Stranger Things - тема за коментари

• 20 571
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Кога се очаква 5 сезон

# 181
В момента се снима,ще излезе другата година

# 182
  • Дивата природа
Stranger Things: Tales From ‘85 | Official Announcement | Netflix - 2026

# 183
  • Berlin
Изгледахте ли??

# 184
  • София
Още не съм догледал епизод 1.
Таман ще влизат да погват Векна.

# 185
  • Somewhere far away
Изгледах аз! Simple Smile)

# 186
Първите четири епизода ме разочароваха. Неуспешно са се опитали да възпроизведат "магията" от първи сезон, съответно са съсипали химията между героите, която имаше миналия сезон. Отделно, че все едно гледаш Терминатор и последния Хари Потър филм съшити с бели конци един за друг. Направи ми впечатление и че са напрaвили тънка талия на Векна, след като имаше подигравки, че телосложението му е като толуп.

# 187
  • Русе
Харесаха ми новите епизоди. Децата вече са пораснали и се изправят пред собсвените си конфликти и това, което им помага е точно връзката между тях. Силната Макс, е пречупена и примирена, но се събужда за нова битка. Дъстин, пораснал засатава до Стив като равен, Уил успява да разбере, че силата и любовта е в него и задейства мощта си. Вместо уплашеното момче, което отчаяно търси внимание, той разбира, че е достатъчно силен да спаси тези, които обича.
Абе порасват децата и вадят най-доброто от себе си.

# 188
  • Somewhere far away
Забелязахте ли как Дъстин прилича на Еди и му подражава волно или не, личи си че много му липсва.  Много ми е тъпо за него най много. не трябваше точно Еди да убиват.

# 189
Според някои спойлери
Скрит текст:
ще се завърне....

# 190
  • Somewhere far away
По-скоро теории. Но не е на сто процента сигурно.

# 191
  • Berlin
Няма, братята са казвали, че няма как. Или поне да се върне сред живите. Евентуално да е някъде в долната страна, но тогава пак би могло да се спекулира, че е жив. Така че само надежди на интернета според мен.
Да, личи си на Дъстин колко му липсва Еди.
А какво ще кажете за “най-смотания плот в сериала” (края на последния епизод)? И защо Векна “позволява” на военните да седят и имат база в долния свят?

# 192
  • София
Изгледах четирите епизода.
Доволен съм. Имаше от всичко.
Някак си децата вече толкова пораснали не ми стоят така естествено и добре както се налага по сценарий, но от Нетфликс са виновни, че толкова много протакваха сезоните. Но и ги разбирам, искат всичко да е изпипано на макс, защото това е тяхното най-важно шоу, с него те пробиха и впоследствие завладяха Холивуд и света.
Както и друг път съм писал, Stranger Things за Нетфликс е като Мики Маус за Дисни.

Обвиняват ги, че има 'плот армър' над главните герои и никой не умира, но се опасявам, че точно това ще стане в края и ще си замине поне един топ, топ главен герой...
Аз не го искам, НО...

Знаех си, че Уил ще има някаква сила, а не само да гледа през очите на Векна. Дали е естствена обаче или я е придобил, докато е бил на вливания на 'дървото' хаха. Нз, беше епично.
Сега обаче идва и другият голям въпрос. Кой ще се изправи във финалния сблъсък срещу Векна?
Ел или Уил? А може би заедно? А 8? Радвам се, че се намериха. Ами Макс? Може да имаме и 4 на 1, така ще могат да го победят. Уил, 8, Ел и Макс, която вярвам, че ще се върне.
Аз все пак си искам класика един на един, Ел срещу Векна, като Хари Потър срещу Волдемор. Simple Smile

# 193
  • Berlin
Май и аз ги виждам всички срещу Векна, освен ако не разделят пак на две успоредни истории и една група тук, друга там, ама това вече сме го гледали. Дадоха и че Векна има още деца, приковани долу и с тръба в устата, сигурно и сестрата на Майк е така.
За Уил и Векна е паралелът като при Хари и Волдемор. Ел е един вид като Векна, за Уил не знаем как е придобил силите си, но поне стана ясно, че е част от цялото.

# 194
Оф, аз пък ще превъртя всички стари сезони, защото нищо не помня вече.

Общи условия

Активация на акаунт