DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен / София
Оооо,Джан има страхотни ръце с дълги пръсти. Heart Eyes
Не знам защо съм така повредена,но в един мъж първо гледам ръцете и обувките. Grinning Grinning Grinning
и аз, но вместо ръцете гледам дали е обръснат... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооо,Джан има страхотни ръце с дълги пръсти. Heart Eyes
Не знам защо съм така повредена,но в един мъж първо гледам ръцете и обувките. Grinning Grinning Grinning

Аз имам същото увреждане, плюс гласа. Joy При това го имам от малка. Joy

# 677
  • Враца
Здравейте и от мен момичета  Hug Hug
Доста теми сте засегнали та да се изкажа и аз  Mr. Green Mr. Green
Аз също съм на мнение, че Демет махна бебето, защото не иска дете от Хакан, от километри личи че не го обича  Laughing това с кариерата е просто едно тъпо оправдание. Хакан обаче не се хвана според мен, защото познава жена си, затова и каза че иска да си направят друго  Laughing искам да я видя тогава какво ще направи и дали ще се осмели да го махне пак  Whistling Whistling
Сега за нашите гълъбчета .. от къде ли да ги подхвана  Joy Joy и двамата са големи инати и няма да си признаят до последно, че умират един за друг, това което Ферит направи с пръстена ми беше хем смешно хем гадно за Назлъ  Whistling тя милата а-ха да каже "Да" и той я върна в реалността, но нашето моме няма да остави нещата така и ще му го върне тъпкано, както когато трябваше да работи по принуда, вместо да плати неустойка 100 хиляди лири, му плати със 100 хиляди бележки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Спирам , че опънах чаршафа  Whistling Stop Hug
Бате Енгин е туитнал, че прави фрагмана  Party Party хайде дано довечера можем да му се насладим  Praynig
Желая ви един слънчев и прекрасен ден  Hug и още веднъж се извинявам за дългия пост  Hug

# 678
Момичета, кога излиза първия фраг  newsm78

# 679
  • Враца

Ами различно  Mr. Green понякога го пускат на следващия ден ,но в петък мисля е първия, в неделя
е втория, но всичко си зависи от бате Енгин кога се оправи  hahaha hahaha

# 680
Привет дружина  Hug Благодаря ви за всичко споделено  bouquet Heart Eyes в очакване на фрага и нещо ново с което да зачешем клавиатурите  atwork typeuu Joy Joy Joy  Много ми се иска в новия епизод да покажат малко повечко романтика между Ферит и Назлъ няма да е лошо да преповторят малко от седма серия  Praynig Joy Дано Ферит наистина се уплаши ,че има голяма вероятност да изпусне  Назлъ и наистина осъзнае тогава,че  самият той ще бъде  загубен в бездната на любовта ,че може и по лошо и от Дениз да го преживява представяте ли си го седящ и ревящ в прегръдките на Енгин то друг не му остава  освен Булут да го утешава hahaha hahaha

Нищо ,че хлопна капакът на кутийката думите бяха изречени с любов и дълбоко от душата  Heart Eyes

Я настолько сильно люблю тебя. Я настолько одержим, так много должен тебе. Я хочу видеть, как твои глаза всегда смотрят на меня. Хочу, чтобы твое дыхание всегда пересекалось с моим дыханьем. Хочу, чтобы ты принадлежала только мне. В течение всей жизни. Всю жизнь.
Ты выйдешь за меня замуж?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 681
Привет! Hug

Хайде дано пуснат днес фрагмана! Laughing

Йозге Гюрел и Мурат Йълдъръм на пресконференцията на ''Първа целувка''!Гала-премиерата е на 17 октомври,а по кината-от 20 октомври! Peace

# 682
Сега видях ,че има превод на 14 серия  Hug Огромно БЛАГОДАРЯ на целия екип за този безценен труд  bouquet bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=qAnL5L-EIK4

# 683
  • Враца
И аз казвам огромно благодаря за труда ви момичета  bouquet bouquet bouquet bouquet
Сега видях Енгинчо пак е туитнал , но не мога да разбера така че който може нека хвърли едно око и да сподели  Hug
https://twitter.com/editorengin/status/918451096393273349

# 684
  • при най-добрия мъж...
Пише нещо от сорта,че тийзъра е почти готов,малко остана.

# 685
  • Плевен / София
Сега видях ,че има превод на 14 серия  Hug Огромно БЛАГОДАРЯ на целия екип за този безценен труд  bouquet bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=qAnL5L-EIK4
Благодаря на екипа за превода...Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 686
  • Враца
Момичетаа.. най-вероятно тази вечер ще имаме фрагчее  Party Party
Бате Енгин е написал, че оправя цвета и частите, които ще са включени  Party Party
Аз си пускам 14еп. с превод  Party Party

https://twitter.com/dolunaystar/status/918511735656640512
ФРАГААА !!!!  Party Party Party Party

Е стига дееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out пак ли Дениз ... той е кахрамана на Назлъ , а Ферит повярва, че се отказала  ooooh! ooooh! ooooh! накрая вещицата му казва, че е в дома на Дениз  #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 19:25 от Иглика :)

# 687
https://www.instagram.com/p/BaJ4yfrnpjE/?taken-by=dolunay.ru
Фрагът,момичета!
И сега какво ...Дениз ще я намери..Ооо,не може да не е нагласено от Деметката...Нооо,първите думи на Назлъ бяха.."Ферит"..и това го чу Дениз..

# 688
Отвратителна Демет #2gunfire #2gunfire,направи го съвсем умишлено,за да може да даде коз в ръцете на Дениз.Но така или иначе нищо не може да промени,,защото първата дума на Назлъ беше -Ферит.Дениз вече надали ще си прави илюзии че може нещо да спечели.Жалко за Ферит ,помисли си че Назлъ се е отказала,но така или иначе ще научи истината.Демет обаче направи всичко възможно да го заболи #2gunfire #2gunfire #2gunfire,мръсница

# 689
  • Варна
ето - както си и знаех - той пак е разочарован и си мисли,че Назлъ се е отказала ...

Общи условия

Активация на акаунт