Мъж Телец - 15

• 64 461
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И някой да даде мнение за тая везна дето ви постнах по нагоре, че ми е спешно 😀😀😀

Ми ти си телец, тя везни - несъвместимост. Пък и си малко дърт пръч за нея (би трябвало да е на около 21). Марсовете и венерите не пасват също. Меркурий абсурд -ще те критикува до дупка или поне така ще ги усещаш нещата. Диалозите ще са много болезнени и напрегнати.

# 556
Тва е бившата везна 😂 на 22 е. Незнам как ги разбирате тия неща ама ужас 24/7 ме критикуваше за всичко 😀😀😀. Даже и за това че изявах салатата в ресторанта преди да докарат останалото 😂 и за диалозите също си прав 😢

# 557
  • Тра-ла-ла
Ех, на Телците бившите винаги са зли жени. Ама пусто с години може да продължавате да се навъртате около тях...нищо, че те са гадините гадни, дето така са ви измъчвали, бял ден не сте видяли, камо ли нежна ласка.  Само мъки, мъки и пак мъки. А вие сте правили всичко за тях (тук се напъвам да пусна една сълза...оп, даже 2  Joy)

# 558
Да съм писал някъде, че е зла бившата 😀 Интересно ми беше какъв коментар ще дадете и в интерес на истината Михайлов е прав за тов, което каза. Никъде не съм споменавал, че ме е измъчвала и т.н. След първите 2 години ми мина телешкото спокойствие и от тогава до края си беше доста трудно. Трябва да отбележа, че аз съм друг тип телец. Нито се навъртам, нито се меся в живота на друг и за твое може би учудване изобщо даже не търся никакъв контакт. Избягвам места където може да се засечем. Бизнеса ми е такъв, че работя със страшно много хора и нейни роднини ме викат и вярвай ми изобщо не искам да се навъртам и там. Даже социалните профили не и гледам изобщо 😂. Отказах на майка й да свърша работа, като й обясних на кратко, че в тяхната къща повече няма да стъпя. Обясних й също, че нямам нищо против тях, а само към дъщеря им. В моя защита ще кажа, че вечерта след като скъсахме и рано сутринта в 8 часа майката на бившата ми звънна и ми обясняваше жената, че е говорила с дъщеря и казва, че тя е виновна, защото незнае какво иска и е много голям инат и ако може да помогне с нещо. Това за злите бивши си е само в твоята глава 😀.

Това обяснение по горе нека четящите да го разбераат като "Как телеца мрази". Незнам другите телци как са, но аз игнорирам напълно. Това означава, че все едно никога не съм познавал дадения човек. На няколко пъти ми е отправяна забележка, че подминавам бившата си като пътен знак, а видиш ли тя ме поздравявала. Ми аз не искам нито да ме поздравява, нито изобщо да си мисли, че съществувам 😀

Още преди да ме нападнеш Джулая 😀 не казвам, че нямам чувства към нея или да я наричам зла и да и правя сечено (а мога вярвай ми).

# 559
А какво ще кажете за мъж телец с венера в телец и жена близнаци с венера в близнаци , асц в овен и луна в везни?

# 560
  • На ръба на нервната криза
Критикувала те е заради тоя Меркурий в дева. Моя е във везни и аз съм другата крайност - винаги ще замълча и какъвто и коментар да имам ще си го запазя за себе си, дори и да ми е близък човека. Критика ще чуеш от мен само ако някой много си я изпроси
Девата обаче е е друга работа, тя каквото има трябва да си го каже, независимо дали я питат или не.  Ако нещо ѝ дразни патологичния перфекционизъм ще си отнесеш мрънкането, няма как да замълчи. Не се свенят и пред непознати да мрънкат, което мен ме е шокирало

А какво ще кажете за мъж телец с венера в телец и жена близнаци с венера в близнаци , асц в овен и луна в везни?

Без да те отчайвам, но теоритично слънчевите знаци и венерите са ви крайно несъвместими

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 10:15 от San Noella

# 561
В моя защита ще кажа, че вечерта след като скъсахме и рано сутринта в 8 часа майката на бившата ми звънна и ми обясняваше жената, че е говорила с дъщеря и казва, че тя е виновна, защото незнае какво иска и е много голям инат и ако може да помогне с нещо.
Ужас, горкото момиче - все едно чета за майка ми. Телците много умеете да се докарвате пред проектотъщите, изглеждате благонадеждни и отговорни, направо "зет като мед", обаче истината е, че с лекота можете да убиете проектосъпругите със скука, тесногръдие и дебелокожие и да ги изнервите до степен жените да изглеждат психически нестабилни.

