Мъж Телец - 15

• 64 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Слава богу не всички жени са зодия овен, някои се интересуват и от партньора си (то взаимоотношенията предполагат лишаване от лично его и обединяване на общото, но това телец и овен няма да го разберат). Вместо оная с вълците бих предложил "Мъжете си падат по кучки" - напътствията са доста директни и точно казани.
Бързаш със заключенията, забелязах го от по-рано Simple Smile. Присъщо е на младостта и неопитността, така че простено да ти е Peace. Както е казал Марк Твен, ако не се лъжа - щеше да е чудесно животът да започваше на 80 и да се придвижваше плавно към 18. Но уви...в ситуации като тази се чувствам стара и не ми се обяснява Simple Smile.

# 76
Скрит текст:
В тези 7 години във връзка с него ли си била или той просто се е мотаел наоколо? Защото едно е 7 г. да се раздираш от съмнения дали те обича, той ли е човека, ти ли си крайния му избор. Друго е да си живяла живота, връзки с други мъже и този Телец просто в един момент да е излязъл от зоната си на комфорт и да си е признал, защото е гравитирал около теб
Явно не обясних добре и направих интригата Joy. Второто, Джулс.
  Не сте ли забелязали някакви признаци, че този мъж има чувства към вас?
Не съм обърнала грам внимание. От тези 7 години в първите съм била все още омъжена, не съм гледала към друг мъж. После се разведох, после се влюбих в моето си теле. Това теле с обяснението след 7 години сливи в устата е друго, с него нямам любовна връзка.
Мисълта ми беше за нещо съвсем различно, макар и свързано с описаното от Джулка - " да се раздираш от съмнения дали те обича, той ли е човека, ти ли си крайния му избор". Как се получава това и как да се избегне? Не как да се съкрати времетраенето на телешкото чудене и маене, то си зависи само от телето и си е лично негов проблем. Въпросът е какво може да направи жената, ако тя знае, че този мъж е изборът на сърцето й, но няма никакво намерение да страда от това?
Защото аз и обичайки телето, не му седя като кон на празни ясли, чакайки да се намота, а наистина си живея живота. Телето ако не ще, други пък искат, включително други телета Mr. Green. Най-откаченото е, че това беше едно от нещата, които ми качиха акциите пред "моето" теле и го накараха да се размърда Mr. Green.
Така дали стана по-ясно или още по-омотано Joy?
И така, моите астрологични и неастрологични "правила", когато си имам работа с мъже, повредени мъже, наплашени мъже и въобще всякакъв дивеч. Първите са общи и са "краднати", тоест цитати от "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес:
1. Ако нещо те заплашва и е по-голямо от теб->бягай.
2. Ако е по-слабо->направи каквото искаш.
3.  Ако е болно->остави го намира.
4. Ако има бодли, отрова, големи зъби или остри нокти, или телешки рога->отстъпи и тръгни в обратната посока.
5. Ако мирише хубаво, но има метални челюсти->не приближавай.
Лично мои за мъжкото отдръпване, което може да е от всякакъв характер, но си е лично мъжки проблем и се научих да не се меся:
1. Не изпитвам или най-малкото не показвам никакъв страх или безпокойство. Приемам го нормално, без да разпитвам излишно и ползвам времето максимално за свои проекти и цели. Ако не попитам нищо, след време сам си казва или сам отпада от играта.
2. Никакво преследване. Точно обратното, дръпвам се и аз и се префокусирам върху личните си цели. За целта развих мъжки модел на мислене, който си оформих като представа от доста разговори с мъже, главно приятели. Подредих си ума като шкаф с чекмеджета. В едно чекмедже е здравето, в друго е работата, детето е в трето (да, дори и детето не е целият смисъл на живота ми, макар че го обожавам!), в четвърто са финансите, в пето - хобитата и интересите, в шесто - телето и т.н. Когато телето се активизира и ми е по-главна тема, обръщам му внимание. Като стане пас, колебае се, дръпне се, цупи се и т.н., пляс в чекмеджето му и отварям друго чекмедже. Най-често по няколко чекмеджета, тоест проекта са отворени и си ги движа паралелно, нооо не и всичките накуп. Най-важните чекмеджета са здравето и носещите кинти, тоест независимост.
И вече лично мои за телето:
1. Какъвто и номер да ми погоди - ученичката трябва да надмине учителя във времето.
2. В никакъв случай да не си връщам веднага. Като отложа, се натрупват лихви. Търпение и винаги ми кацва.
3. Когато ми кацне, никакво явно тържествуване. Само вътрешно доволно облизване на лапичките и нащрек, че никога не се знае кой е Том и кой е Джери Mr. Green.
Капиш?
И накрая, обичам си го Heart Eyes.

