Мъж Телец - 15

• 64 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
...след това почна едно самообвиняване от телеца,...
Я обясни за това чувство на вина на Телеца. Мен един от вашата порода директно ме атакува, че съм искала да се чувства виновен. (?!?!?!?!?!) Ами не, не искам това, писнало ми е от мъже-комплексари, само това ми липсва, чувство за вина да развие. Очаквам да видя в него чувство за отговорност, чувство за смелост, чувство за идейност... От къде си я внушавате тая вина и най-вече защо ви е, не може ли малко по-мъжки да го давате. Laughing

# 646
Така обеснявам на кратко. Близка наша приятелка е приятелка и с въпросната рачка. Та рачката обяснявала, че нашия телец много я търсил, постоянно и писал искал да излезнат, а тя  се била задушавала от туй нещо. Жени иди та ги разбери какво искат 🤢. Та нашия взе че влезна в някъв филм, че е виновен, че много е бързал и всякви такива тъпотии. Ето така започна да се чувства виновен без да е виновен 😂. Аз му казах че до сега да съм й теглил една дълга на тая с нейните претенции, но след това като се замислих и се върнах назад видях, че и аз съм бил същия тиквеник 😂

# 647
  • Тра-ла-ла
И като теглим чертата на тлъстите разкази....Телецът никога не е виновен. Сефте Joy

# 648
..започна да се чувства виновен без да е виновен 😂. ..
Ох, божке... Head Band .. ама вие и с едни и същи реплики говорите в тази зодия Smile - моят казва, че бил, цитирам: "без вина виновен". И то без да съм му посочвала каквато и да било вина, просто не се кефи на последствията от безумните му постъпки.

# 649
Очаквах подобно поведение и от двете 😀 даже Джулая много закъсня 😀 Естествено че не е виновен 😑 как изобщо можахте да си го помислите 😰

# 650
И като теглим чертата на тлъстите разкази....Телецът никога не е виновен. Сефте Joy

Никога, ама никога ...., а какво преживявам аз в момента ..Не знам как ми се случи, последните трима мъже в живота ми да са телци ...и наистина има разлика между априлски и майски ..априлските са по-зле Tired Face

# 651
Определено Априлските сме по гадни 😂 тук ме хванахте 😀😀😀

# 652
На мен априлските ми допадат повече.

# 653
Априлските телци са по отворени и мноооого по разговорливи от майските, но пък сме много по злопаметни от майските. Априлските действат повече от майските и не са чак толкова мудни. Определено сме по войнствени, но и по лесни за манипулиране до колкото е възможно. На априлските им минава по бързо ината, но пък и по често се инатят от майските. Като цяло имат мнооого общи, но при едните някой неща са в пъти по изразени 👍

# 654
..лесни за манипулиране до колкото е възможно...
Изключително лесни сте за манипулиране, защото Егото ви е огромно, а и ви липсва прозорливост. Ако има изключения, то те са именно такива - изключения. По правило така жестоко може да ви изработи човек чрез Егото, че да носите последствията от това с десетилетия, ако не и до края на дните ви.

# 655
В грешка си лесни сме за манипулиране в началото докато сме влюбени, но усети ли се че го въртят тогава почвсъе да се оплаквате какъв е бил и какъв е станал. Относно прозорливостта пак си в голяма ама многп голяма грешка. Може и да дава вид на такъв, но ти гарантирам че е крачка напред. Всичко това нещо идва заради това че телеца не иска да си разрушава спокойствието до последно. Недей да си мислиш, че не е прозорлив, ако наистина го мислиш че е така😂. Най вероятно е размишлявал над даден проблем по рано от теб и повече пъти от теб. Разиграваме си сцените на ум за да сме подготвени 😀. Незнам какъв телец си срещнала, но или ти си много заблудена или той изобщо не е телец. Пробвай да го изработиш чрез Егото да видиш, ако е истински телец какво ще ти се случи 😂 Ако е априлски може и шамари да има. Ако е майски те са по джентълмени, но със сигурност ще намерят начин да ти го върнат 100 кратно. Подценяваш си телеца 😀😀😀 там ти е грешката. Тогава не той, а ти ще помниш цял живот 😂

# 656
  • София
Съгласен съм, че телецът не е прозорлив. А разиграването на сцените на ум води до много грешни заключения.

Аз пак зарязах моя. Започна да си позволява да ме обижда и да се опитва да ми руши егото, да ме критукува за нелепи неща. Блокирах му номера и този път може да няма връщане назад.

# 657
Не води до никакви заключения. Поне аз не си вадя заключения от това, но пък и не мога да спра да мисля по този начин. Дори и дане искам 😂😂😂 Показал си е рогата телеца 😂 Да те попитам точно как те обиди, защото той можеда не приема по такъв начин и трябва да му кажеш че не ти е приятно

# 658
  • София
Казах му и още как. Сега ми звъня в работата да се разкайва колко бил сбъркал вчера, но не можел да се промени и ако неговия характер не ми харесвал той не можел да направи нищо. Не съм го оценявал достатъчно. Оставих разговора за по-нататък и му затворих телефона.

# 659
..но не можел да се промени и ако неговия характер не ми харесвал той не можел да направи нищо
Оффф, класика! И моят предишен Телец ми казваше, че не може да промени каквото и да било, за сметка на това имаше поръчки и забележки към мен какво да променям. Типичен телешки инат. След пълен игнор в продължение на близо година сега ми лежи пред вратата и има желание да изпълнява всеки мой каприз, аз обаче междувременно успях да се натреса на следващия Телец. Laughing Обичат ме тези хора, какво да ги правя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт