Stranger Things - тема за коментари

• 20 466
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
  • Berlin
Чакам ви, има интересни неща, но има и 7ми еп., който е като пълнеж, можеше да бъде имейл.😂

# 196
  • Разпиляна във въображението
Ние вчера си припомнихфме последните две серии на предходния сезон и започваме новия.

# 197
  • Sofia
Аз съм си от феновете на сериала и много харесах дори 7 епизод. Има си нужда от такива лирични отклонения. Когато си бил толкова дълго с тези герои и осъзнаваш, че ей го, 1 епизод и край Sad
(Малко като онази серия от The last of us с ягодите, която всички хулят, а на мен ми е любима)
Иначе съм като Макс и физиката и не схванах съвсем плана, така че се доверявам на нърдовете Simple Smile

# 198
  • Somewhere far away
И аз не съм супер навътре във физиката, ама Стив го обясни много ясно и разбираемо, всичко разбрах. Grinning

# 199
Аз изгледах всички стари сезони, защото нищо не помня.
Накефих се на макс.
Чакам букви, че са излезли последните три епизода.
Последен сезон е нали?

# 200
  • Вестерос
Да, аз тъкмо изгледах всичко излязло от пети сезон накуп за два, три дни. Е супер си е, много съм доволна.

# 201
  • Варна
Здравейте, фенове, все още няма да гледам 3-те епизода от пети сезон, докато не излезе финалът на нова година, иначе място няма да си намеря. Щерката ме зариби и за две седмици изгледах четирите сезона, какво да кажа, много ми харесва, фен съм вече, имам любими герои - Майк, Дъстин, Макс, Хопър и Джойс.

# 202
  • Berlin
“Лирично отклонение” е много точно определение. Не, че не ми хареса, просто като се замислих след това какво гледах и осъзнах, че нищо особено не се случи всъщност, но пък поставиха едно очакване за края. Много ми хареса разговорът между Нанси и Джонатан и
Скрит текст:
как приключиха нещата между тях, още от началото не ми бяха убедителна двойка.
Аз разбрах какво е Upside Down, обаче не разбрах
Скрит текст:
какво е общото му с Ел и Хенри. В смисъл тя го праща директно в другия свят, като отваря дупка със силите си, а пък wormhole е бил там преди това? Нещо не ми стана ясен този момент.

# 203
  • Вестерос
Не,
Скрит текст:
Ел създава уърмхола, когато търси Хенри,  а Хенри от другия свят мести растения и животни в него.

The Upside Down is the bridge to Hawkins and The Abyss
Скрит текст:
In the simplest terms, a wormhole is something that connects two places within the universe by bending space. The Upside Down is not another dimension, but rather a wormhole or a bridge that connects two worlds: Hawkins, Indiana, and the world where the Mind Flayer, Demogorgons, and other creatures originated from which Dustin coins The Abyss.

More specifically, the Upside Down is an interdimensional bridge that rips through space-time. This bridge is wildly unstable, but held together by exotic matter, which they found dead center right above the lab in the Upside Down. This is because the bridge was formed by Brenner when he forced Eleven to make contact with Henry in the other realm.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 12:09 от Tiffany А

# 204
Хенри всъщност е от нашето измерение. Нали това даваха в миналия сезон. И той изби семейството си- майка си и сестра си. Просто някакво малко психопатче беше и имаше сили. Откъде, не е ясно.
Измерението си е съществувало.

# 205
  • Somewhere far away
Това с Хенри е много противоречиво- защото направиха пиеса, която отрича повечето неща, които сериала уж представи преди за него, много от нещата не са такива каквито бяха, т.е. пиесата разказва много по-подробно за живота му и какво точно се е случило. Не се знае дали е психопат, защото всъщност нещата клонят към тезата, че съществото с пипалата го е направило такъв.

Ето нагледнно една снимка за световете , измеренията,  която показва кое е The abyss , кое е моста и кое е нашият свят:

# 206
  • Berlin
Не знам какво разказват в пиесата, но четох, че е канон, т.е. нещата оттам са верни и влизат в историята на сериала.
Хенри е човек, това е ясно. Значи
Скрит текст:
Ел го праща в другия свят и после Папа с нейна помощ създават Upside Down, когато го търсят? Чувствам се много руса, но определено не внимавах в този момент. Ще трябва пак да погледна какво казват. Иначе май подразбрахме как Хенри получава силите си - от куфарчето в мината най-вероятно. Т.е. този експеримент с децата е може би от преди това още. Обаче пък той е номер 1.🤔 Може да е било нещастна случайност.

# 207
Пиесата не гледам, гледам сериала и това разбрах.
Ъпсайда разбрах, че си е съществувал.
Не разбрах Ел да го е създала. Тя само отвори портала.
Разбрах, че Хенри по някакъв начин от Ъпсайда са му повлияли без отворен портал.

# 208
  • Вестерос
Хенри всъщност е от нашето измерение. Нали това даваха в миналия сезон. И той изби семейството си- майка си и сестра си. Просто някакво малко психопатче беше и имаше сили. Откъде, не е ясно.
Измерението си е съществувало.
Напротив, показаха в 6-та серия от къде има сили и как от неговата кръв са предали сили на всички 10 деца.

Елора, те го казаха в седма серия. Дъстин като обясняваше на всички, че реално Хенри, Холи и децата са в друг свят и Ъпсайд Даун е всъщност мост между двата свята. Учителят и Ерика казаха едновременно, че е червеева дупка. Ел каза, че сигурно е създала тя моста като докторът я е карал да намери Хенри след като го е пратила в другия свят. Че всички същества в Ъпсайд са от Абис- другия свят.

Това в куфара не се знае от къде е, но то създава Хенри със сили. После ги проявява, явно като убива семейството си и така го вземат военните. И решават да използват кръвта му, за да направят деца със сили. Освен Ел всички са със слаби сили. Не е ясно защо тя е с повече от тях.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 17:38 от Tiffany А

# 209
  • Berlin
Защото е 11.🤭

Общи условия

Активация на акаунт