Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 502
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Страх ме е дори да си го помисля, но може Сачка да си го е донесла от къщи. НЕкъде там между мантиите.
Аааа, може, може. Сигурно е немско, много скъпо, от същия магазин, от който си е купила и разбриданата покривко-хавлия за баня.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 15:32 от Reinа

# 1 846
Мегз нарочно ги дразни, иска все за нея да говорят, да я номинирВат и да си прави реклама на бизнеса.
Без грим и перуки ми харесва повече.

А Джулито, като има 5-10 апартамента, толкова ли няма кинти за нормални екстеншъни, тези са толкова проскубани, все едно изкуствен косъм.

Според мен Алфредо ще избяга, ей така на майтап.

# 1 847
  • София
Къде на майтап, къде наистина...  Laughing

# 1 848
  • Испания
Къде на майтап, къде наистина...  Laughing

Ага!   Альфонс - известный шутник. Про него написано: "Шутки шутками, но могут быть и деееееееети".

# 1 849
Аз май толкова откачалки заедно не съм виждала в друг сезон....А и както каза един коментатор "Как пък един фаворит да нямам". Та и аз така.

# 1 850
  • София
Какъв фаворит, аз още се затруднявам да ги подредя кой от кого е по-ненормален, камо ли кой да предвожда редицата.

Смайлис, точно.  Grinning Hug

# 1 851
Вярно, че са откачалки всички. Аз залагам на Петканчо, че ще направят победител накрая - влюбен, изневерили са му, с всеки гледа да е в добри отношения, кадър на Нова. Как да не спечели душицата златна.

# 1 852
Това са порцеланови чаши във вид на канче , модерни бяха по едно време.
Може Мегз и канчета да продава. И докато стигнат от Китай до тука, малко са се олюскАли.

# 1 853
аз залагам на Тото , че е правил опити да се махне от лудницата

# 1 854
Това са порцеланови чаши във вид на канче , модерни бяха по едно време

Чисто канче си е това.

# 1 855
Това са порцеланови чаши във вид на канче , модерни бяха по едно време

Чисто канче си е това.
Че и олюскано...

# 1 856
На времето когато прекарвах летата на село си играех с такива канчета. Баба ми беше отстъпила цялата постройка, в която се помещаваше едновременшната лятна кухня. Такива съкровища си намирах там. Мили спомени ми навя канчето. 😁😁

# 1 857
Скрит текст:
Меги носи в себе си Мегз.

Тя носи в себе си повече от двама души.
Кое е по-тежкото? Биполярното разстройство или раздвоението на личността?

Полиполярното разстройство на недоразумението.

В промото: канчето мръсно отгоре, мръсно отдолу... Двете точки отстрани не знам дали са ефект, но цялостният му вид е

Ей, че ме върнахте в детската градина с това канче и така мило и носталгично ми стана. За жалост ще ми развалят милите спомени с епизода довечера като видях промото. Angry Но определено не е за изпускане. Ще си оправдаят мотото на сезона (за пореден път) Bowtie

# 1 858
  • София
Да не би да казвате, че Мегъз подава сигнали на хората си. Облича рокля и хоп- те я показват в сайта.
Божеее, жива да не бях.
Не съм съгласна, че постъпва правилно като бойкотира всички. Щом е вътре, щом получава пари за това, които обикновеният човек не вижда и за много години, значи е на работа, както каза Енджи.
Ами, ако не е получила пари, а в договора и е залегнало изричното условие да рекламира "Мегз"!?  newsm78
И както винаги ББ едностранно не си спазва договорите. Всяка година по 2-3 истерясват, че имат нещо по договор, а Бати ги прецаква и не спазва договореното... Винаги е бил подлярче...  hahaha
Не е за пръв път и няма да е за последен.

# 1 859
  • Испания
Рейне и Тете, не се разстройвайте, момичета, но ви връщам мъжОВете, че у нас стана навалица. Звъни се на врата и:

Общи условия

Активация на акаунт