Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 577
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
А, пак ще им прости добрият ББ! То вярно трябва да останат в екстремна ситуация малко, то иначе само прегръдките на Богданска и Дани гледаме, цупните на Мегз и скандалите на Шефа. Гледам тортички, сьомга и ликьорче консумират, отделни покои за някои личности, ами извинете, ама това не е курорт!

# 1 832
Мисля, че снимката на Свинаря трябваше да се изтрие от темите. Ето жълтурите веднага са я взели и са си я сложили на първа страница. Не трябваше да им се дава хляб.

# 1 833
Това в кой вестник е.....от тук са взели тази снимка, сигурна съм....

Добре, че са се ориентирали и не са сложили снимка на "твоичкия" Joy

# 1 834
  • густо майна Филибето
И защо са отменили наказанието? Дамите са ревнали, че не могат да се гримират на тъмно?

# 1 835
Най-вероято са загасили лампите, колкото Сачето да духне свещите на тортата и айде гръмки заглавия-съквартирантите без ток...  Wink

# 1 836
Оня, депесарския фен ли? Много беше сладък милия! Ама и свинарят едни червени бузки отпрал,  явно всяка вечер пръжки собствено производство си хапва!
П.П. Това беше коментар към поста на Мишелин, ма много бързо пишете бе!

# 1 837
  Алфонсо бега по покрива и го гонят, ще е интересно

# 1 838
Тeта, не мога да те позная с тая премяна! Вие с Г. Б. си станахте като скачени съдове.

# 1 839
  • На ръба..
"В невиждания хаос, който ще завладее Къщата, един от Съквартирантите ще се опита да омиротвори останалите, но в опитите си само ще успее да си навлече гнева на някои от тях. Това ще го накара да вземе крайно решение и той ще избяга през специалната капандура на Сашка Васева. "

Това да е Алфонсо ли..не ми се вярва..защото веднага след него е Данито Златков.. сигурно те двамата са тръгнали след беглеца..

# 1 840
  • София
Сашето днес била рожденничка, става на 51 г. Да е жива и здрава! Явно ще има и парти.
Ох, слава Богу, най-накрая ще може да хапне стабилно.

# 1 841
  • Испания
Меги носи в себе си Мегз.

Тя носи в себе си повече от двама души.
Кое е по-тежкото? Биполярното разстройство или раздвоението на личността?

Полиполярното разстройство на недоразумението.

В промото: канчето мръсно отгоре, мръсно отдолу... Двете точки отстрани не знам дали са ефект, но цялостният му вид е

# 1 842
  • София
Кво е това изстрадало канче, бе? Сякаш от "Фермата" са го задигнали. Нали уж в къщата всичко е лукс и класа, откъде са го изкопали това?

# 1 843
  • Испания
Кво е това изстрадало канче, бе? Сякаш от "Фермата" са го задигнали. Нали уж в къщата всичко е лукс и класа, откъде са го изкопали това?

Страх ме е дори да си го помисля, но може Сачка да си го е донесла от къщи. НЕкъде там между мантиите.

# 1 844
Може Мегз и канчета да продава. И докато стигнат от Китай до тука, малко са се олюскАли.

Общи условия

Активация на акаунт