В момента чета... 55

• 65 777
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
В момента чета "Хлебарките", Ю Несбьо. Оказа се, че някак съм я пропуснала тази история.
И "Коледата на Поаро"-Агата Кристи.

# 166
  • Разпиляна във въображението
В момента чета

# 167
  • София
Баааси, уж свикнах с този нов интерфейс, с новостите му, ама що ми предлага капки за колики отпреди 10 години, примерно. Тотално зле.  Едвам открих темата.

Ген - Майкъл Крайтън - личи отношението през призмата на съвремието. Напоследък ми прави впечатление, че "стари" книги с общовалидни позиви е по-добре от нови, основаващи се на техно бума. Ген е по средата или аз съм пристрастна към Крайтън.

Почнах Дума Ки. Странно почва.

# 168
След "Джентълмени и играчи" подхванах и "Различен клас". Още съм в началото, но без съмнение и за двете книги мога да кажа само едно - разкошни.
Много ми допада и когато разказът се води от две лица.

# 169
  • Scotland
След "Джентълмени и играчи" подхванах и "Различен клас". Още съм в началото, но без съмнение и за двете книги мога да кажа само едно - разкошни.
Много ми допада и когато разказът се води от две лица.
Завиждам ти за 'Различен клас', просто разкошна Simple Smile

# 170
Корицата на Огледало за сънища ми напомня доста на тази на Океанът в края на пътя.
Аз захванах това:

Да видим какво ще излезе накрая.

# 171
  • Ямбол
"Христос отново разпнат" на Казандзакис започнах.

# 172
И аз чета "Джентълмени и играчи". Харесвам Джоан Харис и след тази книга определено ще започна още повече да я харесвам. Simple Smile

# 173
  • Belgium
"Христос отново разпнат" на Казандзакис започнах.

Ще чакам отзив Simple Smile

# 174
Приключих "Джентълмени и играчи" - Джоан Харис. Единственият ми коментар за книгата е, че веднага, тоест след няколко минути, започвам "Различен клас". Simple Smile Не искам да си тръгвам от гимназия "Сейнт Осуалдс".

# 175
  • София
Аз разбира се продължавам с Небсьо и Пентаграма. Немезида беше много силна,  изключиъелно много ми прикова вниманието, та последните 50% ги изчетох вчера между 22 и 00 часа. Направо я схрусках като солетка. Само ми става мъчно за Хари и неговото неспиращо личностно падение, но сигурно ще дойдат пак добри времена за него!
Влюбена съм в изключителното писане на Несбьо! Не мога пак да не ви благодаря за това, че  ме запознахте с него Simple Smile

# 176
Аз разбира се продължавам с Небсьо и Пентаграма. Немезида беше много силна,  изключиъелно много ми прикова вниманието, та последните 50% ги изчетох вчера между 22 и 00 часа. Направо я схрусках като солетка. Само ми става мъчно за Хари и неговото неспиращо личностно падение, но сигурно ще дойдат пак добри времена за него!
Влюбена съм в изключителното писане на Несбьо! Не мога пак да не ви благодаря за това, че  ме запознахте с него Simple Smile
Коя е първата книга от тази поредица и събитията в нея свързани ли са или могат да се четат по отделно ?

# 177
  • Mediterraneo
Шантарам заочнах и изгълтах повече от 10%( книгата е огромна). Защо съм я прескачала досега?!

# 178
  • София
Аз разбира се продължавам с Небсьо и Пентаграма. Немезида беше много силна,  изключиъелно много ми прикова вниманието, та последните 50% ги изчетох вчера между 22 и 00 часа. Направо я схрусках като солетка. Само ми става мъчно за Хари и неговото неспиращо личностно падение, но сигурно ще дойдат пак добри времена за него!
Влюбена съм в изключителното писане на Несбьо! Не мога пак да не ви благодаря за това, че  ме запознахте с него Simple Smile
Коя е първата книга от тази поредица и събитията в нея свързани ли са или могат да се четат по отделно ?
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ю_Несбьо

Тук са всички произведения по ред на написване. Разбира се, желателно е да се четат по ред, защото случаите са различни, но главният герой е един и същ и търпи  развитието си последователно  във всяка поредна книга  Simple Smile

# 179
  • София
Нещо линка горе на мен не ми работи
Прилепът, Хлебарките, Червеношийка, Немезида, Пентаграмът, Спасителят, Снежният човек, Леопардът, Фантом, Полиция, Жажда - в този ред.
Освен, че главният герой, имат и сюжетно общо развитие, извън отделните случаи, така че наистина е желателно да се четат в правилната последователност.

Общи условия

Активация на акаунт