Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 699
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден момичета!
Смърфи благодаря за красивата картичка и пожеланията! Наздраве!
Ваканция здравей!
Мм учи сина да кара колата, а аз правя лимонов кейк за кафето. Днес за първи път от година и половина бягах 3км. с кучето - чак се учудих на способностите си...
Усмихнат ден ви желая Kissing Heart

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 14:40 от Ladybird_

# 646
Вио, благодаря ти за жеста! Трогната съм!

# 647
Здрасти и от нас!
Емо направи меденки.
Едните утре ще ги слепя със шоколад.

# 648
Да знаете - Коледната украса не е задължително да е само по елхата

# 649
Имам картичка от ма ко благодаря !
Имам тежки дни, надявам се да отминат скоро.
Вчера взех първия изпит, продължавам така че  в началото на новата година са се явя на следващия.
Пожелавам ви весели празници !

# 650
Опитвам се да кача една снимка от телефона, ама нещо не се получава...

Дано се получи!

Добро ви утро! Ние вече си пийваме винце и се наслаждаваме на спокойствието в едно селце. Купихме си сьомга от езерото на снимката тоест супер-дупер екологично чиста и сега ще я метна във фурната. Нали сега сезонът тук е лято и има поме 10-на вида пресни картофи в супермаркетите, та и те ще правят компания на рибата във фурната. Продават и много хубави плодове, станах стоипедесеткила, ще се отслабва след празниците, то се е видяло, хаха!

Ще попрочета после кой какво е писал...

# 651
Ей, Смърфииии! За сьомгата и картофите дума няма да обеля, ама снимката е много, много хубава! За завиждане си, при тези наши температури!
Добро утро!

# 652
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, благодаря за гледката! Да ви е сладка сьомгата

Шефа е командирован при баба си още от снощи, след коледното парти от тренировките. Бях се заканила да спя, но се овампирих в 8.30ч. Но пък сама се събудих, така че за днес  считам, че съм се наспала. Сега ще пия още едно кафе на спокойствие и ще се размърдаме да изчистим по-основоно

# 653
Аз да ви призная честно, кат видно морско чедо, риба много не обичам. Не че не ям, ама само няколко вида и по определен начин направени. ММ е фен на сьомгата и сега седи срещу мен и набива и моята порция. Сьомга хич не долюбвам. Аз си пийвам винце и хапвам малко плодове - кайсии и бели череши, както казах - ще отслабваме следпразнично, хаха

# 654
Добро утро!

Според сина ми - остава 1 ден до Коледа!!!!!
Смърфи весела Коледа

При едни ще пристигне с шейна, при други със сърф Laughing Важното е, че винаги идва!
Джейми прегръдки - и на трудните дни идва края!
Аз от днес ще си приготвя бобеца - утре само ще го запека с чушките преди сервиране. Ще си направя и заготовките за капамата, дето утре вечер ще си къкри в гювеча и смятам активно да се отдам на мързелуване.
Усмихнат ден за всички:kissing_heart:

# 655
  • Великобритания
Черпя с прекрасни бонбони , няма диети , няма глупости
Малкото ми момиченце вече е голямо , на цели 3
Да ми е здрава и щастлива , всичко друго е бонус

# 656
Мими ти си с най-хубавия Коледен подарък

Да ти е здрава, усмихната и пакостлива Kissing Heart

# 657
Честито на мимито! Здраво и безгрижно детство пожелавам.
Лейди, синчето е право- 24 минава и идва Коледа. Днес е 23, значи след един ден си е Коледа.

# 658
Смърфии завидях ти за тази прекрасна гледка. Хапвай си пък диетите само в  къщи се пазят.
Джей браво за изпита,да вземеш и другия успешно.
Ма ко  щом си се събудила сама ,значи стига толкова сън.
Калинка и аз като теб днес приготвям една част от нещата,утре ще е само питката топла,топла.
Мими да ти е жива и здрава,палава и щастлива.Heart Eyes
Е липсват ми много старите емотикони,тия хич не ми допадат.
Утре на кафе всички и после по масите.Бъдете живи и здрави,много късмет в семействата ви момичета.

# 659
Добър вечер !
Днес съм работна калинка . Всичко свърших като за последно. Утре остава само да наготвя . Тая година сме решили по- 2 ястия и салата . Няма да се престаравам със 150 , че после никой не иска да яде няколко дни .
Смърфче страхотно местенце!
Мими да е здрава, палава и щастлива рожденничката !
Намерихте ли къща?
Джей успешни изпити!

Общи условия

Активация на акаунт