Мъж Телец - 15

• 64 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Темата замина в трета глуха...
А аз тук съм го закъсала с един Дон Жуан (телец де) и няма даже къде да си споделя мъката, че не ща да мрънкам като Венъм Laughing

Тук си на правилното място. То май всяка жена закъсва като се загаджи с телец...

# 616
Аз съм телец и имам право да си мрънкам колкото искам тук 😀😀😀 Казвай какво те мъчи да помагаме

Хората са го казало, който търси намира 😀 Имах лошо мнение за София, ама да ви кажа честно пак искам да ида 😂😂😂

# 617
Добре бе Михайлов, бива ли постоянно да ми критикуваш зодията 😀😀😀 аз тук не съм видял един да защити телците 😰 какво е това нападане, какво е това чудо 😀

Между другото София вече ми е любим град 😂😂😂 сериозно толкова леснота в общуването с напълно непознати до сега съм нямал 😀

# 618
 Джумаята не е ли вече пицария, баничарница?
Боза ли пихте?
(иначе я харесвах много, ама тая на Дондуков Smile)

# 619
  • Тра-ла-ла
Между другото София вече ми е любим град 😂😂😂 сериозно толкова леснота в общуването с напълно непознати до сега съм нямал 😀
Защото снощи си правил кекс, кекс, кекс, кекс Joy Joy Joy

# 620
  • На ръба на нервната криза
То май всяка жена закъсва като се загаджи с телец...

Ние не сме стигнали до загаджването. И май изобщо няма да стигнем, че аз за жалост не разполагам с телешко търпение.
Иначе доколкото четох по стари теми той проявява типично за зодията поведение - показва интерес, търси контакт и срещи, всичко минава добре като се видим, като се разделяме всеки път казва, че му е било приятно и тези дни ще звънне пак, обаче после - затишие. След първите няколко срещи близо месец не ме беше потърсил, бях го отписала вече. Един ден звънна пак, звучеше разстроен и каза, че много иска да се видим. Съгласих се, беше ми интересно какво ще ми каже. Но той така и нищо не каза, говореше ми някакви общи работи, все едно че не беше изчезвал за месец. Питах деликатно с какво е бил зает през това време, но естествено не получих конкретен отговор, само увъртания. След това виждане пак изчезна, този път повече време. Сега тия дни пак звъни, иска да се видим. Онзи ден отказах, днес пак настояваше. Да спомена, че е намеквал за скорошни разочарования, та силно подозирам, че има бивша на хоризонта и при теле това означава загубена кауза.
Обикновено гледам да проявявам разбиране и да не осъждам веднага другите, ако не постъпват така, както аз бих, но за такова разиграване за мен няма оправдание. Отказах му и днес и приключихме, така че не търся съвет, но да си споделя все пак

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 22:39 от San Noella

# 621
San Noella, ами той ти го е казал и показал - било му е "приятно" с теб, т.е. ти си му приятно изкарване, нещо като разведряване, когато съвсем му се затегне положението. Ако Телец иска една жена - разбирай "вижда връзката си с нея като изгодна за него" Smiling Imp - тогава поведението му е доста различно. Кой знае каква депресия го тресе по отношение на друго увлечение. Добре си направила, че си го отрязала. Това е единственият шанс да се опомни какво му внасяш в живота и би могъл евентуално да има с теб, ако изобщо има такъв шанс за опомняне.

# 622
Именно, soul, на мен ми е ясно, че не ме е харесал достатъчно и не ме вижда като нещо сериозно, затова го отрязах, макар че ми е доста криво, харесах си го, а и честно казано ми е удар по егото. Не съм свикнала на такова отношение от мъж.

