Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 720
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Уинд  Hug браво, поздравления  Peace bouquet за теб и фотографа  Heart Eyes

# 136
  • SF
Wинд, друга фотосесия си представях! Simple Smile Приятно съм изненадана! Ти си истински модел! Идва ми да ти обработя снимките. Искаш ли?

# 137
  • София
Есме и аз друго мислех , то какво стана . Фотографът така ме видя и това стана
Момичета , благодаря ви много за хубавите думи.
Доста съм различна сега като гледам. Още не съм оставала насаме с лаптопа за другите снимки.

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 11:19 от Wind_

# 138
Уинд, страхотна си. Между другото нямаше нужда да питаш за грим, защото кой ти гледа грим при тази гледка.

Тази схема за ружа по-горе не я одобрявам. Зависи от чертите на лицето, зависи и от възрастта. От една възраст нагоре, която е различна при всеки, руж не трябва да се слага върху "ябълките", защото прави чертите смъкнати.

Някой назад пита за продукти на Wet and Wild. Аз много отдавна не бях виждала тези продукти по магазините, но преди два дни в аптека до нас видях, че са сложили нов стилаж зареден с всичко. Сетих се, че наскоро гледах клип на Джефри Стар, в който хвалеше техен хайлайтер в цвят Precious Petals. Един само беше останал на стелажа и го взех. Страхотен е, просто страхотен! Има и други цветове, но този рязко се различава по хубост. Smile И струва почти никакви пари, така че който го види някъде да го грабва без размисъл.  Бил е в лимитирана колекция, но вече е в редовната. Лора Лий пък хвалеше много някакъв ФДТ на марката, но не мога да се сетя кой и трябва да ровя в клиповете, че да го намеря.

# 139
Намирам този похват за нанасяне на руж за силно остарял. Още в началото на пубертета опитах, въобще не ми допадна резултатът и реших, че щом така се прави, аз пък няма да го правя и ще ходя без руж. Grinning Години наред не носих докато не попаднах на разни видеа, които потвърждаваха моето усещане по темата. Някак горда се почувствах в този момент, хаха.
https://www.youtube.com/watch?v=aIYwe7OW5xQ - Wayne Goss обяснява защо.
https://www.youtube.com/watch?v=ye4x-UG22D0 - още едно негово по темата.

# 140
  • София
Аз никак не се възприемам с руж на ябълките, това беше причината никога да не посягам към руж. А преди месеци експериментирах с един много лъскав на Мак и го нанасям между линиите за контур и хайлайт и така започнах да нося руж  Laughing Дори наскоро си купих и втори. Докато бях в магазина на Мак консултантката пробва ружа и пак го нанесе на ябълките - ами не е за мен  Rolling Eyes

В България предлагат ли се продуктите на Ует енд Уайлд?

# 141
  • София
...
a.l.e.n.a, какъв продукт ползваш за веждите?

За веждите от много време ползвам молива за вежди на Seventeen, цвят 6,струва 10 лв  Blush :

Благодаря!  bouquet

# 142
Май нещо картинката за ружа, която сложих, не е много ясна, щом толкова хора коментират. Не е само на ябълките ружът, напротив, изтеглен е нагоре. За жени над 25 не е препоръчително да го слагат само на ябълките и то усмихнати, защото после се свлича и стои гадно. Имях предвид леко върху ябълките и изтеглен нагоре към скулите. Това според мен е универсално добър начин за нанасяне на руж.

# 143
Май нещо картинката за ружа, която сложих, не е много ясна, щом толкова хора коментират. Не е само на ябълките ружът, напротив, изтеглен е нагоре. За жени над 25 не е препоръчително да го слагат само на ябълките и то усмихнати, защото после се свлича и стои гадно. Имях предвид леко върху ябълките и изтеглен нагоре към скулите. Това според мен е универсално добър начин за нанасяне на руж.

Върху ябълките изобщо не трябва да се слага руж освен ако не си на 20-25. Прави изражението остаряло, без значение дали се изтегля и нагоре ружът. Уейн Гос наскоро пусна клип за това. Идеята е, че ако пуснеш мислено линия от външния ъгъл на окото си надолу до челюстта, никакъв цветен продукт не трябва да преминава от тази линия настрани в посока към носа. Ябълките са извън обхвата на тази линия. Аз докато не чух с ушите си някое гуру да го каже все си мислех, че има нещо сбъркано в продуктите, които ползвам и колко пъти съм се трила с носни кърпички пред витрини и огледала по улиците...Sweat Smile

№ 6

https://www.realsimple.com/beauty-fashion/makeup/makeup-mistakes … blush-incorrectly

http://www.totalbeauty.com/content/gallery/beauty-mistakes-that- … -you/p85962/page8

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 14:51 от Анонимен

# 144
  • София
Уинд, много готини снимки! Браво!

# 145
Аз май трябваше да уточня,че съм на 22-годишна възраст.

# 146
parusheva И аз препоръчвам палитрата Comfort Zone, сенките са със страхотно качество и често се гримирам с тях.
Моя приятелка много харесва бронзиращата им пудра в нюанс Bikini Contest, аз нямам лични впечатления от нея.

# 147
  • София
Уинд, жестока си. Супер са станали снимките, искам да видя още Simple Smile

# 148
Благодаря момичета,
Взех си палитрата AU naturale и 2 в 1 кръглото контур/ хайлайтър. Палитрата много ми хареса на пръв поглед. Тези дни ще я изпробвам. Матовите ми се виждат недостатъчно пигменирани. Хаилайтъра винаги съм си мислила, че трябва да е с блясък,  а този не е и това не ми харесва. Съжалявам, че не съм прочела коментара за този прекрасен руж навреме. Много добре изглежда, но здраве да е.
Да Ви попитам и за Вашето мнение за тънки устни дали са подходящи матови червила? Много ги харесвам, ама пусто като нямам устни според мен не е добър вариант. Слагам понякога малко глос в средата, ама това намаля трайността на червилото  понякога, а и разваля хубавия матов ефект.

# 149
От къде я взе палитрата? Да не би да са ги докарали в България? Ако накой знае за добре зареден щанд на wet n wild в София с повечко нови продукти, ще съм благодарна да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт