DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 860
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Под звездите
Здравейте момичета.Искам да ви помоля за нещо. Ще отсъствам за известно време. Ще може ли някой да се погрижи да пуска темата за известно време? Ако ще ви е по-лесно просто копирайте старата тема. Например утре със сигурност знам, че няма да мога да пусна нова тема, нито пък съм подготвила такава, защото бях на път и нямах  възможност. Моля някой, да пусне нова тема!

# 661
  • Враца
Във вторник всички с роклите и премените , за да посрещнем новото семейство Аслан !  Party Party Crazy Crazy Crazy
......
Цитат
Ние всеки вторник прически ще правим и рокли ще гладим. Crossing Arms Даваме им последен шанс в идния вторник. Laughing

Здравейте! wavey

Този път съм сигурна  Hug имаме видео и снимка на Назлъ с халка  Laughing Laughing малкото Булутче прекрасно държи свидетелството  Crazy Crazy
Самбо просто са ми любими тези физиономии  Crazy Crazy ама тепърва ще виждаме още и още такива  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 662
Привет дружина  Hug Heart Eyes За идващия вторник всички часове съм разпределила  Joy Joy Joy и мястото съм определила   Hug бара заредила ,аптеката изхвърлила ,роклята изгладена чака ,прическата ще е направена и каква сватба ни  чака  ще има  три дни яли ,пили и се веселили  Joy Joy Joy и поне две теми изписани  Joy Joy Joy JoyОх...страхотен малък без зъбчо Булут захапал брачното свидетелство  Hug Той ще е най щастливия и после ние  HugДнес пуснах за малко серийката но  тръстика много  ooooh! не успях сега ще продължа да се порадвам на Ферит и Назлъ как се доказват кой крив кой прав и как не искат да си признаят ,че не могат един без друг .Много ме хвана снощи яд как Ферит я остави с пръстена но съм и спокойна ,че Назлъ ще му го върне тъпкано макар ,че преди да хлопне капакът Ферит беше истински ,чувствата му бяха истински и ако малко Назлъ беше побързала с отговорът нямаше да има сила която да ги спре да си признаят чувствата .Поне аз така го почувствах. Виждам ,че Фери бей вече няма нищо против по честото използване на градината му  там плува в свои води  hahaha hahaha hahaha Интересно ми е този кой е  newsm78 Това не е ДЖан нали  Thinking Това страничната сграда до къщата ако не се лъжа  и от този ъгъл се наблюдава басейна  Thinking

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 21:47 от mariq_72

# 663
  • На зелено
Момичета, привет!

И аз превъртях някой моменти с руските суб-ри. Тези, които на мен ми допаднаха и които според мен бяха най-силните, а именно:
-разговорът на покрива, с детайлите около бракът
-пресконфенренцията. Жесток момент, гледах го два пъти
- и когато казаха на Булут за сватбата

А относно спясаването на Назлъ, смятам, че ще се намеси Ферит и ще има треперене над измръзналата и в безсъзнание булка. Sparkling Heart

# 664
  • София
.....
Този път съм сигурна  Hug имаме видео и снимка на Назлъ с халка  Laughing Laughing малкото Булутче прекрасно държи свидетелството  Crazy Crazy
Самбо просто са ми любими тези физиономии  Crazy Crazy ама тепърва ще виждаме още и още такива  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Изпуснала съм снимката на Назлъ с халка. Знам само за клипа (зад кадър) с Джан и халката на пръста му.

Дали утре вечер няма да ни зарадват с фраг?

# 665
И аз изгледах серията. Страхотна, много ми беше хубаво да ги гледам нашите младоженци.

Най много ми хареса момента, когато казаха на Булутчето, че ще се женят Не само заради искрената радост на малкия, а най-вече заради възможността да видя за втори път кривата физиономия на Демет. Този път я заболя още повече, защото беше дошла да злорадства, а получи плесник.. И как съобщиха само на детето, че ще го вземат при тях, а ония двамата се спогледаха безпомощно. Няма такъв кеф просто. Само че ме е страх какво може да измисли Хакан, той няма задръжки, а контрола му се изплъзва.

Иначе ми беше много приятно да им гледам пазарлъка на Назлъ и Ферит в началото на епизода. Милата Назлъ, цял лист с въпроси беше написала, а  той на другия ден я пита защо не го носи.

Също и номера, който врътна Ферит на на Назлъ с предложението и пръстена. Направо беше гадничко това, че и добави, че го правел, за да не да забравят никога този ден. Няма съмнение, че Ферит скъпо ще си плати за гяволъка, а ние очакваме да видим как.

Вече чакам фрага с нетърпение, дано да е възможно най-скоро, че не се издържа.

Ейдин  Hug
Ако никое от момичетата не изяви желание, утре аз ще пусна новата тема.
Поне ще опитам, мисля че ще се справя.
Тази я изписахме за отрицателно време, което е показател че ни е много интересно.
Дано да е все така.

От мен лекичка, че съм гроги, но поне си лягам с усмивка!

# 666
Здравейте, изгледах серийката с руски субки и нищо ново под слънцето не открих, толкова сте добри в превода онлайн, направо ми иде да ви удуша от гушкане Hug
Няма смисъл да коментирам моментите между НазФер те са ясни - смях, смях и още смях. Малкото зверче направо ми идеше да го изям - голям сладур!
Най-много злорадствам разбира се в сцените с Демет и Дениз. Странно, но Дениз като плака, не ме трогна - за втори път изгледах сцената, но не почувствах жал, а раздразнение. Много детинско, много незряло поведение (каква "изненада"!) - "Ферит аби ми взе куклата, сега ще се раздера от плач" Unamused
Най-любимият ми момент на вас може да ви се стори незначителен, но беше когато Ферит най-накрая възрази на Дениз. Много ми хареса. Показа, че вече няма да търпи да го правят на клоун в името на семейството и Дениз остана дори леко изненадан. Но Ферит си е пренаредил приоритетите и раздава на всеки онова, което си е заслужил! Машала!
Актьорската игра както винаги на ниво. Поклон пред Неджип и Хакан - може и да не ги харесваме в сериала, но това само свидетелства за таланта им. Невероятни! Hands Clap

# 667
  • Варна
Гледам и аз важните сцени със субтитри и тука вече не се стърпях:

: ))))))) много са сладки. Този Ферит ( репликата за целуването е неговата).

# 668
  • Плевен / София
Гледам и аз важните сцени със субтитри и тука вече не се стърпях:

: ))))))) много са сладки. Този Ферит ( репликата за целуването е неговата).
мечтае си човека....
Здравейте момичета
Мен също сцената, в която Дениз плаче на рамото на Алия не ме развълнува....съжалих повече нея, защото любимия и мъж плаче за друга на рамото и....
Демет отиде да злорадства, но получи това, което заслужава...жена, която прави аборт, защото иска да прави кариера не виждам да гори от желание да се грижи за Булут....детето няма нужда само от стая , храна и покрив над главата.....трябват му обич и внимание....тя няма сърце и душа за това....

# 669
Добро утро! Hug Hug Hug

Да започнем деня с кафенце! Wink

Явно във вторник ще има сватба след като Булутчо държи свидетелството за брак! Laughing А Ферит може да е със същия смокинг,но на първото подписване е с кърпичка ,а вчера видях на снимкта пусната от Иглика Hug е с цвете на ревера! Peace

Снощи изгледах епизода!Много ми хареса,гледах и се наслаждавах на играта на нашите сладури как ще стане предложението! LaughingДемет и Хакан пред нищо не се спират!Тя затвори Назлъ,а той мисля че пак търсеше човек в сервиза за да повреди някоя кола! ooooh!

мимиките на Назлъ  Laughing

От официалната страница-пише да се гласува за нашите Долунайци...

Желая ви топъл есенен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

ПП Гости Hug

# 670
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,девойки!
Гледам кафенце сте пийнали,значи е време да се насладим на чай и сладки приказки Grinning

Честно казано бях ядосана в края на серията,обаче като се замислих,ако се бяха оженили веднага и двамата щяха да продължат да се джафкат като куче и котка,щяха да губят ценното си време в препирни,вместо да се обичат.Сега ми се струва,че ще станем свидетели на обратното.На един силно влюбен и силно ужасен от факта,че може да изгуби любимата си Ферит, който е време вече да признае чувствата си.А Назлъ,тя още в склада шепнеше неговото име.Определено при тези два ината трябва да има нещо,което да ги разтърси,за да осъзнаят колко са си нужни и колко се обичат един друг.Време е вече,все пак близо 4 месеца чакаме този момент Grinning

# 671
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
.
Демет отиде да злорадства, но получи това, което заслужава...жена, която прави аборт, защото иска да прави кариера не виждам да гори от желание да се грижи за Булут....детето няма нужда само от стая , храна и покрив над главата.....трябват му обич и внимание....тя няма сърце и душа за това....

Тя че няма сърце за това дете - няма. Ама според мен направи аборт не заради кариерата (то пък една кариера!), а защото не иска дете от Хакан.

# 672
  • Бургас
Здравейте!
Прекрасни сте, донулайки! Най-много се кефя на добрия тон на споделянията, коментариите, в разгадаването на фраговете и чувството, с което се пише за всички герои в сериала и уважението към различното мнение!

Мисля си: Демет чак се изплаши от стореното в хладилника. Дано  са я засекли камерите!
Ами, ако Асуманка разбере за това и каже на когото трябва /а, защо не и в съда/, че Демет е правила аборт, дали съдът ще й даде да гледа дете, като "не е готова за това"???
Но Джан е просто прелест! Дори в пръстите му се влюбих......

Усмихнат ден!

# 673
  • при най-добрия мъж...
Оооо,Джан има страхотни ръце с дълги пръсти. Heart Eyes
Не знам защо съм така повредена,но в един мъж първо гледам ръцете и обувките. Grinning Grinning Grinning

# 674
  • Плевен / София
.

Тя че няма сърце за това дете - няма. Ама според мен направи аборт не заради кариерата (то пък една кариера!), а защото не иска дете от Хакан.
Светле да, това е истинската причина....кариерата беше оправданието пред Хакан...Сега като се замисля тя въобще няма призвание на майка....а Ферит бяга като дявол от тамян види ли Демет Joy

Общи условия

Активация на акаунт