# 623
Здравейте.Попринцип не пиша,но следя темата.Тъй като виждам,че няма много особено положителни коментари за мъжките теленца реших да се разпиша,защото от няколко месеца имам връзка с Телец и за сега повечето неща,които прави са насочени положително.Не всички разбира се,все пак известният телешки инат се проявява много често и при моя Телец,но в повечето случеи го прави,когато аз решавам така да се каже,че искам да му налея акъл в главата.Хаха.. Забравих да кажа,че до сега съм нямала връзка с теленце.Имах само един много добър приятел от тази зодия,който също както се подразбира щом ми е бил много добър значи съм открила доста положителни качества в него.Поддържаме връзка ( приятелска) вече години наред и е един от малкото хора,с които съм си запазила отношенията искрени през годините.Което още повече затвърждава мнението ми,че телците са верни приятели,тъй като и моя сегашен приятел поне до колкото виждам за сега винаги би скочил в огъня за верните си приятели,но предадеш ли го моментално те изтрива от живота си.По отношение на любовната част нещата с нас се случиха така,че първо станахме приятели,имахме дълги и интересни разговори в продължение на часове.Аз го приемах в началото единствено и само приятелски и даже не си представях,че някога ще се стигне до връзка,но на моя хитрец явно друго му е било в главата още от самото начало,въпреки че и той твърди,че в началото не е гледал на мен като на сексуален обект.Не случайно използвах думата "хитрец",защото за мен теленцата са доста хитри.Незнам дали е от самата зодия или си е до човека.Иначе като партньор е изключително мил,любвеобилен,гушлив,грижовен и сексуален.Винаги се грижи за мен,винаги се старае на мен да ми е комфортно,обича да ми готви,обича да ме глези,обича да ми прави подаръци особено такива,които знае,че винаги съм искала.Много е чувствителен,но прикрива тази чувствителност под една доста строга физиономия.Мрази някой да потъпква по-слабите,не обича да говори пред хората за личния си живот и да се хвали.Работохолик е,докато не свърши всички задачи,които има не му е спокойно.
Е,това е от мен.Може да съм изтървала нещо.Най-вероятно съм,защото телешката природа е необятна,но все пак това са моите впечатления за сега,повтарям за сега.

# 624
Именно, soul, на мен ми е ясно, че не ме е харесал достатъчно и не ме вижда като нещо сериозно, затова го отрязах, макар че ми е доста криво, харесах си го, а и честно казано ми е удар по егото. Не съм свикнала на такова отношение от мъж.
Това, че не те вижда като нещо сериозно, никак не е задължително да има отношение към твоите достойнства като жена, не си го пиши на твоята сметка. Много често мъжете се отказват от жени, защото самите мъже не смятат, че имат качества да задържат жената. Преди много години един екземпляр (не Телец) ми заяви, че до мен се чувствал "като просто момче от село". Laughing А мъжът Телец е по принцип с огроооомно Его (разбирай склонен да се проявява като комплексар). Предишната явно е забила още тръни в Егото му и сега ще му е доста трудно да предложи читави отношения, ще ти се наложи да си му майка-квачка за нараненото Его, вместо да имаш здравословно партньорство, така звучи историята ти от споделеното. Което не означава да не пробваш, все пак, ако се подредят така нещата, но към момента си направила най-правилното. Оставиш ли го да те разиграва, спукана ти е работата  - както по отношение на евентуална връзка с него, така и по отношение на самооценката ти.

# 625
  • София
Добре бе Михайлов, бива ли постоянно да ми критикуваш зодията 😀😀😀 аз тук не съм видял един да защити телците 😰 какво е това нападане, какво е това чудо 😀

Никога, ама никога не съм те критикувал. Даже ако си бях в София щях да те каня на бира.

San Noella - разбирам те. Телците са привлекателни мъже, но крайно мудни и несигурни, затова се нуждаят от по-твърд партньор. Чистата женска енергия не им харесва (имам предвид емоционални жени, които ги питат как, защо, не може ли по-често и каква супичка да ти сготвя). Не си губи времвро и бягай от там. Телецът в началото ако те харесва ще те преследва като обезумял докато не те свали. После ще стане мързелив, тромав и не особено деен. В случая си просто развлечение. Вкара ли пък идеята за бившата направо се пръскай със сок от чесън и носи 3 кръста против уроки и бягай надалеч. Ако не ме лъже паметта си везни и знам, че няма да ме послушаш докато не се убедиш сама. Имате и вие огромна доза инат и макар, че виждате, че нещата не вървят пак се бутате в шамарите. Хубавото е, че бързо ставате и се хващате в нова връзка.

