Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 732
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
То зависи от четката каква е. Някои от евтините бързо се скапват. Качествените не мърдат и при всекидневно миене. Но има значение и как ги сушиш и дали не остава вода в четката, защото това разхлабя лепилото и съответно почват да падат косъмчета. При неправилно сушене и най-хубавата четка бързо ще де скапе. Затова препоръчвам сушене само с космите надолу, в никакъв случай нагоре.

# 166
  • София
Важно е да също и да се сушат с косъмчетата надолу  Peace за да се оттича водата правилно, иначе се скапва лепилото и се разпадат (започват да се скубят) Аз съм много доволна от една джаджа на Сигма https://www.sigmabeauty.com/dry-n-shape-spa/p/DS05 (неоправдано скъпа знам, но на мен ми дойде подарък с една поръчка)

П.С. Сега виждам, че вече са те посъветвали това.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 08:23 от Джинджър

# 167
Имам и аз подобен сушилник за четки. Моят е от ибей за 7-8 долара. Супер работа върши.

# 168
  • гр. София
Аз суша върху кърпа, от едната страна е надигната и там са дръжките. Така водата се оттича надолу.

# 169
  • София
Благодаря, момичета!
На Мак много исках някои от стъклените гланцове... Няколко пъти ми слагаха в магазина и все ми лепят като си затворя устните и ги отворя и най-неприятното е, че се точат на конци между устните ... Отказах се от тях.
Ще пробвам с матовите им червила, пък да видим...
И на Кат фон д ще пробвам.
А на УД Вайс червилата как са? Харесала съм Автър дарк и Бед блъд...

# 170
  • в 1001-та нощ

Аз имам две от матовите и ги харесвам много  Peace

# 171
Аз не харесвам течните матови червила на МАС, дори и по-новите цветове, за които казват, че са с подобрена формула. Все едно с цимент съм се намазала. Стъклените им гланцове пък са като гланцове от магазин за левче. Не че имам от последните, но имам чувство, че са същите. Grinning
Снощи гледах някакъв клип и си откраднах идеята да ползвам матовите червила на МАС за очна линия или сенки. Grinning Имам два от "калните" цветове, които един-два сложих, колкото да плаша хората, но за очите ще станат.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 12:05 от Анонимен

# 172
  • в 1001-та нощ
От течните за очна линия ползвам едно тъмно - смес между кафяво, бордо, лилаво... За устни е абсурдно - самата смърт, но за очна линия е прекрасно. Както и едно петролено синьо Simple Smile Много хубав цвят Simple Smile

# 173
  • София
Аз пък от матовите харесвам лип стейна на Сефора. Ел Мем имаше такава публикация за тях в блога!  bowuu bouquet
За мен за незаменими!  Много по-комфортни са ми от матовият глос Лолита на КфД. Peace

# 174
Благодаря, момичета!
На Мак много исках някои от стъклените гланцове... Няколко пъти ми слагаха в магазина и все ми лепят като си затворя устните и ги отворя и най-неприятното е, че се точат на конци между устните ... Отказах се от тях.
Ще пробвам с матовите им червила, пък да видим...
И на Кат фон д ще пробвам.
И двете са страхотни, поне по моите виждания. Аз съм момиче с големи устни така че, много лесно критикувам и трудно давам позитивни мнения, но имам Бед Блъд и е страхотно.

# 175
Влизам да похваля ( за който търси мат червило) Full Mat на Артдеко. Няма махане, дори и след ядене. А и не са скъпи.
https://m.douglas.de/productbrand_977159.html?trac=de.01psh.goo. … 8286622313.000000

# 176
Вие как си избирате цвета на червилото което си купувате.Аз отивам и харесвам някое и като се прибира не ми харесва как ми стой имам само едно попълнение което си купувам и си го харесвам,а искам малко промяна.

# 177
  • София
Избирам цвета на червилото или по предварително преложение и ревю, или влизам в магазина, харесвам цвят и купувам.  Имам много добри попадения на цвят, текстура....но имам и цветове,
 с които не с ехаревдсваам и хвърлям или комбинираам с друго червило, макар, че не съм фен на използеване на 2-3 червила като комбинация.

# 178
Купувам и много нося всякакви червила - харесам ли- взимам веднага и за това има и някои не толкова сполучливи като цвят. Наскоро се влюбих в цвят и го забърсах в движение, та като се прибрах го видях, че е мат. На мен тия червила ми стоят просто ужасно. Подобрих го де с едно червило, което само по себе си е никакво, но нанесено върху някакво цветно ми стои чудно. И пак си го нося. Имам и един такъв гланц - подобрител за лятото,

Трябва да си наложа да чета ревюта преди да купя червило, че съм се затрупала вече.

# 179
  • София
И аз като вас, харесвам цвят и веднага го купувам.
За последно взех едно много тъмно кафяво, почти черно ,матово-уникално (за мен)
Естествено на мен ми стои ужасно, но го направих в микс с по светло нюдово и тъмно кафяво нанасям само във вътрешната част на устните.
Много ми харесва така комбинирано. Тип омбре , но наобратно.
Ето така

Много ми харесва този начин и така се нося напоследък.

Моля да ми кажете коректор , покривен, но който не изсушава зоната около очите.
Имам сенки и искам да си скрия, но не и да изпъкват линиите около очите.

Общи условия

Активация на акаунт