Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 716
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз ползвам на gosh ,водоустойчив , също съм много доволна . Не се размазва и наистина е доста труден за премахване.

# 121
  • Габрово
Скрит текст:
Точно нещо такова имах предвид и аз. За нежно подчертаване, без много интензитет и ярки нюанси.
Помня че си показвала няколко такива комбинации, така че няма да имаш проблем.

Аз днес бях отново с розово, червеникаво и кафяво. Много харесвам грим в тези цветове през есента. А тази година нещо залитнах и по кафявите устни. Animal BearAnimal Heart Eyes Cat

Скрит текст:
браво...страхотно

# 122
esmeralda23, Благодаря ти!Ще го пробвам непременно.
Wind, В Бургас не съм виждала gosh.Ако някоя дама може да помогне ще пробвам и него.
Още веднъж благодаря  bouquet

# 123
  • София
На gosh молива , го взех от кварталното магазинче.

Момичета мина днес фотосесията , и фотографа ми каза , виждам те много драма. И сложих много черно , но накрая

# 124
Wind, чакам после да споделиш снимки от фотосесията.

# 125
Здравейте, може ли да ми споделите кой от продуктите на wet and wild Ви харесва. Трябва да избера 2 продукта. Моля, да ми помогнете в избора.

# 126
  • в 1001-та нощ
На gosh молива , го взех от кварталното магазинче.

Момичета мина днес фотосесията , и фотографа ми каза , виждам те много драма. И сложих много черно , но накрая

Браво! Надявам се да си се забавлявала Simple Smile И аз се нареждам за снимки Simple Smile

# 127
  • София
Може би се забавлявах, но вече желанието за снимки , не е както когато бях на 20г.
Форографа беше супер готин. Професионалист отвсякъде . Светлината и апарата , не позволиха бръчките да се виждат. Много готино студио.

# 128
Здравейте, може ли да ми споделите кой от продуктите на wet and wild Ви харесва. Трябва да избера 2 продукта. Моля, да ми помогнете в избора.

Повечето им хубави продукти не ги зареждат в България. Но е хубава палитрата им 8 цвята - comfort zone. Също кръгъл продукт бронзант и хайлайтер 2 в 1.

# 129
Дами къде се слага ружа,аз съм малко не способна.И като пробвам става едно червено петно. Cry   Имам добре изразени скули и,като дам на приятелка да ми сложи седи доста и красиво.

# 130
Ето така:

# 131
  • София
Ето една снимка
Това всъщност е пробен кадър (по принцип не нося толкова къси рокли, даже въобще не нося )
Не е обработен кадърът
Всъщност изрязах малко долната част.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 12:24 от bubanka

# 132
Уау, много секси, много вамп.

# 133
Уау, много секси, много вамп.
Точно това са и моите думи. Страхотна Hug
Уинд, дай още снимки.

# 134
Много ми харесваш Уинд. Предизвикателна, съблазнителна, но студена /в смисъл не сладникава/

Общи условия

Активация на акаунт