# 626
Ani359 много си права за всичко

San Noella не вярвам телеца да те върти ило да те държи като резервен вариант, защото не му е в природата. Щом ти е казал, че му е приятно с теб и т.н.  значи наистина е така. За да не продължава по напред има нещо което го спира, ако има скорошна бивша надали ще се хвърли пак във връзка. Може да не е сигурен в теб или в него нещо и за това да прави така. Телец да ти признае, че му е приятно с теб не е току така. Даже ме изумява, че го е направил

# 627
Прави сте всички вероятно. Но аз това поведение не мога да го разбера, хем знаеш, че има нещо, което те спира и не си преодолял бившата напълно, хем обаче търсиш контакт и малко или много залъгваш друг човек. Аз също неотдавна приключих сериозна връзка, страдах каквото страдах, оставих си време да се съвзема и сега като съм решила, че продължавам напред и ще се виждам с друг значи е на 100%. Иначе не виждам смисъл, освен както каза soul за собствен кеф и развлечение, но ако са ти такива намеренията е редно този отсреща да го знае.
Иначе нямам никакво намерение да се боря, в крайна сметка се виждам с някой, за да ни е готино и на двамата и евентуално да стане нещо между нас. Ако ще трябва да гадая и да хвърлям боб, за да разбера какъв му е случая, понеже не може да си каже нещата в прав текст, няма да се разберем. Но така или иначе след два категорични отказа от моя страна надали ще ме потърси повече, а и така явно е най-добре (че не се знае докога ще удържи тъпата и упорита везнярска природа, дето вика Асен обичаме да си чупим главата Laughing )

П.С: Благодаря на всички, че се включиха:)

# 628
Точно за това не те търси, защото може би хем те харесва, хем не иска да те нарани. Вътрешно не си е изяснил ситуацията. Аз като представител на телците, който е минал по същия път ти казвам, че не му е лесно, ако проблема е "бивша". Ако е такава ситуацията вярвай ми, колкото и да не му личи външно, вътрешно е буря от смесени чувства. Нещо от сорта, а бе харесва ми това момиче и след малко си мисли, че няма смисъл да е лъже, защото още има чувства към бившата. И в същия момент си мисли, ами ако се сдбобрим с бившата, какво ще стане с това момиче 😀 не си мислете, че на телеца му е лесно. Опре ли се до чувства става много нестабилен. Ето за това когато всичко им е наред и си върви в права линия са благи и много, ама много спокойни. Та положението на твоя телец не му в розово. Незнам как е при другите зодии, но телците или поне аз вътрешно много се мъча при такива ситуации, а от вън "теле" всякаш ти е все едно, но не е така. Положителните неща, които описват за телеца са така няма спор, но само и единствено, ако си паснеш с него, ако успееш да го разгадаеш, да го разбираш. Там е трудното, че не сме лесни изобщо, защото трудно допускат човек навътре в себе си и ако е имал любовни разочарования забрави за доверие (много трудно би се доверил). Това нещо дето съм описал, ако не ти харесва по добре не се мъчи, защото или трябва да го изтърпиш, ако си заслужава и след това да му видиш добрата страна или ще се мъчиш да му помагаш, което на него няма да му се струва така, а по скоро като командорене и ще стане по-лошо. Телеца не иска помощ. Готов е да страда колкото трябва, но да потърси помощ не (е. Ати говедата сме  честно 😂). Ако си с него не очаквай да ти се оплаква от шефове, работа, колеги и т.н. Не обича да се натоварва излишно дори и да сте заеднонот години. Замълчи ли нещо не е наред и премисля решенията и ситуациите. Евентуално ако си в плана за решаване на проблема(което си е много краен вариант) тогава ще ти каже какъв е проблема и с какво можеш да му помогнеш. Та ако ти си Везна, както споменаха по горе ще ти е много трудно, защото все ще си мислиш, че не те обича и не ти отдава вниманието си и т.н. Ето за това двете зодии не са подходящи едни за други. Единствените два варианта да са добре заедно е ако планетите на Везните са такива, че да разбират телеца и да не изискват много внимание или планетите на телците да са такива, че да си разкрива чувствата пред половинката и да й обръща повече внимание, но много трудно това да стане, така че внимавай. Иначе приликите между двете зодии са много и двете обичат много и при двете изневярата е сведена до минимум, горе долу еднаква предства за живот. Но относно чувства внимание и т.н.  са на двата полюса

# 629
  • София
Ако има чувства към бивша - това го прави емоционално обвързан мъж. Аз лично бих го оставил. В крайна сметка никой не иска да има партньор, чиито мисли за извън връзката. Venom, ти би ли взел жена, която мисли за друг мъж, а в същото време я разбираш, преследваш, угаждаш и даваш 100% от себе си, при положение, че те държи на дистанция и те отбягва? Много е трудно човек да се постави на мястото на другия. Особено ако си телец. Шут и навън, няма друго решение. Никой не е роден, за да влиза в подобни изтощителни връзки, нито да угажда да чуждите мераци. Въпрос на себеуважение е.

Общи условия

Активация на акаунт