Телецът може да ревнува и без да му се дават особени поводи. Особено, ако е неуверен в себе си и/или осъзнава, че нещо му куца и друг го превъзхожда по това направление
Напълно вярно. Ако жената иска да докара ревност на всяка цена, личи и е доста грозно, но това да спреш да му храниш егото и да не му даваш позиция на първа цигулка може да го докара до луда ревност, чуди се дали няма конкуренция. Ревниви са доста. Или пък ако види, че някой друг гравитира около жената, без тя да инсценира това изкуствено, направо не е на себе си. Каква драма се разигра заради една моя снимка, не е истина просто. А пък нямаше нищо, за което да трябва да се смущава, само фантазията му.

# 550
Да не сте ми сърдити нещо 😀

# 551
А какво бихте казали за комбинацията стрелец и телец?

ранг: новак

# 552
  • София
Бързия и бавния влак с еднакво разписание. С една дума - несъвместимост. Привличане може да има ако стрелеца е отгледан от родител рак, скорпион или риби. Но в продължителен план нещата не стоят добре.

# 553
От каквото и да е отгледан Стрелеца си е вятър работа 😀 много трудно. Представи си хвърчило вързано за камък 😂 Нищо лично към зодията. Нямам лоши чувства към стрелците поне за сега 😀но така ги виждам аз нещата.

# 554
И някой да даде мнение за тая везна дето ви постнах по нагоре, че ми е спешно 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт