Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 710
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сладкиш , не го отварям аз този линк Rolling Eyes

# 91
  • София
Момичета , да ви питам , един фотограф ще си прави портфолио , и ми предложи снимки. Снимки в студио, с професионална светлина и всичко останало. Трябва да се гримирам ,но как ?
Ще е casual някак си.

И друг въпрос с риск да прозвуча доста глупаво, приличам ли на лелка 🙄
Моля да не ми се смеете много , но като си на 30, а пък трябва да работиш с 20 и няколко годишни , се виждам много , много по-възрастна.

# 92
  • Стара Загора
Наблегни на меките и светли земни цветове, каквито има в Naked или пък бледорозови -  Naked 3. Златисто с бледо кафяво и за акцент може зеленикаво. Избягвай черно и сиво, защото ми се струва че те правят изморена. А и синьо. Или поне показваните от теб комбинации в гамите, не са били ок. Сякаш те правят изморена и подчертават годините. Освен това имаш слабо и кокалесто лице, така че нямаш нужда от контур, а да си направиш малко бузки. Нанеси бронзираща пудра с голяма четка и прасковен или розов руж. За устните също заложи на нещо свежарско. Наситено розово или пепел от рози, мауви, праскова с лек блясък. Очната линия може да опиташ да направиш с кафяв молив, ако е черна да не е много драматична и наситена. И важното е да се усмихваш, избягвай сериозните физиономии. Бъди себе си и естествена. Не мисли толкова за снимките, остави на фотографа да си свърши работата и да те предразположи. Ако е добър, би трябвало да извади от теб положителните черти. Wink

# 93
  • в 1001-та нощ
... И друг въпрос с риск да прозвуча доста глупаво, приличам ли на лелка 🙄
...

От видяното тук на мен не ми приличаш на лелка  Peace Успех на снимките  Peace

# 94
  • В полите на Пирин планина
Wind, изглеждаш си чудесно, изобщо нищо общо с лелка. Успех на снимките.Hands V

# 95
Уинд, малко повече самочувствие, момиче  Simple Smile Добре изглеждаш, радвай се на грима и на снимките, забавлявай се!  thumbsup

# 96
Момичета , да ви питам , един фотограф ще си прави портфолио , и ми предложи снимки. Снимки в студио, с професионална светлина и всичко останало. Трябва да се гримирам ,но как ?
Ще е casual някак си.

Не, не приличаш на лелка и мисля, че си фотогенична, т.е. имаш деликатни и симетрични черти и добри пропорции на лицето, които стоят на снимка. Няма з к акво да се притесняваш изобщо!

Кой каза кежуал - фотографът или ти просто остана с такова впечатление?
Аз в прав текст бих го попитала каква визия гони и дали има бюджет за професионален гримьор. Дори бих му предложила да разделим парите за профито (това при положение, че ти получаваш снимките безплатно). И двамата с гримьора да решат как да те направят. Има си специфики в грима, когато ще си под студийни светкавици или прожектори. Ако си нервна да ти сложат фдт и на ръцете - стават много червени ако са в кадър изглежда зле...
(била съм в твоята ситуация преди ъъъъ 18-19 год - доведе си и гримьор и стилист с рокли - апропо направиха ми и косата и лицето по начин и в стил, който никога не бих предположила, че може да ми отива)

# 97
  • София
Агент, по скоро няма бюджет , услуга за услуга един вид.
Гледам сега фотографии , хубаво е да нарисувам веждите си , както трябва, може би не трябва да има шимъри и блясък, и както предложи Ивченцето, в нюд гамата.

Много отдавна са ме гримирали за фотография , и всичко беше мат.

Нещо такова ?
Скрит текст:

# 98
  • в 1001-та нощ
Добре е така.  Peace

# 99
  • Стара Загора
Точно нещо такова имах предвид и аз. За нежно подчертаване, без много интензитет и ярки нюанси.
Помня че си показвала няколко такива комбинации, така че няма да имаш проблем.

Аз днес бях отново с розово, червеникаво и кафяво. Много харесвам грим в тези цветове през есента. А тази година нещо залитнах и по кафявите устни. Animal BearAnimal Heart Eyes Cat

Скрит текст:

# 100
Както е казала и Агент, за студийния грим си има специфики. Силните прожектори обикновено правят лицето да изглежда бледо. Изобщо няма да личи, че имаш грим, ако направиш леката натурална визия, която те съветват. Ако искаш да изглеждаш естествено като без грим, ок. Но ако искаш да си с грим, всичко се прави много по-драматично. Гримирали са ме за телевизията. Така стабилно ме бяха наплескали, направо не си понасях кожата. А на камерата - съвсем естествено изглеждаше. Имай го предвид това при избора на визия.

И не, не приличаш на лелка.

# 101
  • Gotham City
Здравейте красиви момичета,

нахлувам в темата с малко странен въпрос.

За Хелоуин ще правя един експериментален грим, ще има и доста брокат, но е сух, може ли да ми дадете идеи как да го залепя по лицето?
 bouquet

Ето с това: http://.com/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1982
Брокатът залепя за него и не мръдва. Няма разпилени прашинки и блясък по дрехите.

Линкът не е пълен, може ли да го дадеш отново?

# 102
Уинд не си втълпявай глупости.
Каква лелка, страхотно изглеждаш.
Наистина за снимки гримът е различен.
Съгласна съм с грим в неутралната гама, но не трябва да е незабележим да не си като измита чиния.
Успех и да се похвалиш.

# 103
  • в 1001-та нощ
Аз мислех да напиша същото за студийните снимки, но се въздържах, защото не стана ясно - дали ще е пореттна фотография отблизо или по отдалеч. Преди години, когато трябваше да правя за първи път такива снимки и не се гримирах, отидох за грим. Аууууу, като видяхв огледалото - направо ми стана лошо. Веднага влязох в банята и запонах да се търкам. Идеше ми да взема една шкурка и всичко да сваля. Е, на снимките изобщо нямаше антрпчив грим. И в следващите сесии също.

Ако ще се прафи портфолио с всякави снимки - може гримът да е умерен - не много тежък и не съвсем липсващ, защото в крайна сметка идеята не е да се снима грима. Да го има, да подчертава очи, вежди ...но да не е акцента Simple Smile

Вчера бях направо пролетна, но днес избрах едно сиво, отдавна не ми се е случвало Simple Smile

Скрит текст:

# 104
  • София
Алена , много наситени цветове , това определено ми харесва.

Утре е денят , няма да слагам черно.  нюдово подчертано и то с молив , а не очна линия (може да го опуша малко)
Благодаря ви, малко ми вдигнахте самочувстието , в краен случай има Фотошоп , ако много се виждат бръчки и всичко останало, той ще направи един бърз лифтинг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт