Звездни компромати - 340 част

• 121 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
аз не разбрах Роуз Макгауън сега ли е станала жертва на господина, че скочи?
тя не е никак кротичка, че да си мълчи и ако случаят е с по-голяма давност става наистина странно и съмнително. буквално стреля от нисък старт за спринт на всички Thinking

# 181
Що бе Бижу, там му е бил офиса Simple Smile
В темата за изнасиленото в хотелска стая момиче в Стрелча се надпреварваха да обясняват, че трябвало да се досети, а то малко и неопитно момиче, тук жени на 20+ изненадани. Едната пък след насилствения имала и доброволни контакти...
Не оправдавам мазния продуцент, просто мисля че взаимно са се употребявали. И защо сред толкова години се обясняват, тогава защо мълчаха...

# 182
Не оправдавам мазния продуцент, просто мисля че взаимно са се употребявали. И защо сред толкова години се обясняват, тогава защо мълчаха...
Защото ти казвам, че те заплашват - ще ти съсипят кариерата, ще те закопаят, няма да си намериш работа в тоя град... Та то един депутат от телевизионния екран не се посвени да каже, че ще уволни журналист за зададен въпрос и то въпрос, който е възникнал от видима за всички ситуация, та един такъв мръсник, който е отправил към теб "неприлично предложение" (меко казано) само помежду ви! Очаквай всичко от такива. Прибираш се в черупката си, отказваш се от мечтите си и приключваш. Защото те се познават помежду си и е достатъчно един такъв да шушне на друг агент нещо, което изобщо не е вярно, но е гадно и си до там и с опитите да се реализираш в тази сфера, затова нерядко и сам се отказваш. А ако не се откажеш, мълчиш и търпиш, и си е за твоя сметка! Тогава не си ми симпатичен хич, та не Гуинет да си, Анджелина или която и да е звезда там. Всичките са минали през нечие легло, може да сте сигурни! Всичките до един, които получават милиони за ролите си. Никой не ти дава даром такива пари за такава работа колкото ще да си талантлив или красив!
Те са недосегаеми! Виж, че като изреве някой срещу такъв, наказват него едва ли не и се обръщат срещу него.
Тук някой е подел кампанията с цел да срине Харви, а не да помогне на "жертвите" му. И този някой е силен колкото него, но е бил ощетен или настъпен по някакъв начин от самия Харви, който сега си го получава. Човекът, инициирал тази офанзива, ще остане анонимен завинаги. Такива са правилата в тези игри и така се случва винаги.

# 183
Бен Афлек и той загази сега. Актрисата Хилъри Бъртън от сериала Трий Хил го обвинява, че я е опипал по гърдите без нейно разрешение през 2003 г. в някакво предаване на MTV.
http://www.justjared.com/2017/10/10/hilarie-burton-says-ben-affl … d-her-on-trl-2003
Отделно го критикуват, че е двуличник при положение, че не е разкритикувал и брат си който също беше обвинен в сексуален тормоз от три жени преди няколко години.

# 184
Тук някой е подел кампанията с цел да срине Харви, а не да помогне на "жертвите" му. И този някой е силен колкото него, но е бил ощетен или настъпен по някакъв начин от самия Харви, който сега си го получава. Човекът, инициирал тази офанзива, ще остане анонимен завинаги. Такива са правилата в тези игри и така се случва винаги.
Аз разбрах, че брат му Боб сега е раздухал скандала, за да го отстрани от борда на общата им компания. Скандалът в медиите не е тръгнал от Роуз Макгауън или някоя друга, брат му е раздухал нещата, след като се е добрал до някакви съдебни документи.

# 185
А те скачат... Бях на 18, когато имах възможност да започна работа в лабораторията на известен тогава професор, който по моя преценка по това време наближаваше 60. Предложи ми работа, за която не трябваше да говоря нищо, да не давам служебен телефон на никого, да не казвам къде, какво, при кого и за колко пари работя, за колосалните за 1989-та 600 лв, но трябваше да отида на вечеря в Парк-хотел Москва, където въпросният имаше апартамент... Ми не отидох и не работих за толкова пари в лъскава лаборатория към уважавана болница, оборудвана с последен писък на уредите за това време, чиста, нова, светла и невероятна като възможности.

И? Като гледаш сега от дистанцията на времето правилно ли си постъпила?

# 186
А не бе! Да не мислиш, че съжалявам?! То нямаше да е една вечеря само. Та той тогава ми беше като дядо  Sick Трябваше да съм малка меркантилна кучка, за да се навия и да не ми дреме кой ще ме пипа. Бляк, гади ми се направо! Close

# 187
Щеше да е като в Маргарит и Маргарита. Аз в този филм така и не разбрах защо само героят на Васил Михайлов е отрицателен персонаж, тя си се плющи за облаги, апартамент, кола...

# 188
  • Rock & Roll feeling ...
А те скачат... Бях на 18, когато имах възможност да започна работа в лабораторията на известен тогава професор, който по моя преценка по това време наближаваше 60. Предложи ми работа, за която не трябваше да говоря нищо, да не давам служебен телефон на никого, да не казвам къде, какво, при кого и за колко пари работя, за колосалните за 1989-та 600 лв, но трябваше да отида на вечеря в Парк-хотел Москва, където въпросният имаше апартамент... Ми не отидох и не работих за толкова пари в лъскава лаборатория към уважавана болница, оборудвана с последен писък на уредите за това време, чиста, нова, светла и невероятна като възможности.

Здраво семейство с 3 деца, винаги го намирам за много по-добра опция от всякакво добро професионално развитие,постигнато в качеството на парцал.

# 189

Само жена без грам себеуважение би задала такъв въпрос.

# 190
  • Вестерос
Що за въпрос!!!!
Днес четох за този продуцент ли беше... Това за Афлек го вярвам също. Малко ми е такъв типаж.

# 191

Какво по-точно искаш да кажеш? Тя споделя нещо подобно във форум, затова питам. Тя можеше да не ми отговори. Щото има много жени, които са безскрупулни и не им дреме с кого са спали, стига да са стигнали там където са искали да бъдат. Пък други дето съжаляват за такива пропуснати възможности.

А има и такива със семейства и деца, дето не са свети води ненапити.

Моето самоуважение обаче какво общо има в темата, не разбрах.

# 192

Какво по-точно искаш да кажеш? Тя споделя нещо подобно във форум, затова питам. Тя можеше да не ми отговори. Щото има много жени, които са безскрупулни и не им дреме с кого са спали, стига да са стигнали там където са искали да бъдат. Пък други дето съжаляват за такива пропуснати възможности.

А има и такива със семейства и деца, дето не са свети води ненапити.

Моето самоуважение обаче какво общо има в темата, не разбрах.
Защото въпросът ти е абсурден и неуместен и навежда на мисълта, че това доброволно да станеш секс робиня на човек с власт който ти обещава професионални облаги е някаква приемлива опция.

# 193
Ми щом има толкова жени да го правят, значи за тях е приемлива. 

Аз знам за мен какво е или не е приемливо и отговарям за себе си. Всеки живее според собствения си морал и ако не ми вреди (или на другите), мен не ме засяга.

# 194
Ми щом има толкова жени да го правят, значи за тях е приемлива. 

Аз знам за мен какво е или не е приемливо и отговарям за себе си. Всеки живее според собствения си морал и ако не ми вреди (или на другите), мен не ме засяга.
В случая вреди на тези жени които не искат да се чувстват като парче месо и искат да постигнат нещо в живота си без да минават през нечие легло.

Общи условия

Активация на акаунт