# 562
Телец да се докарва на някого просто за ей така си 😂 тук ме разсмиваш. Далече си от истината. Плюс това аз със майка й освен на здравей здрасти 2 пъти в годината други контакти съм нямал. И както казах телец може да се докарва само и единствено на жена за да му обърне внимание. Не мога да се съглася, че сме такива артисти 😀 За да го подкрепя майка ти значи има защо и не е просто до докарване, защото докарването е в началото първите месеци и няма как да се докарваш с години още по малко пък ако е телец. Според мен проблема е при теб, а не при него. Искаш да кажеш твоя биологичен родител държи повече на друг само и за едното докарване 😂 Извинявай ама дори осиновените и тези от нежелана бременност не са толкова пренебрегнати. Тълкувай го както ти е удобно, но за мен не си права и в твоя случай имаш някаква голяма вина (просто мое предположение).

# 563
А да и да добавя по принцип родителя не дели без значение пол, възраст, осиновено, нежелано и така нататък. Просто децата си го измислят, защото не са подкрепени в случайте, когато не са прави

# 564
Подкрепата от родител на момичето - майката - идва именно от това, че почти не сте имали истинско общуване с нея, както и сам признаваш, а от дистанция можете да изглеждате благоприлично. Или както се казва "мълчанието е злато", но мълчанието на Телеца не е от мъдрост, а от тъпост. Темата деца -родители по-добре не отваряй, защото има всякакви случаи, включително случаи на деца, хвърляни по контейнерите.   

# 565
И кой е казал че телците мълчат и то точно заради това че са тъпи и незнаят какво да кажат. Аз не мълча изобщо, но и не говоря излишно, когато няма нужда. Спазването на тая дистанция от моя страна не е от тъпост, както го определяш, а точно заради такива случай, като твоите. Точно телеца най-много мрази външни вмешателства в личния му живот. Тъпоста е при твоята зодия, че си фантазирате много.

Относно темата деца-родител не виждам да ми пишеш от контейнер. Да за съжаление голяма част от ромите изоставят децата си, но аз засягам друг сегмент в отношенията. Говоря за нормално българско семейство с 1, 2 или 3 деца (голяма рядкост вече). Ясно е че ромите виждат децата като банкомати и ги раждат с ясната представа за това, но тук е виновна само и единствено държавата!

# 566
Така е, не виждаш от къде ти пиша, нито си запознат с частния ми случай, но пък това не ти пречи да заявиш, че няма начин родителите да не са опознали детето си и потребностите му, за да могат да го оценят и преценят в ситуация. Не всички деца са отгледани от родителите им, да ти подхвърля една идейка. Прозорливостта определено не е сред силните черти на Телеца. Още една. 🙂 

# 567
За прозорливостта може и да ме съгласиш, но не и за мълчанието. Бил съм свидетел как момиче/жена на 22 години се оправдава някои неуспехи с родителите си и твърденията и са безпочвени и недоказуеми.

# 568
  • Тра-ла-ла
Принципът "ох, не ми дреме за бившата" Телците го играете, за да заблудите себе си и да излезете сухи след края на връзката. Фактически погледнато чрез темата продължаваш да анализираш Везничката и да се опитваш да си обясниш някои нейни черти. И да се успокоиш, че ето...то по картата така излиза, за това са проблемите и ти нямаш никаква вина за тях hahaha Ти наистина не си казал, че тя е зла....само намекваш, че те е гърчила, а ти стоически си я търпял и си давал ли давал....според Телешкия индекс.  Laughing

А да и да добавя по принцип родителя не дели без значение пол, възраст, осиновено, нежелано и така нататък. Просто децата си го измислят, защото не са подкрепени в случайте, когато не са прави
Ти да не си живял в сапунен мехур?! Вярно, че консерватизмът на земните зодии ви прави коне с капаци и ви лишава от разчупено мислене....Но светът е шарен.....и простотии дебнат отвсякъде.

# 569
Никъде не съм казал "ох, не ми дреме за бившата". 😀 Ако ще те успокои това да на телеца му дреме и обича дълго след раздялата, ако е била истинска обич де 😀. Цялата тая картина която описваш е донякъде истина, ако телеца вече се е отказал ( както е в моя случай), няма обсебване, търсене и куп други неща, които описвсте, че телеца прави след раздялата. Веднъж, разочарован и огорчен няма да се върне назад, колкото и да обича и каквито и чувства да има. Аз никъде не съм казва, че е зла или не ми дреме за нея. Може и да е обичам, но не искам нито да е търся, нито тя да ме търси. Причината е че осъзнах какъв човек е или по скоро тя ми показа каква е , а може и аз да съм бил кон с капаци през цялото време. На телеца му дреме ако е обичал и е страшно търпелив във връзката, но предадеш ли го веднъж край

Общи условия

Активация на акаунт