Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Варна
Вале   Hug newsm17 newsm17Аз останах без обувкаааааааааааааа.Толкова трудно си харесвам обувки и тези ми бяхааа новиииииииии.Кара/ голдън ретривърката която взех декември месеце ако си спомняте/  ми е изяла дясната днес. От както е в къщи загубих бройката на надъвканите обувки,маратонки,кецове,ботуши ,чехли,пантофи,маси,диван,матрак/ изяден напълно вече/ , перде,тапет, первази и какво ли не още.Ма що пък и новите ме обувки трябвашеееееееееее. #Cussing out
Ма много си я обичкаме и всичко прощаваме.Бия и се карам ,ама не мога да се разделя с нея и да я махна.Надявам се белите скоро да приключат ,защото този месец става на 1 година.
Фло- Теди се обажда всяка вечер.По вайбър се гледаме и си лафим.Добре е , и и харесва засега.

# 106
  • Великобритания
Смърфи - ще ти пиша на лични след мъничко
при нас пече , не е  много топло , ама бива
излизаме с детето малко до плажа , да поиграе там , че вкъщи издивява

# 107
  • при късмета
Добро утро!

Ето и едно коте на петък 13 и чакаме Вио да се похвали с предварителен договор. Обичам петък 13

# 108
Нареждам се и аз при чакащите!
Мерси за....котето, ма ко!

# 109
  • Великобритания
Ооо , и аз обичам петък 13-ти
късмет на всички

# 110
чакаме Вио да се похвали с предварителен договор
Няма да е днес както се очертава, явно не са успели да си подготвят документите хората. Така че - никакво пускане на палците до второ нареждане Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 111
  • при късмета
За предварителен договор не им трябват кой знае колко документи, да не кажа никакви. Освен, ако не е директна сделка и направо ще изповядвате. Нищо де, слушаме нареждането

# 112
  • София
Вио, и аз стискам палци до второ нареждане! Всичко ще е наред!!!

Смърфи,
Скрит текст:
няма да се лекува и оперира в провинцията. В София във Военна болница го водихме, там ще е операцията.
 Само едно от изследванията е във Враца, че става по-бързо и не е нужно кой знае какъв специалист за него.

# 113
Вале успех с операцията и последващите процедури на свекър ти .
Вио и аз съм с палци , знам какво е да се чака.
плами76 какк добре те разбирам,нашата хубавица изяде преди няколко дни телефона на мъжа ми , да проста слушалка , ама как изглеждаше след играта.
Във вторник бях в София , определено не беше най хубавия ден в живота ми , мислех си че ще си почина от служебните ангажименти и ще имам глътка въздух, мечти...
Добре че имам сестричка и тя имаше възможност да ми помогне , като не броя мазолите на краката ( поне още седмица няма са мога са вървя като хората) съм доволна че успях да свърша всичко.
И да знаете , ако срещнете едни "ходещи "обувки между спирки на метрото  стадион В Левски и Дж.Баучер да знаете моите са сами да ги пусна ще се оправят вече .

# 114
Добър ден симпатяги  bouquet
Вале кога е операцията? Стискам палци Hug
Вио и за теб се моля!
Плами дано влезе в "правия път" калпазанката.
Фло, Мария - благодаря за рецептите  bouquet
Мими благодаря за тв, ама аз и в Бг не я гледах  Joy само на майка ѝ липсват индийските сериали, ама понеже аз не ги понасям съм ѝ намерила един сайт от който да гледа латиноамерикански  Joy На нас тукашната тв ни е предостатъчна.
При мен днес е ден на тестото - палачинки за закуска, за вечеря месеница, ама плънката с кълцано месо, гъби и праз, и едно тесто за бургер-хлебчета втасва, че да има за кутията на малкия.
Иначе е 20гр - страшна жега!

# 115
И при нас е топло. Супер време. Ние бяхме за кестени, синът на рожден ден. Сека почва мързелът и психическата подготовка за понеделник.

# 116
  • при късмета
Добро утро!
Днес почерпката от мен, мъжа ми е рожденик
Скрит текст:

А аз пак тръгвам на зъболекар.
Хубава седмица на всички Hug

# 117
Честит да е ТМ, ма ко! Много да те слуша и весело изкарване му пожелавам. А при теб да мине бързо и безболезнено зъболечението. Е, и евтино.
Добро утро!

# 118
Ма ко, да ти е жив и здрав!
Аз захапах работната седмица, няма отърване. След като и в събота бях на работа до 7 вечерта, вчера да си видя децата, и днес - отново на тръстиката. Къщата горката е на вили и на мотовили, обаче изобщо не можах да стигна до нея. Че през уикенда ще имаме и гости, и изобщо....положението е мамата си трака.
Не се оплаквам де, само споделям. И влизам в оперативка. Хубав и усмихнат ден!
Ето ни с племенницата, да ни видите кви сме Убавици Wink

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 09:40 от vio

# 119
Мале, Вио, виса ми ченето! Екстра сте!

Общи условия

Активация на акаунт