Мъж Телец - 15

• 64 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Уж козирог-телец е една от най-хармоничните връзки в зодиака... е, колкото телци съм имал все съм се нервирал и зарязвал. Не мога да постигна мир с тия хора и това си е. То бива, бива, ама толкова пък да нямат поглед върху това, което вършат...

# 661
... Но за сметка на това имат поглед да критикуват всички други...😀

# 662
Вие добре ли сте? Какви глупооости пишете само 😀😀😀

# 663
  • Sofia
Веном,
Моят Телец не ме биеше. Не ме е удрял нито веднъж. А е бил много ядосан и гневен.
Затова пък - биех го аз Bowtie  Така силно се опитвах да го вразумя! Не успях...
Във всички случаи зарязаният беше той, макар още много да го исках в живота си.
Сестра му в началото на връзката ни /живеехме заедно в една къща/ ме предупреди да внимавам с него.
Бил агресивен с всичките си предишни приятелки. И с бившата си съпруга. Каза ми да се пазя от него.
Не ме уплаши. Е, на мен не ми е посягал. Когато биваше вбесен, излизаше на двора, ругаеше, режеше дърва, пиеше ракия, успокояваше се след няколко псувни и се връщаше мъркащ като котенце.
Аз обаче рЕзко станах агресивна, докато съм около него.
Имаше много лоши пороци, които станаха в крайна сметка причина за раздялата ни.
Но е факт, че минаха години, а още го мисля. Още мисля и за дъщеря му. Липсват ми много.
Факт е, че когато казах край, и за него стана именно това - тотален и абсолютен край.
Без последващо общуване, без нищо. В миналото ми е , а аз - в неговото.
П.П. Надявам се да си спомня понякога за мен и да мисли с добро за мен и детето ми.
Надявам се и да съм оставила хубава следа в техния живот. Въпреки всичко.

# 664
Аз също съм така да се каже леко груб, когато. Ме вбесят, но дори не като твоя телец. При мен вбесяването е крайна фаза след поне 30-40 минути ядосване от отсрещната страна. През тези минути тече или лют спор или просто се опитвам да си извадя от ума тези нерви.Опитвал съм да поема вина за даден проблем само и само да замълчи 😀( никога ама никога не го правете за който и да е). Това е много голяма грешка с много последствия за в бъдеще 😑. Та след тези 30-40 минути започвам да говоря на висок тон, а след това или си е карах пред тях и я накарвах да слезе или ако говорим по телефона и затварях и ако е вечер чак на другия ден докато ми мине я търсих 😂, ако е през деня не я търсех до вечерта докато излезем. Като цяло бързо ми минаваше и беше трудно да ме докара до такова положение. Относно биене и псуване (особено на майка и производните им) съм много против. Колкото и да съм бил ядосан никога не съм посягал (не че не ми се е искало да я плесна един зад врата, но съм се сдържал 😂) Казвах и само, че е тъпа патка 😀 което си е така. Следователно тя също ме обиждаше по такъв начин, но незнайно защо въобще не съм се засягал от нея. По принцип лесно се обиждам, но от нейни думи никога 🤔. За сметка на това пък с действия доста ме обиждаше,но няма да се оплаквам пак 😀😀😀 че ще ме нападнат 😀

# 665
Всъщност имам отговор на въпроса. Телеца не се обижда от думи, но от действия да, защото накърняват достойнство и егото му. Докато при везните думите са в пъти по важни от действията. Може би за това не могат да си паснат двете зодии.

# 666
  • Тра-ла-ла
Значи...ако не бяха някои особености в ориентацията...бих помислила, че си нацелил моя екс Телец.  Същите приказки Stuck Out Tongue Winking Eye Мине се не мине време и изпълзи от нейде си. Първо бял, добър и затъжен и после като превърти играта и айде с рогата напред. В прав текст му казвам, че няма начин да ме обиди, вече не съм предишната Джулая, че хич не ми дреме на здравословното его и по-скоро ми става смешно от неговите напъни да ме обиди...но добичето си е добиче. Grinning
Аз пак зарязах моя. Започна да си позволява да ме обижда и да се опитва да ми руши егото, да ме критукува за нелепи неща. Блокирах му номера и този път може да няма връщане назад.
Казах му и още как. Сега ми звъня в работата да се разкайва колко бил сбъркал вчера, но не можел да се промени и ако неговия характер не ми харесвал той не можел да направи нищо. Не съм го оценявал достатъчно.

# 667
  • София
Ми те телците са правени от един баща всичките. Толкова да са еднакви! Още ми каза, че много съжалявал ако не съм му харесвал характера. Това бил той, не искал да се чувствам зле във връзката и нямало как да се промени, нито искал да променя мен. Обясних (защо и аз не знам), че не желая да променям никого, но трябва да си промени отношението към мен. Оказа се, че преди 3 седмици "случайно" ми погледнал телефона и съм си бил писал с някой си. Аз се чудя защо такъв кисел и заядлив стана напоследък, а то защо било. Искал да ми има доверие, ама след като ми видял телефона не можел. Попитах как ми няма, след като една година ми крепи дедовия. Нищо не отвърна. А колко мразя да ме ревнуват не е истина... още повече неоснователно. Кой знае какви бръмбари са му в главата, да си взема да си купя Райд освен. Едно и също си дъвчем при всяка раздяла. И доводите му са едни и същи. Ако не друго, поне си призна, че е сгрешил. Т'ва с телеца се случва веднъж на високосна.

# 668
  • Тра-ла-ла
Сигурен ли си, че Телецът няма причина да ревнува? Сам си споделял, че около теб се върти и една Везна. И сигурно още няколко резерви Stuck Out Tongue Winking Eye

# 669
  • София
Сигурен ли си, че Телецът няма причина да ревнува? Сам си споделял, че около теб се върти и една Везна. И сигурно още няколко резерви Stuck Out Tongue Winking Eye

То около мен винаги се навъртат, което само може да радва телето, щото си има красиво и желано гадже. Но няма причина да ревнува, не съм се юрнал с друг, нито съм флиртувал. На везната му бих шута, не е за мене.

# 670
По-тежка раздяла с човек не съм имала,отколкото с телеца, все още не приема, че всичко е свършило ...как да му обясня ...

# 671
По-тежка раздяла с човек не съм имала,отколкото с телеца, все още не приема, че всичко е свършило ...как да му обясня ...
"Мислиш, че след всичко, което ми причини, има път обратно?
Нямаш никакъв шанс!
Дадох ти твърде много шансове, всички до един непожелани и незаслужени!
Пропиля ги до последния!
Повече не мога да те уважавам!
Не искам да те виждам!
Не искам да те чувам!
Не искам да знам какво става с живота ти!
Не искам никога повече да узнавам нищо за теб!
Искам само да забравя и да продължа напред!
Искам сега да се обърнеш, да си тръгнеш оттук и никога повече да не се връщаш!
Забрави за мен и никога повече не ме търси!"
Ей така му обясни. Плюс блокиране и изтриване отвсякъде. Ще разбере със сигурност.

# 672
"Мислиш, че след всичко, което ми причини, има път обратно?
Нямаш никакъв шанс!
Дадох ти твърде много шансове, всички до един непожелани и незаслужени!
Пропиля ги до последния!
Повече не мога да те уважавам!
Не искам да те виждам!
Не искам да те чувам!
Не искам да знам какво става с живота ти!
Не искам никога повече да узнавам нищо за теб!
Искам само да забравя и да продължа напред!
Искам сега да се обърнеш, да си тръгнеш оттук и никога повече да не се връщаш!
Забрави за мен и никога повече не ме търси!"
Ей така му обясни. Плюс блокиране и изтриване отвсякъде. Ще разбере със сигурност.

dragon8 Kissing Face Благодаря ти! Блокирането го направих отдавна ..

# 673
Какви са тия напористи телци 🤔 аз пък никога не съм преследвал по никакъв начин.Спирам контакт и точка. Без значение дали аз или тя е прекратила връзката. Път назад няма и даже си мислех, че повечето телци са такива 🤨

# 674
  • София
Защото не си бил влюбен, а си искал да притежаваш. Когато човек обича, е склонен да си снижи егото в името на общото благо.

Общи условия

Активация на акаунт