Звездни компромати - 340 част

• 121 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Бившата съпруга на Б.Б - Стела

Изглежда много добре! Peace
Тази снимка е сигурно от преди 20години
Скоро имаше снимка с нея и дъщеря и  в парка нищо общо с  тази и снимка

# 376
Да видим дали ще има сватба. Все си мисля, че няма да се състои. Алисия отговаря на типажа, който харесва Фасбендер: смугли, крехки... И друго се чудя: ако има сватба - ще има ли Оскар за Фаса?

# 377
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Оскарите Алисия ли ги раздава?

# 378
Бившата съпруга на Б.Б - Стела

Изглежда много добре! Peace
Тази снимка е сигурно от преди 20години
Скоро имаше снимка с нея и дъщеря и  в парка нищо общо с  тази и снимка
Все същата си е. Има подобрения, но изглежда блестящо за 55-годишна жена. Аз не бих й дала повече от 40.

# 379
Джанет Джексън е свалила над 30кг:

Скрит текст:

# 380
Радвам се, че Джанет се освободи от онзи фанатик. Изглежда в страхотна форма.

# 381
  • Оптимист по принуда
Джанет Джексън е свалила над 30кг:

Скрит текст:

тази жена постоянно се люлее между крайности в килограмите. Но се справя чудесно, много я харесвам.

# 382
  • Rock & Roll feeling ...
От тези известни модели, в този им натурален вид, само  Даутцен ми е наистина красива. Другите с нищо не ми се отличават от масата момичета.
Скрит текст:

# 383
# 384
Ако я бях видяла по-рано Ирини с какъв аутфит бере маслини, днес щях да си седя у дома засрамена и да пропусна бруленето на кестени в гората. Иначе и те био.

# 385
И на мен първото,което ми се наби,беше бялата блузка и слънчевите очила.Позьорка страшна Mr. Green

# 386
Без да искам си пуснах Нова телевизия. Има един дето се прави на огледално плашило в Сделка или не. Егати водещия.

# 387
  • До морето
Аз не мога да отворя снимките на Ирини 🙄

# 388
Без да искам си пуснах Нова телевизия. Има един дето се прави на огледално плашило в Сделка или не. Егати водещия.
Мани... ooooh! Тъкмо за това говорим, прилича на предаване на някоя немска телевизия от края на 80-те на миналия век. Вида на тия кифли, дето отварят кутиите, водещия... и тоя батка дето играе за пореден път. Нещо не ми е ясна концепцията на тая глупост. Раздават си помежду си едни пари ли или само виртуално си ги връткат, щото едни и същи хора играят от години и с години... Поредната тъпотия на Нова! Сякаш с конкурс си извадиха предаванията, като условието е да е от тъпо по-тъпо! ooooh!

# 389
  • Countryside
Ирини как се докарала, а мъкне щайги. Голям смях, фешън колхозничка си е тя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт