Мъж Телец - 15

• 64 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Точно това ми беше мисълта, ако иска да търпи, защото ще й е много трудно. Това моето е само предположение, може и да няма проблем в бивша. Мисълта ми беше, че за да е така нещо от вътре го спира и е по добре тя да си продължи напред. Естествено че не бих взел такава жена. Но телец да си признае, че му е приятно и че те харесва, а да не те търси месец не е без причина. За това писах, че вътрешно на телеца му е много трудно в такива периоди, защото е буря от всякакви чувста в него. Харесване, любов, омраза и се редуват през 5 минути 😀. Аз за това и в момента отбягвам сериозните неща. Виж за флирт, за излизане кафета, дискотеки може, но дори и това отбягвам в момента. Въпреки че при мен се уложиха нещата и мисля, че съм готов за нещо по сериозно. И да се има в предвид че ми беше криво много месеци, така че въпросния телец може да е в същото положение

# 631
# 632
Много пъти съм разказвала за моите дилеми с телеца. Разделяхме се, събирахме се, аз го обичах много, той мен не, по-скоро държеше на бившата си ...и така ме изгуби ...реших, че трябва да приключим окончателно и това отключи, неговата любов, просто мисълта, че ще ме изгуби, чувството за ревност, че ще отида при друг го побърка ...Започнаха обещания, за които се молех цяла година, предложение за брак, предложение за деца (въпреки, че той не иска) ...дори плака за мен ..., но вече беше късно ...тежка раздяла, много тежка ...
Ако наистина е имал чувства, защо не ги показа по-рано? Защо не искаше да направи нищо за нас и изведнъж започнаха плановете ...готов е да зареже всичко, за да е с мен ...не го разбирам ...

# 633
  • На ръба на нервната криза
Аги, аз си спомних за твоята история и колко пъти дори аз самата в темата за везните съм те съветвала да приключиш с този цирк, но не знаех че вече си го направила. Мисля, че си взела правилното решение. Явно си е нещо характерно за телците, понеже много пъти съм чела подобни оплаквания за тях и все нещата гравитират около някоя бивша и тяхната невъзможност да си вземат живота в ръце и да направят някои кардинални промени. Вероятно и на тях самите не им е лесно, но е страшно уморително и съсипващо за отсрещната страна, никой не е длъжен да жертва себе си заради нечии чужди неволи.
П.С: Явно зарязването наистина им действа опомнящо. За съжаление аз точно такъв тип мазохистични отношения мразя Smiley

# 634
Аги, аз си спомних за твоята история и колко пъти дори аз самата в темата за везните съм те съветвала да приключиш с този цирк, но не знаех че вече си го направила. Мисля, че си взела правилното решение. Явно си е нещо характерно за телците, понеже много пъти съм чела подобни оплаквания за тях и все нещата гравитират около някоя бивша и тяхната невъзможност да си вземат живота в ръце и да направят някои кардинални промени. Вероятно и на тях самите не им е лесно, но е страшно уморително и съсипващо за отсрещната страна, никой не е длъжен да жертва себе си заради нечии чужди неволи.
П.С: Явно зарязването наистина им действа опомнящо. За съжаление аз точно такъв тип мазохистични отношения мразя Smiley

Той просто не оцени това, което имаше, беше ме взел за даденост и не предприе нищо за нас, мислеше само за себе си и за работата и за пенсията, ааа и за бившата ....

# 635
  • Sofia
Сладкото Аги, аз съм Риби и най-опустошителната любовна връзка, която съм имала досега, беше точно с мъж Телец. Въпреки че аз инициирах самата раздяла, страдах по него и дъщеря му ежедневно, близо две години време. А може би чак сега, 4 години по-късно, мога да изрека името му, без да ми трепне отвътре, без да ме заболи сърцето. Много го обичах, много го желаех, много му дадох... но той явно не желаеше моята любов и грижа. Беше влюбен в мен, но не усетих да ми даде много от себе си. Единственото нещо беше, че отвори дома си за мен и сина ми, и че ме допусна до себе си и дъщеря си, след предишно огромно нараняване от страна на бившата му съпруга. Дотам! ... Но не съжалявам. Имахме прекрасни, страстни дни и нощи. С него изживях тръпка и емоции, несравними с нищо. ... Ако бях останала там, щеше да ме унищожи обаче. Махнах се навреме и спасих себе си и детето си от онова място. ... Тъжно ми е единствено за детето му. Толкова се привързах към нея и я обикнах. ... Както и да е. А ти коя зодия си? ... За мен лично съжителството с този мъж беше личният ми Survivor. Научих се да оцелявам. Буквално. Но не ми се изпада в повече подробности. Казах достатъчно.

# 636
  • София
Аз бих се радвал да споделиш.

# 637
Сладкото Аги, аз съм Риби и най-опустошителната любовна връзка, която съм имала досега, беше точно с мъж Телец. Въпреки че аз инициирах самата раздяла, страдах по него и дъщеря му ежедневно, близо две години време. А може би чак сега, 4 години по-късно, мога да изрека името му, без да ми трепне отвътре, без да ме заболи сърцето. Много го обичах, много го желаех, много му дадох... но той явно не желаеше моята любов и грижа. Беше влюбен в мен, но не усетих да ми даде много от себе си. Единственото нещо беше, че отвори дома си за мен и сина ми, и че ме допусна до себе си и дъщеря си, след предишно огромно нараняване от страна на бившата му съпруга. Дотам! ... Но не съжалявам. Имахме прекрасни, страстни дни и нощи. С него изживях тръпка и емоции, несравними с нищо. ... Ако бях останала там, щеше да ме унищожи обаче. Махнах се навреме и спасих себе си и детето си от онова място. ... Тъжно ми е единствено за детето му. Толкова се привързах към нея и я обикнах. ... Както и да е. А ти коя зодия си? ... За мен лично съжителството с този мъж беше личният ми Survivor. Научих се да оцелявам. Буквално. Но не ми се изпада в повече подробности. Казах достатъчно.

Може би и аз не съм обичала така, както него ...той казва, че аз съм го предала, но всъщност той предаде мен ...много по-рано ...Везни съм аз

# 638
„Човек, който е господар на търпението е господар на всичко останало.“ – Джордж Савил

Да раздвижим малко темата 😀 Демек телеца е господаря на всичко 👍👍😂😂

# 639
Венъм, един млад мечтател си ти ...😀

# 640
Какъв мечтател 🤔те хората са си го казали 😀. Аз не мечтая, защото е истина! 😀😀😀Колкото и да не ви се иска да е така 😝😝😎

# 641
  • София
Заядливец Joy

# 642
Благодаря за комплимента Михайлов 😀 Искам да обесня за тоя феномен при телеца, при който се покрива след среща и не ви търси. Така случката се разигра преди 2 дни. Брат ми, както знаете също е телец имаше голямо желание да станат нещата с една особа от зодията Рак (🤢). Та обеснявах му аз колко е зле тая и че е самочувствието и е голямо, но без покритие. Обаче какво да му обесняваш това е телец (демек говедо) и не ме послуша и бяха драми ту на единия нещо не му изнася, ту на другия. Оговарят се, срещат се, пишат правят струват и накрая пак нищо. Нашата рачка незнае къде се намира и какво изобщо иска. Ядосва се нашия телец и спира да се занимава, защото тя казва, че е била обсебена от постоянното търсене. Според мен беше права за това и след това почна едно самообвиняване от телеца, че много е сгрешил и некви такива глупости сам да си вменява вина 😂. Аз както винаги директен му обясних, че грешката не е чак толкова голяма и тя е можела да му го каже да намали темпото и накрая е напсувах като сръбски каруцар, защото след моята връзка не мога да ги виждам такива кокони дето незнаят камво искат. Спряха да контактуват за известно време и преди няколко дни рачката го потърси няма да давам подробности. Та тия двамата пак отидоха на среща 😥 и го питам как мина тоя път бе и отгора беше " А бе незнам защо се занимавам с глупости, тая е много зле и т.н." и казва няма да е търся повече. Направила му някакво лошо впечатление по някакъв важен въпрос. Сега тя го търси обаче и аз незнам защо не иска даже да си пише с нея, а беше толкова ентусиазиран. Та според мен проблема, който описват останалите с това, че телеца се отдръпва от един път без обяснения е нещо подобно на това. Явно има разлика между телеца април и телеца май, защото аз бих процедирал по съвсем друг начин. 😀 Общо взето мненията ни се припокриват, но действията не 🤔
Така че ако телец не ви пише значи не иска 😬

# 643
Телец и Рак са много добра комбинация. След многогодишно търсене моят Телец се спря на мен (Рака). И знаете ли какво ми каза след първата среща? „Можеш да ми се обаждаш...” (Сега възмутено отрича, не се бил изразил така. Да бе...) Smile

# 644
И аз така съм слушал, че са добра комбинация ама аз нещо не ги виждам до мен тия раци 😀 но знае ли се 😂. Иначе телец никога няма да си признае такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт