Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 571
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
И аз сега си погледнах Шанелите, като на показаните от Кикамора са надписите. Купувани са от Сефора.
И моите са такива, купувани от Сефора, а Ексклузивите от бутици на Шанел.

# 421
Касовият бон не ти гарантира нищо. Може да е купила от летището парфюм за себе си и да е сложила касовия бон на твоя, който е купен сещаш се от къде Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма начин, да е лепенка и да е оригинален. Разгледай добре, да не би да само изглежда като лепенка?мини с нокът по надписа и виж дали е гравиран, ако е гравиран се усеща.

# 422
Така и не разбрах кой код за какво е. http://prikachi.com/images/231/9210231S.jpg
Не е лепенка, не успях да изчопля никъде.http://prikachi.com/images/236/9210236B.jpg
Близка приятелка е, няма как да ме излъже.

# 423
След като не е лепенка, няма кво да ги мислиш кодовете Hands Thumbsup

# 424
След като не е лепенка, няма кво да ги мислиш кодовете Hands Thumbsup
Тъкмо четох,че Шанел имат осемгодишен цикъл на производство. 1803 ще да значи - 18 месеца назад, 3-та партида. Как се разбра, че е 2017. 06.

# 425
  • Чукарландия
kovatcheva - радвам се, че и ти си оценила Орхидеята и Гарденията. Честити ти  Hug

Deetron, Ковачева, може ли помощ, за кой комплект точно говорите: от 2016 или 2017 г.?

Zara Gardenia 2017 + Zara Orchid 2017 или Zara Gardenia 2016 + Zara Orchid 2016? Hug

# 426
Тези парфюми на Зара не ме грабнаха мен за покупка, но за сметка на това открих снощи Zara Rose Elixsir, който е парфюм със страхотно качество. Ако харесвате рози с пачули и Armani Privé Rose d'Arabie, но не ви се дават ужасните пари за него, пробвайте го. Не са еднакви разбира се, но има прилики. За 35 лв. се сдобих с парфюм с качество на нишов. Има красива зелена бутилка и розова капачка като камък. 
Някакво преиздаване е вероятно на този от 2014 г.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Rose-Elixir-45773.html
Има и тестер, както и тестер на Уда от серията, но продукт не видях, не съм и питала. От Zara Rose Elixsir имаше останала още една бройка в Зара The Mall и ви съветвам, ако ви се носят хубави рози в бюджетен парфюм да отивате. Може би има още в шкафовете, но аз си взех моя и не съм питала за бройки.
И да се похвалите ей! Hug

Бел, за теб е задължителен за проби. Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 08:29 от densi

# 427
  • София
kovatcheva - радвам се, че и ти си оценила Орхидеята и Гарденията. Честити ти  Hug

Deetron, Ковачева, може ли помощ, за кой комплект точно говорите: от 2016 или 2017 г.?

Zara Gardenia 2017 + Zara Orchid 2017 или Zara Gardenia 2016 + Zara Orchid 2016? Hug

BBeLLa - взех версиите от 2017та - първите две, които си посочила. Не видях да имат налични от 2016-та.

densi - мерси за интересното инфо и честит ти нов парфюм! Ще погледна при възможност за Роуз Елексир - звучи и изглежда много добре Hands Ok Hand Явно има някаква тенденция Зара да преиздават и по-стари издания, защото при мъжките се появи BLACK TAG INTENSE EDP, който се оказа много елегантен и добре пипнат. Всъщност от позитивни постове форума на fragrantica разбрах за него. Не се изненадвам, че твоят нов Роуз Елексир е хубав. Със здраве да го ползваш. Smiley

# 428
Благодаря ти много! Hug
 Да, видях го и аз този BLACK TAG INTENSE EDP, наистина го бива. При мъжките беше.

# 429

Mr. Green

За подаръка клоня към тези ботуши , но се колебая между бордо-то , и сините  newsm78

След много кумене в крайна сметка взех сините , но без клъч , или портмоне.

WaltherP99, не е лесна твоята.
Не разбрах само от реален магазин ли ще ги вземеш или поръчаш?
За мен обувка без да се пробва е голям риск. И най-красивата може да се окаже адски неудобна.
Успех и дано улучиш вкуса ☺.

Ще ги поръчам на един приятел ,който пътува регулярно , защото пътуване до Щатите няма да имам в близките 3 месеца.И сестра ми и приятелката ми са големи фенове на Tory Burch , и знам какво да взема.Ботушите съм ги виждал дори на живо на една мацка в Мементо на НДК.Ок не сини,но в маслено зеления цвят , като ги бях снимал и показал и на 2-те.
Не е лесна да  Mr. Green

И аз съм от хората, които обичат да подаряват парфюми и го правя често, и ми доставя удоволствие
+
Има логика в позицията ти и разбирам мотивите ти, но пък от друга страна, гаранции няма за нищо в живота, а същевремено желанието да зарадваме някой така и не стихва.

Тук се връщаме към вечния спор от типа "кокошката или яйцето" кое е най-важно при подарък :
1.Да зарадваме себе си с алтруистичен жест правейки подарък "на сляпо" , и да се надяваме да бъде харесан въз основа на наша преценка обоснована на
*Какво ни харесва на нас
*Какво ние искаме да усещаме като аромат,или да виждаме ако е дреха или аксесоар върху получателя.
*Предишен опит.
2.Какво РЕАЛНО иска да носи , или как иска да се пръска получателя, за да мирише по начин,по който той/тя иска.

Този спор съм го водил стотици пъти.За мен е важно САМО какво иска получателя , а не какво искам аз,или какво предполагам само аз,че ще се хареса.
Да не говорим,за случая,в който се правят подаръци,чиято идея е да променим приятел,или партньор  ooooh! Не ни харесва стила,или какъв парфюм ползва и дай да купим нещо,което на нас ни харесва,и бихме желали да го виждаме/усещаме върху него/нея....
Веднага се сещам как един приятел редовно получава от жена си ризи дълъг ръкав+такива с къс с якичка и пуловери на  Ralph Lauren Polo серията тип

Само дето той след работа сваля костюма и отива на НДК да кара скейт и после да вземе детето от училище.Купил съм си 4 пуловера от подарените на 1/3 от оригиналната цена.

На друга приятелка мъжа и и купува редовно обувки с ток,но тя не ги носи никога...

Има вариант с ваучер било то оф,или онлайн.Винаги има вариант 3-4 седмици по-рано да се вкара получателя в парфюмерия и да се пита какво му харесва все едно е за друг човек , или най-добре да се пита директно какъв парфюм иска.

На теб например, никога не бих ти подарила парфюм с ирис и черен пипер, както и с малък сияж Sunglasses Виж някое засукано гурме или алкохолно дърво би ти привлякло вниманието. Тъй че, дайте да не генерализираме, добре ли е или не да правим подарък парфюм.

И като нищо ще направиш грешка.По принцип не обичам ирис и пипер ,ако са доминантни нотки, но

за мен е УНИКУМ  и мисля да си го купя Heart Eyes

Харесвам го много-при мен няма никакъв пипер,а си е почти гурме.

Vice Versa примери стотици...

И аз като Деница категорично съм забранил да ми се подаряват парфюми,осен ако аз не ги познавам.

Бел, за теб е задължителен за проби. Heart Eyes Hug
Скрит текст:

И аз ще го пробвам + любим цвят на маникюра   Peace
Dior Galaxie 992 ли виждам?  Mr. Green

Парфюм за деня

# 430
Не, това е OPI Every Month is Oktoberfest G18. Почти еднакви са с Диора.

По повод подаръците, аз не харесвам меко казано Шалимар и фланкърите му. Обаче се влюбих от първо помирисване в новия Shalimar Souffle Intense Guerlain, мъжът ми също го хареса много. Решава да го купи за празник и се обажда в БЗ да пита има ли го?!
Оттам му отговарят "господине имаме 4 вида". Той бодро отвръща "син е" и те "господине всички са сини". Шах с пешката!
 Казва ми: "щях да взема оригинала ЕДП" и аз с ужас в очите /от него директно ми прилошава/ "взе ли го" и като чух "не, реших да те попитам" изпитах такова невероятно облекчение. Щяхме да го сменим да, но си представям да ми го поднесе и аз да направя физиономия. Купихме заедно желания и сега сме щастливи с него.

# 431
Не, това е OPI Every Month is Oktoberfest G18. Почти еднакви са с Диора.

По повод подаръците, аз не харесвам меко казано Шалимар и фланкърите му. Обаче се влюбих от първо помирисване в новия Shalimar Souffle Intense Guerlain, мъжът ми също го хареса много. Решава да го купи за празник и се обажда в БЗ да пита има ли го?!
Оттам му отговарят "господине имаме 4 вида". Той бодро отвръща "син е" и те "господине всички са сини". Шах с пешката!
 Казва ми: "щях да взема оригинала ЕДП" и аз с ужас в очите /от него директно ми прилошава/ "взе ли го" и като чух "не, реших да те попитам" изпитах такова невероятно облекчение. Щяхме да го сменим да, но си представям да ми го поднесе и аз да направя физиономия. Купихме заедно желания и сега сме щастливи с него.

Честно казано на мен Shalimar ми харесва чистия парфюм,който е dabber и бих си го носил с кеф.Повечето фланкъри , които съм пробвал също ги харесвам , включая новия , но ми се стори малко...ефирен да кажем?
Dior Galaxie 992 ми е топ 3 в личната топ 10 класация лак за жена  Sunglasses Седи уникално на всякакво време.Покрай жените около ме и от лакове започнах горе-долу да разбирам  Whistling Имам запазени 5-6 сета от различни марки групирани по цветове .
Това е 1 от сетовете , който се смята за всьо и вся от повечето жени около мен , като съм го купувал за подаръци няколко пъти.
http://3.bp.blogspot.com/-QBnt_iKPIlg/UgzOG5VaK0I/AAAAAAAACWA/6T … mugcomparison.JPG

Другия уважаван много зимен сет,на чиято вълна е в момента приятелката ми. http://3.bp.blogspot.com/-fm6YYmVVCFA/U82cDpvmz1I/AAAAAAAAHeM/Aj … eu_comparison.JPG

Парфюм за вечерта

# 432
  • София
Благодарение на една мила съфорумка се запознах и с огромен кеф нося Nur SoOud Hug Жесток е по това време - стипчив и сух, кожен и тютюнесто-цветен Heart Eyes Много играе и се прелива, не мога да му се нарадвам, чУден е просто!!!

# 433
Малко тъп въпрос, но двете дами няма ли да се сърдят,че са с еднакви ботуши. Шанелът ми е оригинал, днес го носих на доктор Joy

# 434
Още вчера ти казахме, че е оригинал Simple Smile.
Последното, което бих искала е да нося същите ботуши като на приятелката, или на сестрата Wink.

Общи условия

Активация на акаунт