Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 730
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
esmeralda23 в Або маркет в мол България има щанд на Wet'n'Wild, бях там преди няколко седмици и беше почти пълен. Можеш да им пишеш и във фейсбук, аз оттам разбрах къде е въпросния щанд и дали имат бронзиращата пудра, която търсех, че беше за подарък и нямах време за излишно обикаляне.

# 151
  • гр. София
Май закриха Або маркет в България мол.

# 152
Гледах я и аз палитрата на W&W, но нещо не ме грабна. Хайлайтъра го разносих обаче и много ми харесва.

Някой ползвал ли е палитрите на Морфи? Поръчах една, но изобщо не знам какво да очаквам.

С какви четки нанасяте хайлайтър? Специални или налични за руж/пудра? Аз нанасям с една рошава по-голяма четка за сенки, но усещам, че не съм права. Sweat Smile Мислех да поръчам на Морфи една хвалена от ютюбъри четка, но пък в сайта на марката няма супер добри отзиви за нея.

# 153
Real techniques имат такава четка в техния sculpt set. Имам я и съм много доволна. По-добре вземи този комплект, четката за контур в него също е супер.

# 154

С какви четки нанасяте хайлайтър? Специални или налични за руж/пудра? Аз нанасям с една рошава по-голяма четка за сенки, но усещам, че не съм права. Sweat Smile Мислех да поръчам на Морфи една хвалена от ютюбъри четка, но пък в сайта на марката няма супер добри отзиви за нея.

С огромната блендираща четка за сенки на Аура, която посмъртно не мога да използвам за сенки Laughing
пет пари не давам с какво е правилно :Д Даваше ми търсения ефект лятото, хайлайтерът ми се виждаше от самолет. Уж правилните четки за хайлайтър (ветрилата) са толкова никакви - няма да седя три дена да си слагам хайлайтър, я.
Искам да пробвам такава като тази, която си показала.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 19:24 от bambinnah

# 155
Някой ползвал ли е палитрите на Морфи? Поръчах една, но изобщо не знам какво да очаквам.
Гледах ги и палитрите и ревютата, четох, и накрая се нервирах и си поръчах Naked Heat.

# 156
Използвам ветрило четка на Мас. Откакто я имам се родих, не мога без нея. Шоколадче, никога няма да престана да ти благодаря, че ми насочи вниманието към точно тази уникална четка. Иначе имам над 20 други, но не ги пипам сега.

# 157
  • гр. София
Hug

# 158
  • София
Момичета, моля препоръчайте червила и гланцове ! Имам Мийт мат хъджис на Дъ балм и мот шейкър на Ланком. Имам и разни диорски. Обаче всичките се изяждат грозно докато говоря. А говоря по 6-8 часа дневно.  Искам червено, розово, бордо , пепел от рози...

# 159
  • в 1001-та нощ
Аз съм много доволна от матовите на МАС. Има различни видве - ретро мат са най-силни и пресушаващи. Обикновеният мат е по-лек, но траен. При мен остават неповредени от сутринта - докато се прибера. Иначе не се облизвам, но за разлика от други червила, не ми се налага да подновявам. Днес бях с Diva, а в центъра с едно течно мат - нюдово. То се размесва с Diva-та, изветлява го и заедно стават много трайни. Не стои, като тауировка.

Скрит текст:

# 160
Аз харесвам новите течни матови на Диор, много комфортно ги усещам на устнитр и са трайни. Най-трайни обаче май са на Кат вон Д, но трябва да ги пробваш, защото на мен много ми изсушават устните и не мога да ги издържа, иначе са като татуировка...няма махане.
Гланц имам на Герлен с частички, много го харесвам и си купувам вече втора опаковка. https://www.escentual.com/guerlain/make-up/lip-gloss/guerlainmakeup070/
Имам почти същия и на Шанел, но него не го препоръчвам, разтича ми се и се трие неравномерно.

# 161
  • София
Аз правя така , тъй като не винаги съм финансово стабилна , си взех 2 червила на МАС, много нюд (не са мат) и върху тях нанасям друго бюджетно червило и не мърдат поне 5 часа.

Да запитам имам си една любима четка , но ми се налага да я мия през 2-3 дни , това би ли и навредило и с какво , може и нещо професионално да я мия, за да удължа живота й ?

# 162
  • гр. София
След всяко ползване си мия четките години наред и една не ми е мръднала.

# 163
  • София
Благодаря шоколадче, помислих , че  с честото миене мога да я повредя.

# 164
След всяко ползване си мия четките години наред и една не ми е мръднала.
И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт