Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 713
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, моля за помощ  Mr. Green! Палитра гримове за тийнейджърки,  имаше нещо общо със шоколад. Трябва ми за подарък, обаче блокирах, не мога да се сетя коя е марката  Crazy.
Too Faced Peace

# 76
klari, благодаря!

# 77
  • SF
Аз ползвате ли скраб за устни?

# 78
 Имам два скраба за устни  на LUSH и ползвам ,котаго се сетя..кой знае какъв ефект не виждам ,може би само при матовите червила ,но миришат старохтно и са много вкусни .

# 79
  • Gotham City
Здравейте красиви момичета,

нахлувам в темата с малко странен въпрос.

За Хелоуин ще правя един експериментален грим, ще има и доста брокат, но е сух, може ли да ми дадете идеи как да го залепя по лицето?
 bouquet

# 80
Ползвай лепило за брокат или за мигли.

# 81
  • София
Вчера гледах глитери в Nyx, залепнаха доста добре и на фдт,червило,коректор.

# 82
Някои и върху балсам за устни слагат броката. Залепва за известно време, но после пада и става мацаница. Затова и препоръчвам точното нещо - glitter glue, има и на NYX, и на Too faced и сигурно на още други марки. Много добре държат.

# 83
  • Gotham City
Мерси,
ако успея да намеря ще си купя, че тук само на другия край на града има NYX, аз със сигурност ще го запечатам с лак за коса отгоре

# 84
Ооо, в никакъв случай не си слагай лак за коса на лицето за запечатване на грим. Съставките му са вредни за кожата на лицето. По-добре броката сложи върху балсам за устни, върху някакъв лепкащ гланц или нещо подобно, ако не ти се разкарва и не ти се дават пари за glitter glue.

# 85
  • София
Въпрос от мен:
С какъв точно спирт , можеше да "закрепиш" сенки на прах ?
Ще съсипя една огромна палитра с много цветове, за да я ползвам в по компактна

# 86
  • Gotham City
С най-обикновен етилов спирт съм "събирала" начупен руж на NYX

# 87
И с най-обикновена водка става номерът. Wink

# 88
  • Gotham City
Да, то зависи какво имаш под ръка. Ние понеже нямаме алкохол вкъщи почти никакъв, но пък спирт колкото щеш, та за това с него.

# 89
Здравейте красиви момичета,

нахлувам в темата с малко странен въпрос.

За Хелоуин ще правя един експериментален грим, ще има и доста брокат, но е сух, може ли да ми дадете идеи как да го залепя по лицето?
 bouquet

Ето с това: http://-spam088-.com/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1982
Брокатът залепя за него и не мръдва. Няма разпилени прашинки и блясък по дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт