DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 5

• 45 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ох, пак се напрегнах! ooooh!

Благодарности за превода на 14еп. smile3525 newsm51 smile3525

Харесвах М.Й. преди да се чаршафоса, желая успех на общия проект.

Здравейте! wavey

# 691
Здравейте, момичета! wavey

Не съм ви чела, но от вратата гледам фраг и то какъв!

Слагам превода и отивам да ви изчета.

- Где ты, Назлы? Где? Она не отважилась, отказалась. Мне надой найти место, где прячется Назлы. Г-жа опять запуталась, не знала что будет потом делать и поэтому исчезла. По-любому сейчас она сидит в каком-либо парке и думает какое же ей принять решение.

- Назлы, ты в порядке? Назлы!

- Ферит?

- Она еще попадется мне на встречу.

- Я знаю где Назлы. Сейчас она в доме Дениза.

# 692
  • Враца
100% Ферит ще отиде в дома на Дениз,за да види Назлъ и ще разбере, че всичко е нагласено  Peace искам да видя обаче лицето на ревльото когато ги види да си говорят и лицето на тази къдрокоса пиявица, когато разбере, че все пак Назлъ е г-жа Аслан  Crazy нека тогава да се смее и да пийва "Розе"  #2gunfire #2gunfire
Не исках точно такъв фраг, но е по-добре от нищо ... все пак ми дотегна във всяка серия 75% от времето гледаме Дениз и компания.. моля се този епизод да не е фокусиран върху него, че то не се трае вече  Crossing Arms Crossing Arms

# 693
Аз бях до тук с този филм.На всички благодаря за преводите и споделянията.Приятно доглеждане на сериала ,желая ви повече хубави сцени с ГГ.

# 694
  • Варна

......
Нищо ,че хлопна капакът на кутийката думите бяха изречени с любов и дълбоко от душата  Heart Eyes

Я настолько сильно люблю тебя. Я настолько одержим, так много должен тебе. Я хочу видеть, как твои глаза всегда смотрят на меня. Хочу, чтобы твое дыхание всегда пересекалось с моим дыханьем. Хочу, чтобы ты принадлежала только мне. В течение всей жизни. Всю жизнь.
Ты выйдешь за меня замуж?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много красиви думи и Джан го изигра възхитително!

# 695
  • Враца
https://twitter.com/editorengin/status/918516451685949440
Бате Енгин май казва, че ще имаме романтика в този епизод  Hug хайде дано  Praynig Praynig

# 696
  • Враца

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Енгин го публикува  Joy Joy той се видя в приключение и явно се е принудил  Mr. Green Mr. Green пише че е от 2-рия фрагман  Party Party Party ясно се вижда халката на Назлъ  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 697
https://twitter.com/editorengin/status/918516451685949440
Бате Енгин май казва, че ще имаме романтика в този епизод  Hug хайде дано  Praynig Praynig

Ама разбира се, че ще има романтика. Даже повече от тази в предишния епизод.
Нали ще имаме сватба, очакваме признания, прошка и разни други интересни работи.
Предполагам, че русата се е изплашила и е повикала на помощ Дениз. По-интересно ми е той след като рева пред Алиа и каза, че осъзнава какви вятърни мелници е гонил как ще реагира сега. Особено като чу как тя в безсъзнание пак Ферит вика и търси. Дали ще храни пак някакви надежди или ще се държи като мъж и приятел, какъвто каза на Назлъ, че иска да й бъде.
А Ферит ми е ясен. Първо ще се ядоса, мислейки че се е отказала. Има резон в това, защото тя вече веднъж го направи. После ще се уплаши много като разбере, че е пострадала. И накрая ще му падне пердето и ще й покаже колко е важна за него и колко я обича. За сърденето няма и да се сети. Какво ще кажете за моя сценарий! newsm78

# 698
  • Враца
Дъга в момента съм в писане на сценарии относно тази снимкаа .. дали е след или преди така чаканият 2-ри целуфан  Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush дали Назлъ не си е пийнала повечко и този път Ферит бей да е решил да я изкъпе  smile3508 smile3508 , значи аз се приготвям за тежко начало на епизода и романтично продължение и не много изнервящ финал  Joy Joy

# 699
Благодаря за фрагмана и превода! bouquet bouquet

Иглика Hug,тъкмо я видях! Laughing

Енгин го публикува  Joy Joy той се видя в приключение и явно се е принудил  Mr. Green Mr. Green пише че е от 2-рия фрагман  Party Party Party ясно се вижда халката на Назлъ  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 700
  • Враца
А кой ще направи новото къщенце  newsm78 остават 2 страници а после  newsm78 Hug

# 701
А кой ще направи новото къщенце  newsm78 остават 2 страници а после  newsm78 Hug
Иглика, новата ни къщичка е готова, но първо трябва да изпишем тази.
Хайде, действайте.

Може пък този път Ферит да се понапие за разнообразиеи да му паднат задръжките, знае ли човек.
Да не е от камък човека. Laughing

# 702
  • Варна

Енгин го публикува  Joy Joy той се видя в приключение и явно се е принудил  Mr. Green Mr. Green пише че е от 2-рия фрагман  Party Party Party ясно се вижда халката на Назлъ  Crazy Crazy Crazy Crazy

Ако не беше халката - щях да помисля, че се опитват да я стоплят след хладилника и Ферит се е напъхал при нея ... но това явно е след венчавката.

# 703
Лелеее,каква снимка огИн Heart Eyes Дава ни материал за въображението BlushХади бакалъм  Grinning

# 704
Здравейте, брех колко неща сте изписали и споделили, нямате удържане Grinning Така, сега подред:
- благодаря за превода
- от фрага се изненадах, не бях мислила Дениз като спасителя, номерата на Демет не ми направиха впечатление, от нея друго не очаквам. Мисля, че Ферит първо ще побеснее, най-вече от ревност, после ще се изплаши като се стигне до болница. А болница ще има, нали гледахме видео зад кадър. Мисля, че Назлъ ще му обясни всичко и номерата на Демет няма да минат. Сватба ще има. За снимката, предполагам, че са под обилен дъжд, а знаем в турските сериали какво става под дъжда. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes
Продължавам да си поддържам мнението, че гордостта на Ферит ще се пречупи под натиск на паниката и страха от случилото се с Назлъ. А като гарнитура  и от ревността, която ще предизвика недоразумението, създадено от Демет. Дениз надали ще каже на Ферит, че Назлъ е прошепнала неговото име във фризера и тя надали ще помни. Но веднъж сложил ѝ халката, Ферит ще осъзнае, че животът може и да не му подари друга възможност за щастие и любов...и ще прости (тук вероятно ще е сцената от картинката)
- А хлопването на кутийката с пръстена беше отмъщение за това, което направи Назлъ по-рано, когато той се отнесе и подметна, че ще я целуне, а тя го върна на земята с изказването, че ще ѝ коленичи на едно коляно Joy Така че, ала Том и Джери беше ситуацията Joy

Общи условия

Активация на акаунт