Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 223 647
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря за темата 🌺
На Тото и аз много се смях, ама и той така убедително си ги плещи глупостите 😂
И като заповтарял колко били бедни , пък сега той колко пари вадел , ма той толкова пари не бил си мечтал да има .
Ма те имат две песни на кръст, кога свари изкара толкова много пари се чудя аз 😏

А за Мегза , за мен не е нормално да се снимаш с надпис “обичам те” по стъклото на джипа и после да се окаже , че ти си си го купила...
Имам като че ли спомен, как са я питали за джипа и тя така завоалирано отговаряше с недомлъвки .

# 31
Тук най- вероятно си писала за тотото 6/49, щото с тая малка буква много го принизи на врачанчето. Ама и така му отива.
Настигнах ви.

# 32
Е по измислици май вече Тото няма кой да го надмине Joy Joy
Мишо Шамара повече мога да му повярвам за нещо, защото е роден далеч преди 89та. Тото повече ми прилича на мамин глезльо, без значение дали са били бедни или богати.
Ваня за мен е посредствена писателка.
Май пак ще дават скучната любовна история на Богданска и Петканов.
Мегз далеч не е единствената, която си съчинява филми. Забравихте ли Енджи?

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 07:54 от Chicci

# 33
Има логика в обяснението на Джени за онази снимка с джипа.
Купува си Мегз джип, има си обожател, който знае, че това е нейния автомобил.  И един ден решава да я изненада с надпис върху предното стъкло.  Т.е. само подписа е изненада, а не автомобил с надпис. 😉

# 34
  • София
Мегз си обича "катафалката" и от еуфория сама си е лепнала листата - нещо като гига-лайк.

# 35
Чудя се дали да гледам видеото с Тото, защото не знам дали ще мога да го защитя и оправдая отново.. Simple Smile А някакъв шанс да се е шегувал?

# 36
Забавен е тото. Ама не става за любима звезда на бг. Мислих за Ваня. Чета сега една нейна книга, която ми подариха. Добре пише. Ама защо не изпъква всред сите хора?

Щото много пуши и изглежда като кобила.

# 37
Чудя се дали да гледам видеото с Тото, защото не знам дали ще мога да го защитя и оправдая отново.. Simple Smile А някакъв шанс да се е шегувал?

Според мен не се шегуваше. Всички други имаха много сериозни изражения. Айде за Мегз е ясно, била е малка. Енджи може да не е живяла в България тогава. Но защо Щерева не го спря да плещи тия глупости. Ако е имало такива неща нямаше да останат в тайна, която само Тото  и не говите съученици да знаят.

# 38
  • somewhere near the sea
Надписът "Обичам те" може да го е написала самата Мегз и да се отнася за джипа...

# 39
  • sofia
Не ми се гледат лигавенето на катъра Петканов и гаджето му. Даже предпочитам ШеВа, седящ мрачен с куфари пред изповедалнята. По-интригуващ ми е!
Мисля, че той си заслужи да е Любима Звезда на БГ. С такава компания и аз бих крещяла от сутрин до мрак!
А иначе, сериозно си симпатизирам на Сашка! Натурална, незлоблива, с пазва хранилница и има Мантии!!!

# 40
Аз съм с 5-6 години по-малка от Тото, също от Враца. Не помня нито поляни с мъртви животни, нито големи блокове разрушени от бързовари и бойлери. Явно нашите са ме пускали да си играя навън без противогаз, та отровните газове са ми замъглили съзнанието.
Тото ми е любимец, но доста се посмях на клипчето.

# 41
Изгледах клипчето сега. Е, преувеличил е за птиците, преразказал е разкази на по-възрастни,защото е бил малък, но не е излъгал много. Имаше и режим на водата, и на тока., не само във Враца. И да, гърмяха бойлери, защото им се повреждаха защитите. И аз познавам няколко деца с тежки изгаряния от гореща вода. Странно ми е, че Ваня няма спомени от онова време.
Как спомени, тя Ваня съща тийнейджърка...Simple Smile

# 42
Аз бях оптимистка, че Тото единствен не получава факсове от Космоса. Пък той директно си разговарял по скайп с Космоса. И последният разумен се оказа кукундрел под прикритие. Cry
Обаче продължава да ми харесва как нареди готвача.

# 43
Не изгледах целия клип с Тото, само първата минута и пак се разочаровах. Това момче излезе и той много самовлюбен, а в него ми беше надеждата за нормален човек този сезон. Whistling

# 44
Когато няма какво да се прави по цял ден- не е необичайно да дрънкаш глупости. Всеки разговор, ако се изнесе от контекста може да звучи странно. Изборът да ни покажат това клипче е странен. Не ми се иска да мисля, че е част от някакъм пропаганден механизъм да се плюе по миналото. Приемам го за "душевна дъвка" на младежа Тото. Наистина му е бедна фантазията за да съчини поне нещо стойностно като тема. Излезе, че апартамент от 3 стаи и кухня за 80 лв. не му е стигал и го е правел нещастен. Но нейсе. Какво са се засилили да си мерят доходите и богатството. Както е известно всички си отиваме от този свят даже без гърмящи бойлери. Както казваше Радой Ралин. Целият живот е за един костюм дрехи- идем голи и си отиваме в един костюм. Хубава седмица на всички и си наметнете новите мантии, а не мании.

Общи условия

Активация на акаунт