Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 610
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 710
ББ защо говори на вие само на Маргарита Хранова и я нарича госпожо? Йорданка Христова беше Данчето.  Thinking

# 1 711
НИдейте така, де. ША вземе Асан, дет' я изпрати, да я остави, кат' останИ без предни гърди. С една уста само, кВо да я праИ? Тя и без това го помоли да я чака, каквото и да стане вътре.

# 1 712
Значи Мегиното поведение си го обяснявам с.. фанатизъм !!Това момиче пак си измисли повод за революция!!Реве и се дере да не изглежда (любимият и израз)слабачка и хайдеее пак борбата с...вятърни мелници!!

# 1 713
  • Испания
ББ защо говори на вие само на Маргарита Хранова и я нарича госпожо? Йорданка Христова беше Данчето.  Thinking

А, де! А тя всъщност е другарката Хранова.

# 1 714
Колко трябва да си тъп за да ревеш за екстешъни Joy

# 1 715

Ами като имаш два пършиви косъма като Ганка, а искаш да изглеждаш като от реклама на Пантен.

# 1 716
И като обясняваше на някой Гана :ами това съм аз, екстеншъни,мигли,моят външен вид",ами не,не си ти,това са ти добавките,а коя си ти как изглеждаш всъщност и самата не знаеш!!

# 1 717
  • София

Ами като имаш два пършиви косъма като Ганка, а искаш да изглеждаш като от реклама на Пантен.
Всъщност тя изглеждаше така проскубана, че не подозирах, че има "добавки"... сигурно ги е ползвала 7-8 години, горкана...  Weary

# 1 718
# 1 719
Мегз не го направи този цирк нарочно, просто тя много държи да си рекламира дрехите. Нали като облече някоя дреха и я пускат веднага в онлайн магазина й. Та как 4 дни Мегз ще изпусне да си рекламира китайските рокли в сайта. Та то българските дами няма да има какво да обличат  голи ще трябва да ходят! Мъкааааа! Аз дрехите на Мегз пари да ми дават няма да ги облека, а някои хора си ги харчат, за да й купуват боклуците! Умът ми не може да го побере как не мислят тези жени какви боклуци си купуват...

# 1 720
  • Варна
Има нещо много странно в Цуни, даже в погледа му. Не е чист тоя човек, според мен.

# 1 721
Значи, Цуньо не лъже! Дали е писал на Богданска или е излизал с нея, няма значение. То си е едно и също. И ако е правил секс с нея, пак е същото. Все едно ѝ е писал. Но щом така мислите, наречете го лъжец. Сваляч го изкарахте, сега пък лъжец. Не ви ли е жал за баща му, питам аз?

Ти да видиш, значи аз ежедневно правя секс общувайки с мъже в мрежата. Ццц, какви некадърни мъжове са се навъдили, един оргазъм да не мога да получа.
Скъпа Дара 888 писаното от вас е абсолютна глупост. И не разбирам какво общо има бащата на Цуни. Освен да е фен на бг мама.

Преди да търсите диалози, се запознайте с предишните теми... аман от недоразбрали лелки! На Дара не й обяснявайте кое какво е - В темата със заяждане няма да получите внимание, щото всички сме на пичиета и се обличаме с копринени мантии - носете се по-далеч от тази тема! Дац ол!

# 1 722
  • София
Значи, Цуньо не лъже! Дали е писал на Богданска или е излизал с нея, няма значение. То си е едно и също. И ако е правил секс с нея, пак е същото. Все едно ѝ е писал. Но щом така мислите, наречете го лъжец. Сваляч го изкарахте, сега пък лъжец. Не ви ли е жал за баща му, питам аз?

Ти да видиш, значи аз ежедневно правя секс общувайки с мъже в мрежата. Ццц, какви некадърни мъжове са се навъдили, един оргазъм да не мога да получа.
Скъпа Дара 888 писаното от вас е абсолютна глупост. И не разбирам какво общо има бащата на Цуни. Освен да е фен на бг мама.

Преди да търсите диалози, се запознайте с предишните теми... аман от недоразбрали лелки! На Дара не й обяснявайте кое какво е - В темата със заяждане няма да получите внимание, щото всички сме на пичиета и се обличаме с копринени мантии - носете се по-далеч от тази тема! Дац ол!
ок
Хубав ден.

# 1 723
Някак не ми е дамски този диалог,който водите,но ми е толкова мъчно за детето(да не закъснее за училище),че ви напускам и ви оставям да се дърпате за екстеншъните.
И само някоя да е дръпнала към Дубай,аха ааа(няма как да докарам клатенето на главата и муцуната на Мара)

# 1 724
  • Ню Йорк
Има нещо много странно в Цуни, даже в погледа му. Не е чист тоя човек, според мен.

Според мен нещо не е много наред.

Общи условия

Активация на акаунт