Дъжд вали и стегна студ, но мамите от ИБ трепят вируси с Мавруд

• 35 038
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • В къщурката на хълма на феите
от вируса на Ема седмица по-късно в групата бяха болни 16 деца .. 10 още ходеха, но 5 от тях, каза госпожата, кашляли .. ебаси вирусите!

# 91
Изпуснах ви и познайте с какво се записвам - едно малко с ларингит, и едно голямо с поредния назо-фарингит  Whistling След 4 дни на градина, вчера тръгна да вдига лека темп. и окапа с другите екстри. Та така, сраснах се с бейби вака и инхалатора, но поне да минават без други усложнения.

# 92
  • София
От петък с лаеща кашлица. Неделя премина във влажна с лек спазъм......правим инхалации. Днес бяхме и на УНГ всичко било наред с 3-тата сливица. Трябва да преборим секрета за да спре кашлицата и да не направи сериозен спазъм.....

# 93
  • Лондон/Пловдив
Някой питаше как е в Англия с непосещаването на училище , градина . Ведна ги казвам , само да не ви призлее .
Градина - Обиквновено е 50£ на ден и болен , здрав си се плаща , дори официалните почивни дни ако са през седмицата пак плащаш градината . Всички деца ходят редовно , болни и здрави . Аз съм водила големия с АБ да му дават . Хремата и кашлицата не я смятат за нещо особено . И накрая само 1 ден за цяла година в градината не е ходил големия , че повръщаше и ако е ротавирус има условие 48 часа да остане в къщи детето .
Училище - там са още по строги, няма болен отново като извинение , ако не е нещо супер сериозно . Ние за 3 дни платихме глоба 135£ , предупредиха ни ако се случи още веднъж в рамките на 2 месеца ще викнат социалните . Общо взето за 7 години училище Алекс не е ходил максимум , ама максиму събрано 20 дни ( навярно са по малко дори )
Ако искам да го отърва за ден , два единствено повръщането действа , пазя си го за спешни случаи .
Ох , двамата кашлят , да се разминат ,

# 94
  • Варна
😵  Ужас!
За Атанас като се обадя, че ще отсъства, винаги искат да знаят причината, съответно все трябва да ходя до педиатърката за бележка.
Много ги мразя тия ларингити, голям кошмар са ми! Да се оправят бързо всички болнички!
Още не мога да се оправя с  гнойните, запушващи сополи на Атанас, вече ми иде да се гръмна. За сега го мъча без АБ, да видим докога ще успея 🤔

# 95
  • shumen
Ужас.
Много болни пак.Да се оправят всички скоро.
Моето уж беше намаляло да кашля,но снощи пак кашляло доста каза майка ми.
Аз пък легнах от нощна, но не знам ще се спи ли от кашлицата.

# 96
  • NE
Арвенче, пробва ли с Виброцила. Аз морях зелен сопол с Назик, но за ден му мина с Виброцила.

# 97
  • Варна
Да, Цветенце, не помага ...

# 98
Минахме .. не се размина без мрънкане ПАК! В болничен била и дошла, щото имала пациент с електроди .. късмет сме били изкарали .. викам аз идвам от майната си, станали сме по нощите, кво ми мрънкаш, че сме дошли, като имаме час от преди 3 месеца, като искаш да не идваме, да се бяхте обадили изобщо да не тръгваме .. и тва след час и половина чакане .. ааааа избесняха ви казвам .. така се изрепчих, че вероятно чак я изненадах, но бях безкрайно подразнена от подобно отношение .. след това вече беше нормално отношението .. сега смени коренно схемата на лекарствата и дозите .. вече ще сме само на таблетки, два пъти питах дали не е много рязка промяната, каза че не би следвало да има проблем .. разреши рехабилитация и да давам Б12 малко за имунната система .. каза в периодите, когато съня е лош и неспокоен да й давам диазепам на таблетки, щото иначе трябва да правим ЕЕГ в болница в заспало състояние, което значи да я държат 24 часа под упойка .. каза, че според нея сега това ще е прекалено натоварващо, щом тази година има само 3 пристъпа /Тва нищо не било, все едно е здрава .. тъпо я погледнах да ви кажа честно .. /, ако били три или повече за един месец всеки месец, тогава било наложащо .. иначе гледа ЯМР и каза, че е 100% убедена, че увреждането се дължи на инфаркт на голям мозъчен кръвоносен съд непосредствено преди раждането .. не знам дали съм облекчена от факта, че с нищо не съм виновна за състоянието на Ема и че нищо не съм можела да направя или не .. просто сега вече знаем какво е било .. и така .. това е от нас днес ..

# 99
  • В сърцето на любимия човек
Браво, Меци! Това са добри новини Simple Smile Кога сте при чуждестранния професор?

Аз съм с ентеровирус от вчера. ММ взе детето със себе си на работа, за да мога да се поосвестя малко. Сега хем ми е добре, че поспах и мога да полежа, хем ми е криво без детето. До сега не съм го оставяла за повече от 2ч дори на ММ.

# 100
  • Sydney
mecani дано и другият лекар даде хубава прогноза Hug
пънче-мънче оправяй се Hug

# 101
благодаря ви и на двете Heart

боже, в петък съм на изпит, трябва да защитавам реферат по социална психология, аз още не знам къде се намирам, камо ли пък реферата Grinning Grinning Grinning довечера ще пийна вино по тоя повод Grinning

# 102
  • Велико Търново
Мецанке, това да не е оная кукумявка в "Иван Рилски"? (Че ѝ забравих името). Нали ти казах и аз как гледах като гръмната от отношението ѝ. Майната ѝ! Важното е новата схема да е успешна Kissing Face

# 103
Мецанке, това да не е оная кукумявка в "Иван Рилски"? (Че ѝ забравих името). Нали ти казах и аз как гледах като гръмната от отношението ѝ. Майната ѝ! Важното е новата схема да е успешна Kissing Face
таман тя .. аз ги гледах колко ги е променила дозите - конвулекса го е вдигнала с 100мг дневно, а леветирацетама с 250мг дневно .. не знам защо бях останала с впечатление, че са по-големи разликите ..

# 104
  • shumen
Меци,такава и аз бих я нахранила яко.Ще се репчи тя,ама на някой друг.
А ти приготвяш ли се за рождения ден на Здравко?
Пънче,оправяй се скоро.
Арвенче,как е Насето?
Моето е малко по добре,но аз още не мога да се оправя.Днеска ми е втори ден на АБ,а съм все така отпаднала.

Общи условия

Активация на акаунт