Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Калинка, другата седмица предприемам експедиция по издирването на тези риби и ще докладвам.

# 541
Добро утро!
Да с живи и здрави Ани-те!

Момичета, сдобих се(най- вероятно от 4 години) с удебелени стени на пикочния мехур, та търся добър урoлог в София. Ако някой има предложение- да ми дава име!

# 542
Добро утро!
Ние се готвим за афтърпартито, уж едното нищо и пак не съм седнала цял ден...

Мариат - само до уролози не съм стигала, не знам такива специалисти. Някаква идея откъде и защо се получава удебеление на пикочния мехур? Може би някаква инфекция...

Честит празник на Анита-та - моята майка и още най-малко 3 броя супер близки приятелки!

За тяхно здраве:

# 543
Най- вероятно, Смърфи, е нещо хронично....нелекувано...
На вас весело!

# 544
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, весело изкарване
Мария, и аз не съм опирала до такъв специалист, дано се намери

Да са ви честити именичките!

Ходих вчера до докторката пак да ме види, каза, че съм по-добре. И аз се чувствам по-добре, преди се задъхвах на 200 метра, сега на 202 Joy
Бучката от операцията не е киста или абцес, а срастване от някой конец. За сега нищо нямало да правя.
За днес са ми поръчали пица, тесто имам, трябва да прескоча до магазина само са колбас, другото ми е в наличност.
От игра на Фантастико спечелих безплатна доставка за 1 година и вчера ми изпълниха първата поръчка. Много е готино да ти довлекат тежките торби до вратата. Познавам и продуктите в магазина, че и без друго често пазарувам там.
А и днес се наспах. С шефа ще украсяваме докато мъжа ми се върне от работа

Хубав уикенд на всички Hug

# 545
Ей, Ма ко, честита ти награда! Дано бързо се оправиш, че доста продължи при теб!

Мариат - да, най-вероятно е някаква нелекувана инфекция. Проверявала ли си микоплазма и уреаплазма? А хламиди?

# 546
Хламидии- два пъти, но преди много години.

# 547
Здравейте !
Смърфи само вкусотии си сготвила !
Мариат бързо оздравяване ! Болест ли е не ми звучи добре.
Мако дано и ти се възстановяваш вече !
Калинка тези риби не съм ги чувала изобщо. Ние ядем 4-5 вида риба . Обаче тоя шаран как ми се е приял от 2-3 г. Като оздравея ще купя и ще сготвя .
Ако щете ми вярвайте ама само храна ми е в главата . 😂
Ям едва едва 100-200 гр супа или Кис. мляко като вече вземе да ми стърже корема .
Свалила съм 3 кг за 3 дни . От тая гледна точка не е никак зле . Корема ми се прибра .
Сутринта пратих мм и майка да водят Емо на Бг училище и да пазаруват.
Аз изчистих , пуснах пералня и сега лежа .
Тоя малкия от както не се адаптира в детската само плаче посреднощ и бяга по- стълбите при нас. Днес мисля да изместя леглото му горе . Вчера не можахме да спим буди цялата къща . Днес всички сме роботи. Мисля на обяд да поспим. Децата са с хрема и умирам от страх да не ме хване , че ще съм с болки пред умиране .
Калинка сестрите ми са на 18 луди тийнове . Правят само бели ! 😉

# 548
  • София
Тити, бързо да се оправяш и да си хапваш каквото ти кеф!

Ма ко, направо завидях за торбите до вратата!

А нашата коледна къщичка е готова:
https://www.facebook.com/valentina.g.hristova/posts/10212484414882849?pnref=story

# 549
  • при късмета
Добрютро!

Вале, на вас браво за къщичката!
Тити, бързо оправяне, че е много гадно човек като стои гладен
Мария, намери ли доктор?

Свърших АБ, тази седмица доки каза само да допия пробиотика и инхалатора на намалена доза. Обаче сутринта като оставих шефа и хукнах към община Слатина да извадя удостоверение за наследници, че една леля ме побърка с безумните си идеи. Хич не ми се отрази добре студа.
Тъкмо си влизам и сега първо ще си допия 3в1то да се размръзна и тогава ще мисля какви ще ги правя.

Хубава седмица на всички Hug

# 550
Ето ме и мен. Вчера над 2 часа нямахме ток, а днес до преди малко и нет. Мисля, че се ориентирах за лекар, само трябва да се обадя и да запиша час.

# 551

Добро утро момичета! Чак на кафето му е студено  Joy Голям бахър настана при нас....
Вале страхотна е къщичката,а майсторките са невероятни  Heart Eyes
Аз бях в малко приключение - трябваше да оправя 6 патки и 1 юрдек  hahaha един чувал с перушина  ooooh!.......
Днес съм да ми почистват зъбите...
Освен невероятния студ при мен няма нищо ново.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 552
Добър ви ден.
Нещо ми е смътафръцано....

# 553
  • при късмета
Калинче, един чувал перушина си е цяла възглавница

# 554
Здрасти и от нас!
Порадвахме се вчера на Лондонски сняг. Гледахме с малко през прозореца  беше прекрасна приказка . Толкова рядко вали сняг , че то голямо шествие във всички къщи.
Децата са настигнали . Лекувам ги ама кашлят и имат хрема .
Мама утре вечер си отива. Ще ни е тъжно.
Колко хубаво беше да готви вместо мен и да прекараме време заедно. Днес се разбихме . Шопинг , изчистихме цялата къща , правихме вечеря и кекс . Емо помага на майка за кекса , че имат такова домашно в училище . Да сготви нещо и да се снима . Почнах леко да се захранвам с неща раЗлични от каша . Дъвча като стара баба 100 часа ама няма как.
Засищам се със съвсем малко.

Общи условия

Активация на акаунт