Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 713
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Не мисли за бръчките, забавлявай се, нека бъде уловена емоцията  Peace

# 106
  • гр. София
Ивченце, супер са ти гримовете и от предната и от тази тема.

# 107
Фотошопът е задължителен за всеки уважаващ себе си фотограф. Да се направи корекция на цветове, контраст и тн. А може и някои несъвършенства на кожата да се изгладят също.

# 108
Момичета, търся съвет за техниката, която прилагам върху долния клепач.Тъй като съм със суха кожа околоочния ми крем е подхранващ/В момента на ЕЛ-Резилиънс лифт/След него слагам коректор/писалката Туш екла на ИСЛ/ и върху нея мацвам малко база на Мак.Целта на последната е да не се разтичат сенките и моливът.Не ми харесва обаче-някяк си личи си натрупване и въпреки това след 2-3 часа  пак има нужда от корекция.Четох, че мога върху коректор да слагам малко свободна пудра, но не смея да купя, защото нали съм със суха кожа и ако не се получи успешно ще си хвърля ей-така парите.Има ли такава пудра, която да е за мен, за да не треперя всеки път дали ще се размаже нещо под очите newsm78

# 109
  • гр. София
Аз база на долния клепач не ползвам. Прекалено утежнява, а и нищо не се размазва.

# 110
Пудра можеш  да сложиш всякаква, включително и свободна, luminous и тн, които уж са и за суха кожа, но фактът си е факт - пудрата под очите доста подчертава бръчките и фините линии, изсушавайки околоочния контур. Аз те съветвам да си купиш добър водоустойчив молив и да слагаш от него. Той няма да ти се размазва.

# 111
Скрит текст:
Здравейте красиви момичета,

нахлувам в темата с малко странен въпрос.

За Хелоуин ще правя един експериментален грим, ще има и доста брокат, но е сух, може ли да ми дадете идеи как да го залепя по лицето?
 bouquet

Ето с това: http://.com/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1982
Брокатът залепя за него и не мръдва. Няма разпилени прашинки и блясък по дрехите.

Линкът не е пълен, може ли да го дадеш отново?

Ух, че съм захлюпена. Сега? https://www.wimpernwelle.de/admin/data/file/20160823/wimpernwell … er-fixier-gel.png
Гелът е на марката Wimpernwelle. Има го в сайта на Makeup Pro, но не ми се получава линк да дам от него.

# 112
Пия кафе с една от влогърките, които (уж) следя и се хиля, щото обяснява как и се променил вкуса за грим с "остаряването"
(само 60-75 сек е моабета)

Истинският, качествен, професионален ретуш е изключително времеемко занимание и вярно е, че всеки фотограф поназнайва как става тая работа, но аз не бих разчитала на това. Успех утре Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 17:11 от Agent Provocateur

# 113
Shokoladche,няколко проби имам направени с база по съвет на консултантката на Кларанс в Дъглас, но се отказвам от този вариант.
esmeralda23,моливът ми днес е водоустойчив на ЕЛ, но въпреки това пак имаше размазване.Имам водоустойчив и на Диор и при него е така.
Ако има такова чудо да стои без размазване ще пробвам-дай ми на мен повод за покупка Laughing
Чудя се дали да не се жертвам за така хвалената свободна пудра на Шанел newsm78
Благодаря ви момичетата за съветите. bouquet

# 114
  • Gotham City
Скрит текст:
Здравейте красиви момичета,

нахлувам в темата с малко странен въпрос.

За Хелоуин ще правя един експериментален грим, ще има и доста брокат, но е сух, може ли да ми дадете идеи как да го залепя по лицето?
 bouquet

Ето с това: http://.com/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1982
Брокатът залепя за него и не мръдва. Няма разпилени прашинки и блясък по дрехите.

Линкът не е пълен, може ли да го дадеш отново?

Ух, че съм захлюпена. Сега? https://www.wimpernwelle.de/admin/data/file/20160823/wimpernwell … er-fixier-gel.png
Гелът е на марката Wimpernwelle. Има го в сайта на Makeup Pro, но не ми се получава линк да дам от него.

Намерих го, благодаря много  bouquet

# 115
Няма за какво. Дано свърши работа Simple Smile

# 116
  • Пловдив
Дами, влогърката какво нанесе на подвижния клепач? Някакъв дебел стик беше, но не мога да пусна звук. Много ми хареса този цвят. Искам го!

# 117
Дами, влогърката какво нанесе на подвижния клепач? Някакъв дебел стик беше, но не мога да пусна звук. Много ми хареса този цвят. Искам го!
NUDESTIX MAGNETIC MATTE EYE PENCIL – TAUPE

https://www.google.com/search?q=NUDESTIX+MAGNETIC+MATTE+EYE+PENC … 2048&bih=1086

# 118
  • Пловдив
Agent Provocateur, много благодаря!

# 119
esmeralda23,моливът ми днес е водоустойчив на ЕЛ, но въпреки това пак имаше размазване.Имам водоустойчив и на Диор и при него е така.
Ако има такова чудо да стои без размазване ще пробвам-дай ми на мен повод за покупка Laughing

Джулия, водоустойчивият молив на Есенс е абсолютният ми фаворит за молив, който не се размазва. Бюджетен е, но е супер! Не автоматичния, а обикновения.
Аз имам опит и с двата, автоматичният има избледняване, но обикновеният е бетон.

Общи условия

Активация на акаунт