dragon8 вземи напиши една книга, може да се окаже много полезна Wink

# 77
Аги, не, за Бога, ще объркам толкова народ, ще ми тежи на съвестта, лековерници под път и над път Wink. Телето неведнъж е казвал, че трябва някой ден да публикуваме целия си чат и история като мемоари Simple Smile.

# 78
Аги, не, за Бога, ще объркам толкова народ, ще ми тежи на съвестта, лековерници под път и над път Wink. Телето неведнъж е казвал, че трябва някой ден да публикуваме целия си чат и история като мемоари Simple Smile.

И на теб, явно ти върви на телета Wink

# 79

Да, три се въртят край мен, освен титуляра и се хващам вече за главата. Познати са, не всички искат нещо съществено, обаче това е някаква тенденция да привличам телци Simple Smile. Да взема да ги пратя при Асен да им обясни каква съм зла, че да се отърва, а Thinking?

# 80
  • София
Айде сега не се яж с мене.

# 81

Да, три се въртят край мен, освен титуляра и се хващам вече за главата. Познати са, не всички искат нещо съществено, обаче това е някаква тенденция да привличам телци Simple Smile. Да взема да ги пратя при Асен да им обясни каква съм зла, че да се отърва, а Thinking?

Хахахха Вие сте магнит за привличане на телци. Ужас.

# 82
Айде сега не се яж с мене.
Не се. Стани астролог, ако вече не си? Сигурно ще си добър, щом толкова ти харесва, само нещо мъничко - нещата рядко са такива, каквито изглеждат Peace. Днес, след репликите с теб, си мислех за две любими фрази на тема любов:
"Преди да се научиш да обичаш, научи се да ходиш по снега, без да оставяш следи." - турска пословица. Доста се почудих, докато разбера смисъла.
"Пътят към светлината изглежда тъмен,
пътят напред сякаш отвежда назад,
прекият път е дълъг,
истинската сила е привидна слабост,
истинската чистота е измамно опетнена,
истинската устойчивост-менлива,
бистротата-мътна,
съвършеното изкуство-недодялано,
великата обич-безразлична,
дълбоката мъдрост-детинска." - "Дао дъ дзин"
Jennifer_w, въобще не е ужас, много са готини даже Simple Smile. Забавни са, смеем се на големи щуротии, много си пасваме по акъл и обичаме да се надхващаме. Много ми помагат, добри приятели са, без значение мъже, жени. Ако ти напиша, че имам един дядо, една баба, баща и брат, бивша свеки, все телци, съвсем ще ме окаеш Laughing.

# 83
...
Ако ти напиша, че имам един дядо, една баба, баща и брат, бивша свеки, все телци, съвсем ще ме окаеш Laughing.
Значи ставаме две:smile: - сестра, баща, братовчед, дядо, любима класна ръководителка, бивш приятел, + още четирима Телци (3-ма мъже и 1 жена), с които се запознах тази година, като, между другото, в единия бях влюбена.ScreamSweat Smile

# 84
  • София
Драгонче, аз те свалям, бе мило. Знаеш ли след пререкание колко е готино в леглото... Пък и ми стана готино, че цял ден си мислела за мен Heart За к'во спорим точно, че нещо се изгубих? За астрологията или за егото по принцип? (Още немам диплома за астролог, ама се обучавам сериозно).

Баста, тука говорим за мъжа телец (не само в парньорско отношение). Мнението на Диди искрено ме зарадва.

За протокола - гадже, майка, баба и дядо телец (той ме отгледа и възпита, за което му благодаря, жалко, че не е между живите, голям човек беше). Останалите в родата сме козли, тук-таме по някое жилещо.

# 85
Асен Михайлов радвам се че съм била полезна  Grinning
разгадавам си още теленцето аз и се опитвам до някъде да оправдая може би някои от нещата, които не съвпадат съвсем с моите разбирания и темперамент (което напълно осъзнавам, че не е нужно изобщо, ама какво да се прави  Rolling Eyes) със стечения на обстоятелства и време когато съм си го родила, т.е. да изключа тъй да се каже зависещите от мен фактори и да го приема като "фабричен дефект" Laughing

# 86
В тези 7 години във връзка с него ли си била или той просто се е мотаел наоколо? Защото едно е 7 г. да се раздираш от съмнения дали те обича, той ли е човека, ти ли си крайния му избор. Друго е да си живяла живота, връзки с други мъже и този Телец просто в един момент да е излязъл от зоната си на комфорт и да си е признал, защото е гравитирал около теб
Явно не обясних добре и направих интригата Joy. Второто, Джулс.
  Не сте ли забелязали някакви признаци, че този мъж има чувства към вас?
Не съм обърнала грам внимание. От тези 7 години в първите съм била все още омъжена, не съм гледала към друг мъж. После се разведох, после се влюбих в моето си теле. Това теле с обяснението след 7 години сливи в устата е друго, с него нямам любовна връзка.
Мисълта ми беше за нещо съвсем различно, макар и свързано с описаното от Джулка - " да се раздираш от съмнения дали те обича, той ли е човека, ти ли си крайния му избор". Как се получава това и как да се избегне? Не как да се съкрати времетраенето на телешкото чудене и маене, то си зависи само от телето и си е лично негов проблем. Въпросът е какво може да направи жената, ако тя знае, че този мъж е изборът на сърцето й, но няма никакво намерение да страда от това?
Защото аз и обичайки телето, не му седя като кон на празни ясли, чакайки да се намота, а наистина си живея живота. Телето ако не ще, други пък искат, включително други телета Mr. Green. Най-откаченото е, че това беше едно от нещата, които ми качиха акциите пред "моето" теле и го накараха да се размърда Mr. Green.
Така дали стана по-ясно или още по-омотано Joy?
И така, моите астрологични и неастрологични "правила", когато си имам работа с мъже, повредени мъже, наплашени мъже и въобще всякакъв дивеч. Първите са общи и са "краднати", тоест цитати от "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес:
1. Ако нещо те заплашва и е по-голямо от теб->бягай.
2. Ако е по-слабо->направи каквото искаш.
3.  Ако е болно->остави го намира.
4. Ако има бодли, отрова, големи зъби или остри нокти, или телешки рога->отстъпи и тръгни в обратната посока.
5. Ако мирише хубаво, но има метални челюсти->не приближавай.
Лично мои за мъжкото отдръпване, което може да е от всякакъв характер, но си е лично мъжки проблем и се научих да не се меся:
1. Не изпитвам или най-малкото не показвам никакъв страх или безпокойство. Приемам го нормално, без да разпитвам излишно и ползвам времето максимално за свои проекти и цели. Ако не попитам нищо, след време сам си казва или сам отпада от играта.
2. Никакво преследване. Точно обратното, дръпвам се и аз и се префокусирам върху личните си цели. За целта развих мъжки модел на мислене, който си оформих като представа от доста разговори с мъже, главно приятели. Подредих си ума като шкаф с чекмеджета. В едно чекмедже е здравето, в друго е работата, детето е в трето (да, дори и детето не е целият смисъл на живота ми, макар че го обожавам!), в четвърто са финансите, в пето - хобитата и интересите, в шесто - телето и т.н. Когато телето се активизира и ми е по-главна тема, обръщам му внимание. Като стане пас, колебае се, дръпне се, цупи се и т.н., пляс в чекмеджето му и отварям друго чекмедже. Най-често по няколко чекмеджета, тоест проекта са отворени и си ги движа паралелно, нооо не и всичките накуп. Най-важните чекмеджета са здравето и носещите кинти, тоест независимост.
И вече лично мои за телето:
1. Какъвто и номер да ми погоди - ученичката трябва да надмине учителя във времето.
2. В никакъв случай да не си връщам веднага. Като отложа, се натрупват лихви. Търпение и винаги ми кацва.
3. Когато ми кацне, никакво явно тържествуване. Само вътрешно доволно облизване на лапичките и нащрек, че никога не се знае кой е Том и кой е Джери Mr. Green.
Капиш?
И накрая, обичам си го Heart Eyes.
С две ръце съм "за".

# 87
Драгонче, аз те свалям, бе мило. Знаеш ли след пререкание колко е готино в леглото... Пък и ми стана готино, че цял ден си мислела за мен Heart За к'во спорим точно, че нещо се изгубих? За астрологията или за егото по принцип? (Още немам диплома за астролог, ама се обучавам сериозно).

Баста, тука говорим за мъжа телец (не само в парньорско отношение). Мнението на Диди искрено ме зарадва.

За протокола - гадже, майка, баба и дядо телец (той ме отгледа и възпита, за което му благодаря, жалко, че не е между живите, голям човек беше). Останалите в родата сме козли, тук-таме по някое жилещо.
Поласкана съм от интереса, но моля те, стой си на отсрещния бряг и си дръж телеца Heart Eyes - целувчици Simple Smile. То, вярно, овенът е мъжкар на 100%, независимо от пола,  ама все пак нямам нужното за целта оборудване, иначе бих се постарала. Мразя да разочаровам хората Hug.
Гледай сега, за нищо не спорим, по-скоро нищим два паралелни аспекта на темата. Теб те интересува опознаването на телето в дълбочина, но 15 теми, писани главно от жени, не са заради това. Тях ги вълнува единствено как да се оправят с тези мили момчета. Теорията нищо не струва без практика. Можем да приемем, че сме две течения.

# 88
  • София
Истината е една, а кой как ще стигне до нея е въпрос на личен избор. Все пак сме в раздел астрология и тук за това говорим - за зодия телец. Нито ти опонирам за подхода към телеца (защото е правилен), нито те свалям, моля те, на брега съм си точно на място (и оборудване не ми трябва, аз си го имам в панталона. Не всички гейове се даваме отзад). Целувки.

# 89
Де да беше една, бе човек...Знаеш ли покрай телеца колко пъти ми се смени истината последните няколко години Tired. И хич не я знам, нито знам дали подходът ми е правилен, реагирам според ситуацията, а тя се променя. Просто не искам и не мога да се откажа, само защото бил повреден от брака си, труден или чепат. Ако беше така, къде отива любовта - само при удобните ли?
Пишем за зодия телец в мъжки вариант. Ами какво представлява мъж телец може да каже от първо лице ...само мъжът телец. Аз пиша за мъжа телец през погледа на жена овен, която го обича.
Какво представлява телето? За другите не знам, за "моето" - много, много, много добър човек.
Не ми е обичайното теле, в смисъл много е енергичен, върви и говори доста бързо и живо, за теле си е къс фитил, тоест може да се вбеси относително лесно. Зависи от провокацията, която е главно да му се вдъхне някаква несигурност, или да се отнесат много неуважително или несправедливо с него. А, да, и да го натиснат за нещо Mr. Green.  В началото много ми се възмути на теорията за самодостатъчността. Развих му я съвсем без връзка с него, но той видя в това заплаха, един вид, че няма да се обвържа напълно и да се отдам изцяло на връзката ни. Млъкна, цупи се три дни, аз обаче не виждах нищо нередно в начина си на мислене, макар че го улових на мига на какво реагира. Имахме доста емоционално обяснение, докато изгладим въпроса и ми изрови душицата докрай. Много може да нищи какво означава за мен, до пълно изтощение ме е довеждал в началото. Искаше да си разголя душата до кости. Искаше да знае всяка моя мисъл, седим си и се гледаме, той вижда, че ми е минала мисъл през ума и директно пита: "Какво?". Мрази да крия от него каквото и да било. Иска всичко да споделям открито и честно. Понякога май лоша услуга си прави с това, щото като започна да плямпам ooooh!...
Не обича да си бутилирам емоциите, тоест да ги насъбера и в един момент да прелея. Аз, не че обичам, но така съм устроена. Виждаше зор с това, когато му дойде неочаквано, тоест мрази изненади в държанието ми към него. После ми посвикна, а и аз се научих да си казвам по-навреме.
Не обича да го занимавам с разни дреболии когато работи.  Първо, той е работохолик, абсолютен щур работохолик. На работа едвам се сеща да пие вода, да излезе в почивка, понякога и до wc-то няма да отиде. Обича работата си, занимава се с продажби и е много добър. Чисто работно ме е побърквал. Иска всичко на мига, не обича да чака. Няма нищо против да ме мотае 3 дни, когато на мен ми трябва информация от него, но от мен към него трябва на мига. Държи и да е организирана по неговия модел. Ако кривна, ще ми мърмори и направо ми е заявявал, че така изпратена, информацията ще я обработи в края на деня най-рано Mr. Green. Има два монитора на бюрото си, телето обича мащабните неща и да се шири Simple Smile. Да уточня, работя с него, но не в една фирма, слава Богу Crazy.
Та, като се фокусира върху работата, не обича да го разсейват, нито да го занимават със странични неща. Концентрацията му е пълна. Изобщо с телето изборът на подходящия момент е мноого съществен. Ако ми е ядосан за нещо, няма никакъв смисъл да се опитвам да се оправдавам, обяснявам или да очаквам от него адекватна реакция в този момент. По-разумното е да изтърпя тирадата спокойно и мълчаливо, да оставя да отмине бурята и да си трая. Ако е имал основания, ще подходя аз към него. Ако не е имал според мен, си мълча и го оставям той да направи първата крачка. Много му е трудно, но се е извинявал за свръх реакции. Мисля и че му е много трудно да направи крачка защото не е сигурен как ще реагирам. Не е винаги от инат и пълна увереност в правотата си, понякога си мълчи от несигурност дали няма да тръгна да го виня и осъждам. Трудно се справя с такава реакция. Ще реагира в самозащита, но вътрешно не му е хубаво, тежко му е и го изживява. Телето не обича битки с любимия човек.
Телето и сигурността - може би най-голямата телешка тема. За него сигурността било финансова, емоцонална, фзическа е по-важна отколкото е националата сигурност за NSA. Маниак на тема сигурност и обезпеченост. Като дойде вкъщи, веднага изкоментира, че входната ми врата била най-слабата от всички в жилището Simple Smile. Ако в плана му има несигурни точки, първо ще работи по отстраняването им, преди това напредък няма да има. Много обича да планира, много добре си организира времето, бюджета, всичко. Не ползва кредити, мрази да дължи на банки. Обожава да влага пари в имущество. За телето да има собствено жилище си е голяма работа, но ако е къща, е още по-голяма работа, ако са няколко е съвсем голяма работа Laughing. Ако може да избира между апартамент и къща, би избрал второто. обича да е на ниско и здраво стъпил на земята, буквално и преносно. Мисля, че затова има тайничък страх от летене Mr. Green, не си признава, но съм сигурна.Преди полет винаги е малко чалнат. Брат ми и той си купи къща, но пък няма страх от летене, нито го бърка да има кредит, къщата му е с ипотека. Явно има вариации Simple Smile.
Телето и чувството за хумор - според мен е много забавен. Изразява се много добре и умее да играе с думите. Разказва забавно вицове Simple Smile. Може да съчини кратки стихчета, казвам му, че трябва да пише стихотворения. Обича да се държи клоунски и да прави идиотски смешни физиономии Simple Smile. Обича да провокира и да стряска хората понякога Simple Smile. Като дете е в такива моменти Simple Smile. Обича да ме хваща неподготвена, включително на публични места и да ми гледа реакцията. Винаги се сепвам и се чудя как успява да улучи момента, като хем ме изненадва, хем никой друг не забелязва. Изобщо, обича да изтръгва реакции от хората.
Много му харесва да бъде обичан на думи и дела, но няма да изрази никога потребност от това. Има нужда от много телесен контакт, обича нежност и без да става въпрос за секс. Когато сме заедно, направо не ме пуска от ръце, навън вървим хванати, вкъщи ще ме прегърне. Разтапя се ако го прегърна през врата откъм гърба, или през кръста. За него това е израз на любов, не 50 повторения "Обичам те.". Телесният му език е много красноречив. Застава до мен и леко зад мен като едновременно ме покровителства и показва, че съм негова. Да, темата за "ти си моя, аз съм твой" е друга мното типична за телето. Много обича да усеща, че съм напълно отдадена и се чувствам негова. Много физически си проявява и грижовността - "Закопчано ли ти е якето?", "Ботушите топлят ли ти?", "Взе ли си пари?", "Грижи се за себе си!", "Обади ми се, щом пристигнеш."...
Обича природата. Обича зеленина, цветя, разходки из гората, даже и посред нощ. Обича цветя в дома си, обича да ги мирише. Телето е особен тип самотник, не иска много хора около себе си. Иска да живее някъде на село или поне в къща с двор, усамотен и откъснат от други хора. Не обича шум и тълпи. Обича музика, често си пуска да слуша. Никак не обича опера, а аз - да Simple Smile. Когато бях при него веднъж, беше готов да ми купи билет за опера, вървеше "Любовен еликсир", но си казах, 3 часа сама без него, че и дрес код, че и 135,00 евро да даде за билет, ааа не. Но е такъв, може да не обича нещо, но ако на мен ми харесва, ще гледа да ми угоди.
За телешкото отдръпване. Не ми се е случвало да се дърпа без повод. Поводът е бил някаква несигурност, някакви вътрешни съмнения, особено ако се появи препятствие. Трябваше да направи определени промени в живота си, които бяха свързани с доста разходи и истински го притесняваха. За мен е странно, че мъж с толкова опит, на такава възраст ще се съмнява в себе си, но беше факт. После се съмняваше докато вървят тези промени и се установи на новото място, дали ще го чакам, дали няма да се появи някой друг, който да е повече на разположение, дали няма да се отметна. Но тези неща ги разбрах доста по-късно, а тогава само се дръпна и твърдеше, че си е същият и нищо не се е променило, познато, нали? Не твърдя, че при всички телета това са причините, но хич не си представям, че само кроят планове как да мъчат и въртят на шиш жената. Вътрешно го притесняваше и разликата във възрастта ни, но там не мога да помогна. Тя няма да се промени и или я приемаме, или...В същата връзка се притеснява даже и сега дали ще си напаснем навиците и моделите на живот. Дали той няма да иска повече спокойствие, а аз повече емоции и разнообразие, дали интересите ни няма много да се разминават...това са умни притеснения, не глупости. Разбирам го. Телецът иска стабилна връзка в дългосрочен план, иска да може да се види заедно с партньорката си и след 10-15-20...години. Иска да е СИГУРЕН БЕЗ СЯНКА НА СЪМНЕНИЕ! Иска и хармонични отношения в пълна отдаденост и разбирателство...естествено по неговия начин Wink. Там вече беше въпрос на някои доуточнявания Simple Smile....
Телецът може да изглежда много стабилен, но вътрешно бъка от несигурности и съмнения, най-вече в себе си. Дали това, което може да предложи, е достатъчно добро...Има нужда от много насърчаване, одобрение, да му казвам какво харесвам в него и защо е специален за мен. И най-редовно се прави, че не ми вярва Simple Smile. Не обръщам внимание, пробва ме.
Може да изглежда егоцентрик, инат, мрънкало на моменти, но си е човек. Много търпение и издържливост развих покрай него и никак не съжалявам. Каквото и да стане, грам няма да съжаля. Когато си го изпроси, си го получава, но не обичам да страда. Но и той трябва да вдява някои истини...Напоследък има определен напредък. Хващам го, че съзнателно внимава и си мери думите, ако реши, че нещо е сгафил, ми се обяснява. Аз не си го слагам изобщо, но си мълча, не казвам, че няма нужда от обяснения. Уважавам му ги и насърчавам положителната тенденция на съобразяване и с моите чувства. И оценявам Wink. Все пак 4 години бъхтене за този резултат Simple Smile...

Общи условия

Активация на акаунт