Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет!
От вчера сме с пожизнен ТЕЛК. Не мога да ви опиша какъв товар ми падна от плещите....

# 556
Браво, Вале!
Добро утро!

# 557
  • при късмета
Добро утро!
Тити, браво, че се оправяш
Вале, време беше да не ви разкарват през 2 години, браво

На мен ми изскочи още едно ходене на зъболекар, та ще ходя следобед. И от това ми писна. Оплаках се

# 558
На мен ми изскочи още едно ходене на зъболекар, та ще ходя следобед. И от това ми писна. Оплаках се
Ау, само ако те прочете Фло!

# 559
  • при късмета
Не бях виждала ни лекарката, ни зъболекарката 2-3 години. Ако ми потрябва направление или друго, различно от преглед и майка и мъжа ми са при моята и ми свършат работа, особено майка, защото ходи за лекарства, които се изписват периодично. Майка е и при същата зъболекарка, та само носи моята книжка, ако ѝ се налага да прави нещо допълнително.
Тази година се нагледах и на двете. Като се почне от операцията януари, мамолога, после пак изкарах тежък грип, май месец правих 1 кариес, който беше на 2 зъба едновременно, после счупения зъб и сега, дето съм болна втори път за месец време. Ми как няма да ми писне Confounded
Днес обаче ще досаждам на зъболекарката на мъжа ми и шефа

# 560
Добро утро!
Вале добра новина  Hug Колкото по-малко бумащина и институции има в живота на човек - толкова по-добре с чувства! Дано и с програмите стане по-лесно  Praynig
Тити страшни работи се чуха за вас "южняците", а при нас сняг има само по покривите... иначе си е клинч. Бързо възстановяване! Майка ти да си тръгва, че двете хуни я чакат  Joy
Мими как сте вие?
Ма ко мина вече тази година - да останат болестите в нея  Praynig Тук задължително ходим на 6м. на зъболекар/иначе те отписват от практиката/ и при мен всеки път има по нещичко... сега ще ходя и януари, че нещо не ми харесаха венците и ще ги лекуват... Направо завиждам на мм и детето - те само ходят на преглед.
Днес ми е ден за плащания - ще си отвися на компа сума ти и време...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 561
  • при късмета
Връщам се от зъболекар и се засичам с пощальонката, която ми оставяше 2 картички в кутията. Плами, Смърфи, много ви благодаря Kissing Heart Смърфи, страхотни красоти твориш
Калинче, аз само шефа го водя от време на време, без да има нужда, за да свиква с кабинета и да има по-малко стрес, ако се наложи да правят нещо. Иначе аз и мъжа ми можем да преценим кога има проблем. Гледаме да ходим на време, че по-лесно се прави, ама ей на, сега зъболекарката още един малък кариес намери. И него ще правя при първа възможност при нея
Добре, че вярно свършва тази година, че ....

# 562
  • Великобритания
привет и от мен
Лейди - добре е при нас , имаше буря ( от най силните ) но само вятър и дъжд , сняг никъв .. размина ни се и тоз път
търсим усилено къщичка , ходихме в събота в Chatham , видяхме 2  , едната и двамата не я харесахме , другата на мен ми хареса , ММ е с резерви , но все пак дадохме заявка , че сме мераклии и вече ще разглеждат молбите , но имаше много желаещи на огледа , та не знам .. на късмет ще е

# 563
Плами, и от мен голямо Благодаря! Усмихна ми деня!

# 564
Искам да благодаря на Смърфи Revolving Hearts
Вале това са много добри новини.
ма ко и аз имам нужда от посещение при зъболекар , но не мога да се вредя.Angry

# 565
Добро утро!
Днес мъничката ми кукла става на цели 4 години! Затуй - по едно парче торта (само по едно, налЕ!) и кафенце от мен Wink

# 566
  • при късмета
Добро утро!

Вио, да ви е жива и здрава Дея, много да ви радва, вие много да ги слушате и двамата! Това за теб

Джейми, нали знаеш, че ако не си използваш отпуснатото от касата за стоматилог за годината, го губиш. И да не можеш да се вредиш мини през зъболекаря, че да го впише, ако не си ползвала нищо, а пък кога ще го правиш няма значение.

Аз ще взема да подхвана малко по-основно чистене, че с тези разболявания не мога да си видя къщата. И картонената торта ще подхващам, че тази година шефа дълго се чуди дали ще черпи с друго или пак да правя торта и в последния момент ми го сервира

# 567
Добро утро!
Вио хиляди целувки за теб и принцесата ти  bouquet Да расте здрава и усмихната!
Как по едно парче бе жена  #Crazy  Crossing Arms поне кажи "по едно парче няколко пъти"  hahaha
При нас е страшен лед  ooooh! кучето не може да върви....

# 568
  • гр.Варна
Вио честита ти пораснала принцеса.Да расте здрава и спокойна. bouquet

# 569
  • Великобритания
Вио , честита ти рожденичка
здрава и щастлива да е

Общи условия

Активация на акаунт