Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 610
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 725
Чак пък да не е наред. Просто това му е нивото на Цуньо.

# 1 726
Добрютро! 
'начииии тази година се състезават не за приз "любима звИздЪ", а за "най-голям мишок". До сега Антон ми водеше личната класация, но в момента Цуни лекиииинко го изпреварва. В понеделник ще ходи при тракторите.  Bowtie

# 1 727
  • София
Добро утро.
Шоколадче няма да заминавам за Дубай, нямам и какво да дърпам. Явно наистина съм пропуснала промяната на начина на писане в темата, приех го и няма проблем. Не мога да приема обаче умишлената грубост, но това си е за моя сметка. Хората са различни.
Така че продължаваме напред, безгрешни хора няма, ще си коментираме.
Хубав ден на всички.

# 1 728
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2

Според мен нарочно ощетиха най-много Мегз. За да може пак тя да излезе жертвата, да предизвика съжаление, че е най-ощетена и накрая да се спаси. Тъй като така или иначе тя и шефа винаги са с най-много номинации

А относно залаганията - аз залагам, че Сашка е скочала или поне се е опитала да премине през капандурата. Първо, защото има фобия и тази капандура е там точно заради това и второ, защото вчера на номинациите тя обясни, че я е страх от Цуни. Което ме навежда на мисълта, че той наистина е буйствал и ги е посплашил. А тя самата си е страхлива по принцип  Peace

# 1 729
Аз късно дойдох в темата. Кой е таткото на Цуни?
Ганка е Джулиана Гани, нали?
Тая живее в моя квартал, на времето беше съвсем обикновено момиче и все беше с майка си по магазините.
Не знам какви апартаменти имат и колко на брой. Майка й изглежда добре за годините си, руса, носи доста бижута, но са страшно надменни двете. Но за страната ни е ок - празна глава и много силикон, нали това се търси от богаташите.
Брадъра удари дъното.
На шеф Петров му харесвам храната, но още от участието си в "Черешката на тортата" дава индикации, че е нервен кукуригалник.
Сашка Васева я харесвах, просто тая жена винаги като й чуеш името и започваш да се кикотиш,  пък тя се оказа капризна и скучна лелка.
Другите са някакви, дето да седиш на дивана, да цъкаш с език и да не можеш да решиш кой първи да напсуваш.
Хубавото е, че от Мария ни лишиха.

# 1 730
Кой е таткото на Цуни ли...ами един страшно морален човек, който постоянно мисли Цунко... Joy

# 1 731
Тоя Цуньо е толкова смешно татино синче. Големи раздувки бяха какъв е бизнесмен, плейбой, всички фолкаджийки минал, а се оказа тъп злобен комплексар. Ни мацки има, ни пари има.. на единия Дубай дето е бил.

# 1 732
  • София
Има нещо много странно в Цуни, даже в погледа му. Не е чист тоя човек, според мен.

Според мен нещо не е много наред.

И аз това забелязах вчера, нещо неадекватно, наркоманско имаше в самия му поглед,..

# 1 733
Цуни е абсолютен примитив.  Джугани не знам кой мъж ще се осмели да я пипне но силиконЯ, да не говорим да целуне тези устни Sick Направо е гнусна. И как коментираше, че Мегз е много зле като си свали перушината от главата, тя е още по-зле hahaha

# 1 734
МегзЪ двойно я прецакаха с перуките и мазилата...
Тото не разбрах що рева
Алфонсо не знае за кво е в предаването, факт, добре че тоя път ги глобиха...
Не разбрах и що предаването беше от студио с публика, а немаше гости коментатори

# 1 735
  • somewhere near the sea
Да не би да казвате, че Мегъз подава сигнали на хората си. Облича рокля и хоп- те я показват в сайта.
Божеее, жива да не бях.

И сигурно се е опитала да излезе, качвайки се върху парцалите на Цуньо. Изтрещя завалийката.

Не съм съгласна, че постъпва правилно като бойкотира всички. Щом е вътре, щом получава пари за това, които обикновеният човек не вижда и за много години, значи е на работа, както каза Енджи.

# 1 736
МегзЪ нали води и бизнес телефонни разговори, явно дава нареждания  Laughing

# 1 737
Последните два дни в сайта ѝ сигурно се предлага костюмчето, с което чистеше. Малко убито като цвят, но бива. Joy

# 1 738
  • На морето!
Има нещо много странно в Цуни, даже в погледа му. Не е чист тоя човек, според мен.

Според мен нещо не е много наред.
Според мен просто е много тъп, физиката му е кофти и сега като няма пари вероятно и звездният антураж го е напуснал и той е в жестока криза. Онзи момент с падането от високо преживява в момента, представям си като започнат проверките от ЕС за усвояването на фондовете, тогава ще е още по-страшно.

# 1 739
Последните два дни в сайта ѝ сигурно се предлага костюмчето, с което чистеше. Малко убито като цвят, но бива. Joy
Тъкмо на време пускат вълнените чорапки до колене. Ще поръчам за баба

Общи условия

Активация на акаунт