Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 217
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 115
Най-лошото е, че липсата на изкуствена коса, изкуствени мигли, грим и плюшена крава ги влудява повече дори от липсата на храна и ток. Ревовете за екстеншъните наистина ме натъжават.

# 2 116
Изтървах Енджито, че детето се размрънка нещо... Язък.

А Дани и Цуни са на едно легло като върло морални млади господа, няма да позволят някакви си там жени да ги развалят. Тото и той трябва да легне при тях, че и той е света вода ненапита.

# 2 117
  • София
Славя се като непукист, но Мегз успя да ме издразни.Добре,че не бях там.

# 2 118
  • Тра-ла-ла
Да не дойде тир-а с китайчетата на Мегз?! Laughing
Е, как ти даде сърце така да ме обидиш?!  Shocked Зареждам с мантии МОЛ-овете В Марс. Но не са ми китайски стоките, а маркови, вносни, страшно скъпи, сцепени по шевовете.  Heart Eyes
Ооо, щом това е модата - отивам да си скъсам халата за баня...щото нямам мантия Cry

# 2 119
  • Испания
Дойде време да пожелая на всички харесващи Каканашева: да имате поне по една такава във вашия живот! Със здраве да си я ползвате!

# 2 120
Права си беше Енджи да се ядосва и мен да ме разиграват така ще ѝ скоча, само думите ще са други.
Никой до сега не е надиграл ББ, колкото и да се инати, винаги има начин да го поставят на колене, а за останалите е само мъкненето на багажи и липсите в къщата.
От целия цирк само реклама си направи кукувицата, а другите като хамали трамбоват из къщата, някои даже и полудяха за малко.

# 2 121
  • София
Ооо, щом това е модата - отивам да си скъсам халата за баня...щото нямам мантия Cry
Ма що така си изостанала от модния тренд, бе маме?  Laughing

# 2 122
  • тук, на мястото си
Изтървах Енджито, че детето се размрънка нещо... Язък.

А Дани и Цуни са на едно легло като върло морални млади господа, няма да позволят някакви си там жени да ги развалят. Тото и той трябва да легне при тях, че и той е света вода ненапита.

GrinningGrinningGrinning И да станат тройка!!!!!!!!

# 2 123
smileys,недей така да кълнеш да не те пратим на Марс!

# 2 124
  • София
Аз пък харесах Енджи, че не си замълча. Ще ги разиграва някаква нереализирана дизайнерка и ще и' мълчат. Как ли пък не.

Joy Joy Joy
Ох....  hahaha
Ами да, шъ и мълчи реализираната докторица...  Joy

# 2 125
  • София
По смотан и прозрачен сценарий едва ли ще видя.

Аджиба Енджи като каква точно щяла да лекува Миглена?

# 2 126
  • София
Тези хора вътре са ненормални, нищо нямаше да им стане два дни без нещатата им и да спят в спални чували. Видяхме и че без ток не ги оставиха. Много са агресивни, голяма работа, че Мегз е отказала. Това ще се отрази на нея, можеха да се покажат, че са малко над нещата.

Само си показаха някои колко са злобни, Енджи се показа най-накрая, как кълне.

# 2 127
  • Испания
Рейне, всичко по протокол.
Мерси, душичко, на теб се крепи цялата ми империя.  love001 Hug

За теб винаги.

# 2 128
Хаха ливанската ц....ка най -после изтърва завесата и блесна в цялата си простота на улична превъзходна. Ега ти дребните душици вътре. Колко много злоба таят. Малко да излязат от зоната си на комфорт и са готови да изливат камари злоба. Чак тъмнокожия избяга. Алфредо ми е абсолютния фаворит от тук насетне .

# 2 129
Аз пък не знам дали бих казвала мантри групово, малоумно ми изглежда. Но то затова не съм в къщата...

Цуни се изцуни, станА страшно, малииии. Да бегами. Ох, леко, мантията ми са оплети.

Общи условия

Активация на акаунт