Звездни компромати - 340 част

• 121 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Ето видео на случилото се между Бен Афлек и Хилъри Бъртън през 2003 г.

Изглежда невинно, но мога да разбера неудобството й. Не всяка жена намира за приятно да я пипат непознати мъже без позволение дори и да е на шега. Сетих се за случката между Емануела и Вальо Михов миналата година във вип брадър.

# 211
  • в морето до колене
А Куентин Тарантино дали ще рекне нещо по повод на Харви гейта?
Или пък вече се е изказал, а аз съм пропуснала...

Това е втората силно любопитна за мен реакция (след Гуинет Полтроу).

# 212
  • Оптимист по принуда
Не може да е насилник, щото е красавец. Айде стига де.

# 213
Че то и с дърти и грозни има кой да спи доброволно, само по себе си и това не е критерий Simple Smile Елен Колева.

# 214
# 215
На Бен Афлек му е тъпо изпълнението, спор няма, но ако е единична малоумна постъпка, да кажем, че може да е вследствие на любовта му към чашката.

# 216
  • До сърцето...
Кейт Мидълтън на прием в Бъкингамският дворец след обявяване на третата бременност
Скрит текст:

Много ми харесва коремчето й  Heart
Скрит текст:

# 217
Май и други случаи е имало с Бен, днес мярнах нещо на тази тема. Все пак Бен й се извини днес през туйтър:
http://www.justjared.com/2017/10/11/ben-affleck-apologizes-to-hi … groping-incident/

Да видим дали това ще помогне страстите около него да утихнат. Съпругът пък на Хилари играе бащата на Бен във филма Батман срещу Супермен. Колко неловко!

# 218
# 219
# 220
  • Sofia
На фона на този скандал ми е интересно бъдещето на "двойката на Уеийнстейн"/или както там се пише името му. Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер дали ще се оженят или ще се разделят?

Преди време Бумър беше споменала неща за скандалния чичко в  нейната тема, но малко хора приеха, че може да е вярно...

Какво е споменала Бумър?

Нило ще ходи в Англия
http://m.dir.bg/corner/news/26459358/

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 22:58 от NBM

# 221
На фона на този скандал ми е интересно бъдещето на "двойката на Уеийнстейн"/или както там се пише името му. Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер дали ще се оженят или ще се разделят?

Преди време Бумър беше споменала неща за скандалния чичко в  нейната тема, но малко хора приеха, че може да е вярно...

Какво е споменала Бумър?

Нило ще ходи в Англия
http://m.dir.bg/corner/news/26459358/
Като гледам как си пише описанията в Инстаграм уж на английски... Интересно ще е. Joy
Изявлението на Кара ми е много странно и противоречиво донякъде.

# 222
  • Вестерос
Четох, че Кейт ще има близнаци Grinning

# 223
Четох, че Кейт ще има близнаци Grinning

Ако е в същия сайт, където и аз го четох - толкова "изсмукана" от пръст статия не бях чела. Цялата статия беше други общи приказки за Кейт и предишните й бременности и по някое време се "сетили", че в заглавието сложили нещо за близнаци и добавили, че това била непотвърдена информация... Мдааа...

# 224
  • Вестерос
Не помня, мярнах заглавие някъде из фейса, не съм чела цялата статия, реших да споделя, ако някой има инфо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт